Ljubavne pjesme - Brzog datiranja

ponedjeljak , 24.12.2018.










Click here: Ljubavne pjesme






Pupoljak moj jedini bez pozdrava ode i ne vraća se. U ljubavnim pjesmama najčešći motiv je čežnja. Potomstvom mnogim ti nas obdari, u životu zdravlja i mira nam podari.



ljubavne pjesme

Ljubavne pjesme Ovdje možete pročitati neke moje ljubavne pjesmice! Svaka nedelja u godini biće posvećena jednom pesniku, i tada će na sajt biti ubačeno nekoliko pesama tog pesnika. Neka sreća prati te, Sretna zvijezda slijedi te. Nije bitno što drugi govore u srcu svom čuvat ću te ja.



ljubavne pjesme

- Hvala ti, Bože, što nas spoji, što nas dvoje kao jedno sad stoji.



ljubavne pjesme

Citati o poeziji Najlepša poezija je trenutak kad nisi svestan pesme. I najlepši je život kad nisi svestan da živiš, nego misliš da sanjaš. Poezija je dnevnik ribe koja živi na kopnu a htela bi da leti. Bar pola svetske poezije je napisano zato što neko nije imao hrabrosti da nekome izjavi ljubav. Poezija je dokaz života. Ako je vatra tvog života rasplamsana, poezija je samo pepeo. Kada nas ljubav dodirne - svi postajemo pesnici. Što se može objasniti - to nije poezija. Umesto da pesnik piše poeziju, poezija piše pesnika. Svaka pesma počinje knedlom u grlu. Pesnik može da preživi sve osim štamparske greške. Poeziju nećeš naći nigde u koliko je ne nađeš u sebi. Dobrodošli na Poeziju Noći Ovo je sajt posvećen poeziji, čiji je osnovni cilj da predstavi bogatu istoriju pesničkog stvaralaštva pesnika sa prostora Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, odnosno svih balkanskih naroda koji se mogu sporazumevati na istom jeziku ukoliko tako požele. U kategoriji savremeni pesnici mogu se naći pesme pesnika rođenih nakon 1940 godine. Pored toga, tu su i stihovi pesama poznatih stranih pesnika, pesme za decu kao i kratke priče i misli i citati poznatih pisaca. Svaka nedelja u godini biće posvećena jednom pesniku, i tada će na sajt biti ubačeno nekoliko pesama tog pesnika. U sekciji , možete objavljivati sopstvene, ili omiljene pesme drugih pesnika koje se ne nalaze na sajtu. Takođe možete i ocenjivati pesme koje su dodali drugi članovi sajta, i na taj način nam pomoći da izdvojimo najbolju poeziju.



VALENTINOVO 2017 - Croatia records
Takođe možete i ocenjivati pesme koje su dodali drugi članovi sajta, i na taj način nam pomoći da izdvojimo najbolju poeziju. Završio je trgovačku školu u Trstu i Ljubljani, potom se vratio u Mostar. Svaka pesma počinje knedlom u grlu. Da mi je srce stijena da visi nad morem plavim, da sanja o obalama dalekim a ne o očima dragim. Ako jednom ti opet poželiš da me poljubiš, znaj da bit' ću ja tu, u dobru i zlu da te poljubim da te zagrlim ja. Tisuće je zvijezda na nebu. Da li se to dira? Što je to LJUBAV? Srušio se cijeli svijet, rijeka prestala da teče, nestao i ptica let, samo boli nikad neće.

[Balkan gay porn| Psihoterapija ( Ja i ti|Agencija za bracno posredovanje novi sad]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.