Zene ljubavnice - Brzog datiranja

subota , 29.12.2018.

One su fatalne za mafijaše










Click here: Zene ljubavnice






Više je vodi mašta nego instikti. Moram priznati, uzasno glupe i nimalo empaticne.



zene ljubavnice

Mnogi se ne razvode jer su svesni da ih ljubavnica nece kao zena trpeti , da im nece titrati kao ona. Oboje svesno to rade iz same koristi a ne ljubavi. Ljudi najcesce upropaste vazne stvari sa cistim glupostima.



zene ljubavnice

Evo šta muškarci žele od žene, a šta od ljubavnice - Redakcija Blic online ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Žene danas vole slobodu, a neke od njih se ne ustručavaju da uđu u vezu sa oženjenim.



zene ljubavnice

Dvorski kompleks Karađorđevića, duboko u sebi krije jednu tajnu i ljubavnu priču, o kojoj niste mogli da čujete ni reč na časovima istorije. Ova priča je o velikoj ljubavi maršala Tita i njegove sekretarice Davorjanke Paunović Zdenke, koju je zakopao u šumi , podigao joj spomenik, i svako jutro obilazio njen grob, plakao i ostavljao ružu. Prema predanjima Tito i Davorjanka su se upoznali u predvečerje rata, a tada veoma mlada i lepa studentkinja francuskog, modernog i izazovnog oblačenja, brzo se zaljubila u moćnog i misterioznog partijskog vođu. Avantura je prerasla u ljubav i Zdenka, kako ju je Tito nazvao, nije se više odvajala od njega. U toku rata Zdenka je pratila Tita na svakom koraku, kao njegova lična sekretarica. Kad smo ušli u sobu u njoj nije bilo nikoga. Iz susedne prostorije čuli su se uzdasi i krici praćeni jakom škripom kreveta. Krici su postajali sve glasniji, a škripa kreveta sve jača. Izgledalo je da će se krevet raspasti, a osoba u jaucima izdahnuti. Rekao sam drugovima da izađemo napolje da se malo prošetamo, jer ko zna kad će se ovo završiti. Posle jednočasovne šetnje, kad smo ušli u sobu, Tita smo zatekli za radnim stolom, krepkog i dobrog raspoloženja. Pogledao je u časovnik i rekao: Ne smeta što ste zakasnili, ja sam završio neke važne i neodložne poslove. Bila je sujetna, zajedljiva, volela je da naređuje, a neki su čak predlagali Maršalu i da je strelja. Kad je njen uticaj toliko porastao da je počela da se meša u neke važne odluke, odlučeno je da se sazove sastanak najužeg partijskog rukovodstva sa samo jednom tačkom dnevnog reda: rešiti problem Zdenke. Umorna od marševa po bosanskim gudurama, iscrpljena zimom i glađu, Zdenka je obolela od tuberkuloze. Nakratko odlazi u Rusiju na lečenje, ali se ubrzo vraća da bude pored svog Tita. Bolest joj se povratila i ubrzo je umrla, 1946.



Bosanca ljubavnica ubila u Hrvatskoj
Ne mogu da kazem da su za sve ljubavnice krivi samo muskarci i njihove ljubavnice, ja nekako verujem da je za sve potrebno dvoje. Ili dotadasnji prijatelj koji te prodao iz koristi, kolega s posla koji ti radi iza ledja da bi sebi nacinio korist i bolji polozaj. Hoce seme a nece odgovornost. Zena lavica, hrabra , lepa pametna, strastvena. E tako nesto zelim za sebe. Sve je jednostavno: par slučajno neizbrisanih poruka u telefonu, čudni pozive usred noći, njegova hitna neplanirana poslovna putovanja — i ja sve znam o Vašem romanu. Nikako nemoj da shvatis ovo kao salu, niti nesto podrugljivo, najozbiljnija sam, to mi je posao. Ona nije za amatere ili ljude slabog srca… Ako vam ne smetaju ožiljci, pustite ženu Ovna da se razigra. Svako zna da se obrtanjem bilo kakvih para, legalnih ili ne, sistem odrzava jacim, ali bacite ipak pogled malo dugorocnije. Cvate ljubav Iznajmio joj je stan. Moj bivsi suprug je mislio da ja ne znam, ali sam ga suocila sa svim. Razvela sam se odmah.

[Www osobni kontakti|Cro pornici|Sportski portali u hrvatskoj]






Oznake: one, Su, fatalne, za, mafijaše

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.