četvrtak, 01.02.2007.

Kako otkriti prijevaru?

-Vodite dnevnik partnerovih aktivnosti. Zapišite vrijeme, imena mjesta i druge ljude upletene u partnerove aktivnosti, izlike koje vam je dao i sl. Taj dnevnik je vrijedan jer ćete moći uvijek usporediti što vam je rekao s telefonskim računima, izvješćima s kreditne kartice, razgovorima s drugim ljudima. Partner će vjerojatno mijenjati svoju priču ili dovoditi u pitanje vaša sjećanja, zbog toga su zabilješke nužne.

-Pratite telefonske pozive, bilježite vrijeme i brojeve.

-Planirajte iznenadne posjete na posao, dođite kući u neočekivano vrijeme ili objavite kako ćete raditi do kasno, a zatim dođite kući ranije.

-Ako možete uvijek tražite potpuni ispis suprugovog telefonskog računa. Obratite pažnju na neuobičajenu količinu telefonskih poziva na neki broj. Provjerite čiji je. Ne oslanjajte se na imena upisana u telefonski imenik, provjeravajte brojeve, jer često se ispod imena prijatelja kriju brojevi ljubavnika ili ljubavnica.

-Nikad ništa ne pitajte partnera, sve dok niste sigurni, imate neosporive dokaze i znate što ćete učiniti. Neke dokaze sačuvajte za kraj. Partner će vas započeti ispitivati kako bi vidio koliko točno znate.

Prije svakog suočavanja partnera sa svojim optužbama morate znati što ćete učiniti. Što ćete učiniti ako prizna? Ako ne prizna?

Ako znate da ćete preći preko toga, a da će se partner ponovno uplesti u takvu situaciju onda ga nemojte bezvezno opterećivati i kreirati napete i neugodne situacije.

-Josip-

| 16:48 | Komentari (1) | Isprintaj | #