adios amigos ode ja iz zagorke

jučer je bio posljednji dan u školi! mada sam to već sto puta rekla, mislim, to da je zadnji al sad je fakat zadnji zadnji! zadnji su mi dan svi dokazali kolko su super, kolko ih sve do jednog volim i kolko će mi u vražju mater nedostajat!! svi smo plakali, nismo se mogli suzdržati! većinom smo se na kraju grlili i cmizdrili! žao mi je jedino kaj je bilo potrebno 8 godina da bi se i dečki i cure iz mog razreda mogli zagrlit bez da je bruka!! al nema veze, bolje ikad nego nikad! evo mene opet s poslovicama...headbanganyway, koma mi je bilo, čak i mitro koji je kao veliki frajer i za kojeg sam znala da ćemo mu nedostajati al ne tolko! milijun me puta zagrlio i pokazao da je pravi frend, ko i svi ovi moji luđaci! moram priznat da me i raska rastužila! kolko smo je brukali i radili sranja al je ipak pokazala da je dobra, i moram iako preko volje, priznat da će mi i ona nedostajati! došli su još i neki profesori i učiteljica i nek idu svi u 3 pm al će mi falit!!!!po ovom čovjek bi pomislio da sam teški štreber kad tolko pričam da buju mi nedostajali al moram priznat da je velika većina zbilja bila ok pogotovo sad na kraju. uz iznimke...smijehrekla sam si da nebum pamtila tužne i ružne trenutke nego sve one mrak trenutke kojih je mora se priznat bilo puuuuuuuuuuuno!sad mi je velika želja da pokažemo kako nije uvjek istina da se osmaši zauvjek pozdravljaju i da se neće više ni viđat ni pozdravljat! rekli smo si: lets mejk a čejnjđ!!
još nešto, ošišala sam se malo i probušila si još jednu rupu na uhu! u zadnje sam si vrjeme tak hepi i napokon se osjećam dobro u svojoj koži! jeli moguće da je i mene tračak samopouzdanja trknuo?! izgleda da je jer aj fil gud!!!a zakej i nebi?!?!vidla sam si lucu i njenog dečka sasvim slučajno i ona izgleda mrak!! zaljubljena je do ušiju i vidi se sretna! a ak je ona sretna i jasam! a moram priznat da mi je fora taj njen marko! nadam se da ćemo uskoro bit dupli par!pitam se samo ko će to bit.. ima ko ideju..?na more putujem 14. popodne tak da fino u suboru ujutro mogu rintat apartmane..headbangal nema veze, bar bum na moru..
brijem, da je ovo dost pisanja, ionak niko ovo sranje ni ne čita!!mah

30.06.2006. u 22:56 | 1 Komentara | Print | # | ^

ma kaj da vam veli...

sve smo jadniji i jadniji, kaj više očekujemo, manje dobimo! 0:0 mije ni blizu rezultatu koje smo i mi ali i japančići zaslužili! ovo danas nije bilo fer ni za nas ni za male! inače, fakat nemrem bilivit kak uspiju ganjat loptu po ovoj vručini!? kaj je najbolje u tom je stadionu garant još vrućije neg tu kod mene! mamicu im ja sam se skoro vužgala a nisam ni na suncu a i ventilator mi cmrlji! jadni... jučer sam bila u shoppingu sa starom i bilo mi je fakat super! kupila sam si par super stvari za koje je fakat bilo vrjeme da ih kupim! cvike, hlaće, gaće... sutra je prvi ponedjeljak na praznicima! upisi su sve bliže i jedva čekam da više prođu i da odem bezbrižno na more i da se napokon opstim! sjećam se postova u kojima sam pisala kak jedva čekam englesku, maturalac, upise, ljeto, krizmu... a danas mi je još samo upis ostao i onda počinju praznici, onak za zbilja! od malena mi je ljeto i praznici od kad dođem na more do dana kad se vratim! dakle meni pravo ljeto još nije počelo! nije ni meterološko iako vani žari i pali! sam nek bude toplo, to sam i čekala al nekak mi je sad radi prvenstva sranje! koda ga nisu mogli stavit u petom ili devetom kad nije tak vruće?! idioti!! moja je glupa sisterka izmislila jednu novu hajdmoreći psovku! više nije idi u 3 pm nego idi u šmrkalj! ili umjesto sranje ide šmrkalj! jadno al kej ćeš kad je glupa! sad ću pestat pisat jel sam počela pisat takve gluparije da je to prestrašno! da se još jednom vratim na nogomet! dečki, sad ste u velikim šmrkljima!

18.06.2006. u 18:11 | 0 Komentara | Print | # | ^

naslov

vite kak mi je orginalan naslov...
anyway, ste vidli danas tekmu srbi i argentina? jadni srbi, fakat mi ih je bilo žao! mislim, nemojte me krivo shvatit, navijala sam ja za argentince al onakvu sramotu ni najgorem neprijatelju nebi poželjela!isprva ni nisu bili tak baš loši, nemre se reć ni da su bili dobri al baš da sam očekivala 6 golova na svjetskom prvenstvu i nisam! cjele kvalifikacije su primili tek jedan pišljivi gol a sad u 2 tekme 7 golova?! posebno me "razočarao" srpski golman kome koda je bilo svejedno dal su 3 ili 6 gola! poraz je poraz, znam al baš da se tak zbrukaš.. čovjek bi se zapital: pa ko ih je opće pustil na prvenstvo?! al nema se kaj reć, na kvalifikacijama su bili kapa dole! dobro, nemrem sad reć da je svemu "kriva" srpska loša igra, argentinci su zbilja ljepo igrali! pa ko i nebi uz onakvog navijać.. ste vidli kak se maradona uživionut?! baš je bil simpa, vidi se da "dečko" stvarno voli tj. obožava nogomet! da još spomenem i kolko mi je bilo žal obale bjelokosti! ko i mi s brzilom, fakat su zaslužili bar izjednačenje! al nisu i ful mi je žao! drogba mi je bil tak jadan, ma i svi ostali! uvjek imam neki filig da crnac koji god umire negdje od gladi i uvjek zato navijam za njig! a zapravo, većina njih ima 10 puta više love od mene! al nebum se žalila, meni je super s obzirom na to kakvih sve siromašnih ima...
paula i petra su od danas na moru pa se nebuju javljale na svojim blogovima! blago njima! mi se tu moramo topiti na asfaltu i čekat kišu ko indijanci! al nema veze, ja ododh isto na more negdje u srijedu! do tad se kupam s vam u znoju!!
in the summertime when the weather is high...

16.06.2006. u 21:47 | 0 Komentara | Print | # | ^

ljeto je u gradu..

burninmadrano je ujutro a ja već kipim kak je vruće! e to volim!sad kak su počeli praznici još se više osjeća ljeto i ja sam PRESRETNA!! još samo da prođu ti upisi i ja prvim autobusom na more! can't wait!!!! gospon frend me popustio i već sam polako zacrtala nove žrtve ili ak niš drugo stavila u plan neke za sad nepoznate!
Image Hosted by ImageShack.us
ovo ljeto ćemo ja i moje curke bit ove mačke a svi će muški na moru bit miševi koji će moliti za jedan pogled! kaj ne cure? naughty žarit ćemo i barit! bit će nam ludo do jaja, već sad znam! prošle nam je godine bilo super, a kak bu nam tek ove kad smo i starije i zgodnije!? ak sve ode po planu ja ću doć na kojih 5 dana prije upisa i poslje upisa možda i baš taj dan "letim" na more! do tad gledam ovu sliku i zamišljam ko bi mogo bit uz mene na slici ovo ljetooo, naravno, i ko bi mogo bit s petrom i paulom....
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

15.06.2006. u 09:12 | 0 Komentara | Print | # | ^

..1,0 *K*R*A*J*

danas je bio službeni zadnji dan postojanja generacije 8.a u mojoj školi! neću govoriti kolko sam tužna, kak nam je svima to čudno i nekako nemoguće jer bi to značilo da i sama vjerujem da je gotovo! nadam se još da ovo ne znači kraj i da ćemo se i dalje viđat! upak bez obzira kolko smo uvjek bili složni, svi si najbolji frendovi znamo i sami da mjenjanjem škole i okoline teško ćemo se viđati i upola manje a tek onolko kolko se sad vidimo! baš zbog toga sam se sjetila jedne "pjesme" koju sam ne tako davno negdje pročitala a za razliku tad mi nije niš značila !
JEDNOM JE PLAKALO NEBO
JEDNOM SU PADALE KIŠE
JEDNOM SMO BILI OSMAŠI
JEDNOM I NIKAD VIŠE!!


nisam ništa spomenula našu repku jučer s brazilom! kaj da drugo velim nego dečki, kapa dalo! to je bila borba ko ona davida i golijat iz biblije i bome su se ponjeli hrabro i junački prd tim svom velemajstorima! znam i sama da bi se većina doslovno usrala kad bi znali da trebaju stat pred brazilci ali naši su se ponjeli hrabro i junački! Bog dragi zna zašto im nije podario taj bar jedan gol kojeg su zbilja zaslužili, al nek Mu je! mi svi znamo da su ga zaslužili, da se nisu osramotili i da su pokazali da zbilja vrijede! ko bi ikad reko da će se brazil pomućiti s hrvatskom i da će nam sam 1 gol zabiti! kak svi vele, idemo dalje, moramo se pokazati pred japanom i australijom!
BIJELO-CRVENA POLJA HRVATSKA
NA DRESU SJETE ME
DA JA VOLIM TE.
IGRAJTE ZA NJU, NAŠU VOLJENU,
NEK JAČE KUCA TO
SRCE VATRENO!!!

14.06.2006. u 20:54 | 0 Komentara | Print | # | ^

5,4,3,2,..

danas je bio i predzadnji dan škole! zadnji dan u kojem se nije osjećala ona tuga jer se rastajemo! previše smo se naviknuli na to da smo skupa u tim jadnim učionicama da bi dok god smo u njima osjetili da je gotovo!jučer sam oko pol osam 8 došla s maturalca! moram priznat da je bilo super! možda je i moglo bit malo bolje al sam sve u svemu jako zadovoljna! krenuli smo u subotu u 7! isprva smo svi bili pospani i nezainteresirani ali se oko 9 sve promjenilo. počeli smo se ludo zabavljati! shvatila sam da je ljepota ništa ak si dosadan! moji dečki iz razredna većinom nisu baš neki komadi al su toliko smješni i zabavni da je to za poludit! tolko sam se smijala i smijala i smijala i smijala....... i smijala i smijala da sam svko malo brisala suze kolko sam plakala od smjeha! smijala sam im se skoro ak ne i onoliko kolko sam se smijala jopiju na moru! matko je bacal takve gluposti da iako su fore tak jadne jednostavno se moraš smijati! na benziskoj su kupili klik pa smo se ok toga zajebavali do bola evo ovo je scena Free Image Hosting at www.ImageShack.us kasnije se smijanje samo nastavilo i ja sam u par navrata skoro popišala u gaće! stali smo na krki i išli smo u razgledavanje! bilo je zbilja prekrasno iako mi nije prvi put da sam tam! svima nam je bilo vruće jer je u zagrebu bilo zima pa smo se toplije obukli! tam sam se po ne znam koji put uvjerila da je hrvatska jedna od najljepših zemalja svijeta!ovo smo većina curka iz 8.a koje su bile na maturalcu i naravno raska! Free Image Hosting at www.ImageShack.us išli smo i u šibenik al smo svi bili nezainteresirani jer smo jedva čekali da se smjestimo u hotelu i malo bar odmorimo! kad smo došli imali smo kaj za vidjet, hotel je bio mrak!!!! nisam mogla vjerovat da su i nama bar jednom u životu priuštili tako dobar hotel! isprva sam trebala spavat u sobi s kačm i sabom jer su sobe trokrevetne pa preko dana otić do svojih cura al je nakraju nekak ipak uspjelo da spavam kod petre, matee i furde! imali smo telku, klimu i telefon ! kaj je najbolje tam sam imala satelit i normalno mtv a doma ga nemama! sramota! telefon smo besplatno koristili za zvanja iz sobe u sobu ali van hotela je bilo plačanje, tak da smo se stalno zivkali!otišli smo na plažu i ja sam se naravno morala okupat iako je more ćak i za mene starog morskog vuka bila hladna.večera je bila u osam i hrana je bila super osim juha koje su redovito svaki put i u hotelu i bilo gdje drugdje bile jednostavno nejestive! navečer smo bili u disku do oko pol 1! ak se to uopće mogo nazvat disko! neka štala koja je inaće kafić tak da smo jedva čekali da se vratimo! puštali su uglavnom tehno i u navratima sreće smo dobili i koju normalnu hajdmo reć noviju pjesmu! zamislite si da kad pod noviju mislim na candy shop...bangkad smo se vratili morali smo izravno u sobe i tam smo morali bit do jutra jer su sve raske sjedile u hodniku u kojoj je bila naša škola do 54 ujutro kad su zaključale sve sobe!!! poludjet smo htjeli! mi smo u sobi ludovale do 4 i nakon toga zaspale i zbudila nas je raska u 7! poslje dručka smo išli na kornate! isprva je bilo ok ali malo je zahladilo, počelo je puhat a i brodom smo išli pa smo se smrznuli!kao smo trebali gledat kornate al smo svi bili previše smrznuti za takve "akcije" ! vozili smo se više od 3 i pol sata kad smo stali na jednom od otoka gdje smo ručali i sunčali se i mogli smo se i okupat kaj mnogi i jesu al sam ja radje pričekala jezero na koje smo išli kasnije koje je bilo na parku prirode teleščica! tam je bilo ful toplija voda i većina se kupala naravno i ja! iako me glupi mario cijelo vrijeme pokušo skinut!kasnije smo opet na brod i vozili se natrag! molili smo dragog Boga da nejdemo nikud navečer nego nek nas ostave u hotelu i da se zezamo po sobama! na kraju je skoro tak i bilo! samo kaj smo prije tog otišli u biograd prošetat, dobili nekih sat vremena slobodno za sladoled i kupnju iako je bila nedelja navečer!! kad smo se vratili dobili smo dopust da se dogovorimo po sobama di već hoćemo ić i tam smo dobili dopust do pola jedan! mi smo bili kod dečki, došli su i skoro svi akači osim sabe i kače po običaju! bilo nam je ludo! zabavljali smo se tak dobro kak ni u snu ne bi pomislila! pred 2 sata me zvala petra i skoro smo se obje plakale od jada a sad mi je odjednom tak ludo! igrali smo prvo siši-puši! to je kad sišeš komat papira i idući ga mora usisat bez da mu padne! prekinuli smo nakon kaj su se furda i petra poljubile u usta jel im je slučajno pao papir ! kasnije smo igrali bocu istine koja je inače jadna al je tad bila suuuper! došlo je i tih pol 1 i morali smo u sobe u kojima su nas ponovno zaključali! mi smo se zezale još i duže nego predhodni dan i radile gluposti! čak smo se i u gaće popišale al neću reć tko! evo jedne slike iz sobe s mojim drugaricama koje obožavam! Free Image Hosting at www.ImageShack.us ujutro je bilo opet rano buđenjekoje nas je ubilo! išli smo u zadar i borik gdje smo jeli i kupali se i nakon toga za zagreb.. u busu je na povratku bilo luđe od dolaska, ak je to uopće moguće! ja i petra smo plesale i izvađale takve gluposti da je to za poludit!još prije karlovca meni i furdi se tak počelo pišat da smo na branimirovoj već počele plakat kolko je boljelo! na svu sreću stigli smo do škole suhe! sad kad sam se vratila u biti kužim kolko nam je dobro bilo! borik me podsjećo na prošlo ljeto pa si možete zamislit kolko mi je bilo dobro..... evo još par slika s maturalca Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

13.06.2006. u 18:21 | 0 Komentara | Print | # | ^

počinjem odbrojavati.....

petak je! u biti niš posebno ali ovaj je nešto jaaaako posebno! posljednji je petak u ovoj školskoj godini a time za mene i posljednji u mojoj školi! nemre čovjek bilivit da je ovo zadnji petak u mojoj školi! u kojoj sam provela tolike godine, toliko sreće i toliko suza sam tamo prošla, tolike ljubavi i tolika razočaranja! al sve u svemu vjerojatno jedno od najljepših perioda u mom životu! užasno mi je žao kaj mnogima u drugim školama tih 8 godina i nije bilo neš posebno jer znam da je meni bilo LUDO!! toliko sam ljudi upoznala i to tako dobro! pa sve živo znam o njima!! sve mi suze idu kad se sjetim da se za neko vrijeme uopće nećemo viđati! svi će mi tolko nedostajat, čak i ovaj glupi ivan koji mi sad ide tak na živce! i još nešto je bitno u svezi s ovim petkom... sutra idemo na maturalac!!!!!!!!!!!!! nemrem bilivit da je napokon došo taj dan! iako mi se činilo da se uopće na kraju neću veseliti maturalcu ali sad sam tak uzbuđena da je to prestrašno! idemo u 7 ujutro i tam smo negdje oko 11, 12! još nešto u svezi s ovim petkom: POČELO JE SVJETSKO PRVENSTVO U NOGOMETU! nebum ni govorila niš o našoj repki jer svi znamo naše šanse! al ja uvjek govorim da nada umire posljednja i to i dalje govorim! nadam se da bar neš napravimo ali kud su nam ove male zelene stavili na početak! pa potući će nas ko miševe a time i naše već slabo samopouzdanje! iako vidim da naši pucaju od njega mada fakat ne znam radi čega! mene posebno interesiraju englezi i moj lampardić!! ovaj vikend neću pratit tekme ali od ponedjeljka me nema van s televizora!već se zna da ću proć s 5.0, dakle imat ću 60 bodova plus ona dva za njemački! u križaničevu se moram upisat inaće bu neko završio mrtav! matea se još premišlja ali većina razreda zna kuda će, il se bar nadaju da će tam! moram priznat da je većin profesora bilo fer i poklanjali su dvojke i bolje ocjene iako ima iznimaka! prokleta dujma iz engleskog nije u stanju ni sad za kraj malo pomoć! fakat se svi trude oko tog engleskog ali im jednostavno nejde! ona glupaća nit zna objasnit nit se trudi tak da kolko god se mućili nemreju ni za 3 naučit! nadam se da će im na kraju ipak malo pomoć jer engleski treba za skoro sve malo bolje škole! nisam puno govorila o Frendu... ni neću, sma ću reć ono kaj sam si odlučila! neću više gledat sve tako crno! kvragu i sve, pa makar i bila na kraju razočarana ali do tad puna nade nego da cijelo vrijeme jadikujem i cmizdrim! koliko god se trudila nemrem protiv sebe, tako da si nemogu jednostavno reć prestani ga voljeti ili bar da ti se prestane sviđati i to je to! puno sma o tom razmišljala i zato sam si rekla da ću dat sve od sebe da na kraju budem s njim! a kolko znam trud se nagrađuje....smijeh e da mario mi je opet poslo poruku! nije da mi je falio ali nekak moram priznat da mi je bilo čudno kaj nije niš poslo! moram priznat da me malo trta kaj će bit na ljeto snjim! valjda nebu bil više zaljubljen u mene... bar se nadam! kaj ću ak bu me tam stalno mučio! ovo prek moba se još moglo kontrolirat ali u živo bojim se da neće bit tak jednostavno! zahvaljujem petri za želje da se upišem u školu koju želim i pridružujem se njenim željama da se svi upišu kud žele! ova je godina presudna za većinu osmaša pa se nadam da si neće zajebat život radi par glupih ocjena! poznam vrlo malo ljudi a pogotovo dečkiju koji idu u 16. i to me malo zabrinjava al baš me briga! mogu ja imat i dečka i dobro obrazovanje, kaj ne! anyway sad se moram ić spremat jer je sutra velik dan! nisam ni spomenula da je i more još malo....smijeh

09.06.2006. u 18:03 | 1 Komentara | Print | # | ^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

Opis bloga

sve u svemu ovaj će blog bit pun Image Hosted by ImageShack.us

posjetite...

Image Hosted by ImageShack.us
pivnica
marac
mala princeza
lilo
jopi
dee dee
majkee
favola
chelsea
dinamo

Image Hosted by ImageShack.us

citiram drugove koji pokazaše znatno veću pamet od mene u samo 1 rečenici

"Ljubav je najbolji učitelj." - latinske poslovice
"U pušenju ima zlobne neugodnosti i drske asocijalnosti. Pušaći zagađuju zrak nadaleko i naširoko i guše svaku časnu osobu koja nije u stanju u svoju obranu i sama pušiti." - Goethe
Image Hosted by ImageShack.us
"Ko želi zgrabiti sreću mora izgledati kao budala a postupati kao mudrac." - njemačke poslovice
"Ništa tako ne ponizuje čovjeka koliko to što vidi da budale uspijevaju u stvarima u kome je on doživio neuspjeh." - Gustave Flaubert
"Kada ne bi bilo žena, dijamant bi bio samo običan kamenčić!" - Victor Hugo
"Gentleman štiti ženu tako dugo dok nije s njom nasamo." - Benicio Del Toro
"Mladost imamo da bi činili gluposti, a starost da bi za tim glupostima žalili!" - Honoré de Balzac
"Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo što za svemir još nismo sigurni." - Albert Einstein
"Svaka inteligentnija vrsta humora započinje time da čovjek samoga sebe ne shvaća ozbiljno." - Hermann Hesse
"Svi ljudi bivaju u svojim nadama razočarani, u svojim iščekivanjima prevareni." - Goethe
"Boca i karte zastave su siromaštva." - talijanske poslovice
"Krv vojnika učinila je vođe slavnima." - Ivan Mažuranić
"Laž je - religija robova i gospodara. Istina je - bog slobodna čovjeka."- Maksim Gorki
"Ljepota je dubine površine." -Friedrich Hebbel
"Svaka smjela ideja u početku izgleda kao ludost." - Goethe
"Mir i spokojstvo, jedina su dobra i najveće dostojanstvo skromnih i bezimenih ljudi." - Ivo Andrić
"Mladost je sretno doba u kome čovjek počinje da vjeruje u sebe, a još nije prestao da vjeruje drugima." - Ivo Andrić
"Potrebni su ti i neprijatelj i prijatelj da te rane u srce; jedan da te kleveće, a drugi da ti to javi." - Mark Twain
"Sretnim nazivam onoga koji, da bi uživao, ne mora činiti nepravdu, a da postupa pravedno, ne mora se odricati." - Friedrich von Schiller
"Čista savjest ne boji se kucanja noću." - kineske poslovice
"Ima osmijeha gorih od suza." - Ivan Sergejevič Turgenjev
"Ništa tako ne nalikuje luđaku kao pijanac." - latinske poslovice
"Ne budite ravnodušni jer je ravnodušnost smrtonosna za ljudsku dušu." - Maksim Gorki
"Prvih dana Bog je stvorio ženu, a zbog njenog zadovoljstva ružu." - Victor Hugo
"Ime nije ništa; ono što nazivamo ružom, slatko bi mirisalo i s drugim imenom" - William Shakespeare
"Nema na svijetu ničeg poput vjernosti udate žene. To je stvar o kojoj ni jedan oženjeni muškarac ništa ne zna."- Oscar Wilde
"Ne zavodi čovjeka samo ljepota tijela, isto tako može ga zavesti i ljepota duha." - kineske poslovice
"Čuda se ne događaju u suprotnosti s prirodom, nego samo s onim što im podrazumijevamo pod prirodom." - Aurelije Augustin
"Što je čovjek okusio više gorčine, to žešće čezne za slatkim." - Maksim Gorki
"Onome koji umije da čeka, s vremenom sve dolazi." - francuske poslovice
"Ko uči na tuđim greškama, štedi vlastitu školarinu." - njemačke poslovice
"Jedna od meni velikih zagonetki jest činjenica da žena na svoje noge može izliti vrući vosak, iščupati dlačice iz korijena i još uvijek se bojati pauka."
"Mlada žena ima sve iskustvo starije žene, i svu radoznalost i ležernost djevojčice."
"Lijepa se žena sviđa očima, dobra žena sviđa se srcu; jedna je dragulj, druga riznica."
"Kad se lijepa žena smije, novčanik plače."
"Ljubav ženama daje duha, a muškarcima ga oduzima."
"Žena bez časti nikada nije ni bila lijepa."
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
DOKAZ DA JE PLAVA BOJA
POBJEDNIČKA BOJA

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us