Zona sumraka by Young

10.09.2005., subota

oo

Nekoliko iskri zaiskrilo je u mraku prije nego što se uzdigao plamen iz jednostavnog Bic upaljača. Približio se vrhu cigarete obasjavajući usput lijepo lice mlade žene. Plamen se ugasio i ostao je samo crveni žar cigarete pomiješan sa plavičastim dimom negdje u visini njenih usana. Žena je sjedila na usamljenoj klupi pogleda usmjerenog prema terasi kafića na suprotnoj strani ulice. Pomno je promatrala visokog muškarca ležerno naslonjenog u pletenom naslonjaču i udubljenog u razgovor sa drugim. Uvlačila je dim i upijala svaki njegov pokret ruke, svaku gestu lica i svaku promjenu držanja. Proučavala je njegovo lice, široka ramena i snažne ruke. Nestrpljivo je pogledavala na ručni sat. Bilo je skoro 23 sata i uskoro će se terasa zatvoriti. To se i dogodilo. Drugi muškarac pozvao je konobara i platio račun. Obojica su ustali, razmijenili pozdrave, još poneku riječ i razišli se. Žena je ugasila cigaretu, digla se sa klupe i krenula za visokim. Znala je kuda on ide. Prema parkiralištu stotinjak metara dalje. Ubrzala je korak. Gledajući njegov hod bila je sve sigurnija. Udaljenost između njih se smanjivala. Muškarac je prišao svom automobilu na polupraznom parkiralištu.
~ Hej!~ pozvala ga je. Okrenuo se. U mraku parkirališta nije mogao vidjeti njeno lice ali obline koje su se ocrtavale pobudile su njegov interes Žena je stajala na par koraka od njega sa rukama na leđima i lagano se njišući prsti – peta, poput neke školarke.
~ Vidim da me se ne sjećaš.~ rekla je umjesto nekog pozdrava
Muškarac se odmaknuo od automobila i nakosio glavu. Skupio je vjeđe ne bi li bolje vidio lice ali u mraku parkirališta to je bilo nemoguće.
~ Zar bih trebao? ~ upitao je pomalo nesigurno.
~ Ugledala sam te prošli tjedan na onoj terasi i srce mi je odmah zakucalo brže. Promatrala sam te dugo ali nisam bila sigurna. ~ nastavila je.~ Dolazim svaku večer na klupu preko puta terase ne bih li te vidjela. Promatram svaki tvoj pokret, gestu, izraz lica…jednostavno, ne mogu skinuti pogleda sa tebe.~
Pomno ju je proučavao, od glave do pete ili obrnuto. Bio je zadovoljan onim što vidi. Vitke noge u uskim trapericama, izazovne bokove i konture lijepih grudi, tamnu kosu …Samo kad bi još mogao vidjeti lice.
~ Da nisi ti ona Sanja ili Ana..? ~ pokušao je dok je prebirao po svom sjećanju.
~ Još se ne sjećaš? I sad kad ti čujem glas potpuno sam sigurna da si ti taj…pravi.!
Njišući se i dalje prsti-peta približavala se centimetar po centimetar. Sad je mogao osjetiti i njen miris koji je polako budio erekciju.
~ Naravno da sam pravi!~ sad je već bio ohrabren ~ vidjet ćeš, zapalit ćemo krevet. Ima da pršti na sve…~
Prekinula ga je pokretom ruke.
~ Već smo to radili. Ne sjećaš se ? Pušila sam ti, poslije si me jebao u usta i analno, onako divljački. ~
Nagnula se prema naprijed kao da mu želi reći nešto u povjerenju.
~ Tamo, na nasipu. Samo što sada ja držim nož.~
Njegovi uzdignuti krajevi usana naglo su se spustili. Na licu se pojavio izraz nevjerice. Sjetio se je.
Oštra, i neizrecivo jaka bol zaparala je njegovim mozgom i presavila ga na pola. Srušio se otvorenih usta i posegnuo prema testisima da ublaži bol. Napipao je dršku noža i toplu krv.
Iz grla mu se oteo urlik. Trajao je dugo.
Pričekala je da ostane bez daha.
~ Više nikog nećeš silovati. ~ rekla je u pola glasa. Jednako tiho, kao što je i prišla, žena je nestala sa parkirališta i njegovog vidokruga.



- 17:16 - Komentari (14) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< rujan, 2005 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Priče i razmišljanja sa dodirom mističnog, neobičnog i okultnog, namjenjene onima koji vole razmišljati i drugačije.

Linkovi

Papir

Svjetlo u rupi - Karlovacki tjednik
Muk - Karlovacki tjednik
No Nomen - Kameleon, Svetonedeljska panorama
Tramvajska prica - Kameleon
Miris vanilije - Svetonedeljska panorama
Okicka legenda - Predstava, CD izdanje
Prosjak - Veritas

Preporuke i kolege