Xtina - dirrty girl

24.11.2005., četvrtak

Vjenčanje u vinogradu

Pjevačica Christina Aguilera udala se za Jordana Bratmana nakon 3 godine veze. A sve se to odigralo u vinarskom kraju sunčane Kalifornije

Christina Aguilera, 24-godišnja pop pjevačica, udala se ovaj vikend za 28-godišnjeg glazbenog menadžera Jordana Bratmana. Nakon tri godine veze i devet mjeseci zaruka trostruka osvajačica Emmya ( misli se na na nagradu Grammy-tipfeler je bio) odlučila se za brak i tako napokon postala gospođa Bratman.Ceremonija vjenčanja, koja je bila pomno isplanirana do posljednjeg detalja, održana je u Kaliforniji u vinarskom kraju Napa Valley, a uzbuđeni mladenci zavjete ljubavi izgovorili su pred 130 svjedoka. Među uzvanicima koji su se zabavljali na njihovu partyu i častili raznim specijalitetima i delikatesama bila su i neka poznata lica poput Sharon Stone, Cameron Diaz,Drew Barrymore i Justina Timberlakea.
Christina je na svoje vjenčanje došla u crnoj limuzini i vjenčanici koju je posebno za tu prigodu dizajnirao poznati francuski kreator Christian Lacroix. Kosa joj je bila ukrašena dijamantima i bijelim ružama, a uz nju su hodale djeveruše odjevene u haljine s potpisom Kai Mille, supruge Steveja Wondera (opet tipfeler).
-Christina je u javnosti sklona prikazivati se u lošem svjetlu, ali vjenčanje je doista bilo predivno. Svaki detalj bio je isplaniran do savršenstva, ni u čemu nisu pretjerali. Ceremonija je bila upriličena s velikom dozom ukusa. Christina je izgledala prekrasno, a tako se i ponašala - ispričali su medijima svjedoci tog događaja. A je li doista bilo tako, najbolje će pokazati priča američkog tabloida People Mag kojem je pop prodavačica za 500.000 eura prodala ekskluzivno pravo na fotografiranje vjenčanja.
Kao svakodnevni "podsjednik" svoje ljubavi Christina Aguilera i Jordan Bratman izmijenili su skupocjene prstene draguljara Stephena Webstera, kojeg je Jordan angažirao i prije godinu dana kad je svojoj dragoj tražio dijamantni zaručnički prsten. Zaprosio ju je tijekom zajedničkog odmora u Kaliforniji, u veljači ove godine. Hotelska soba u kojoj su tada odsjeli dočekala ih je posuta ružinim laticama te ukrašena balonima i pregrštom zapakiranih darova. Kad je Christina od oduševljenja napokon došla k sebi, počela je otvarati kutije omotane u ukrasne papire i došla do posljednje u kojoj ju je dočekao i zaslijepio blistavi dijamantni prsten. Jordan je tada kleknuo pred nju i pitao je hoće li mu učiniti tu čast i postati njegovom ženom.
-Od tog trenutka ja neprestano lebdim- izjavila je Christina za magazin People. Doduše, nedavno se pisalo o svađi koja je narušila sklad u njihovoj vezi, ali da su ti problemi iza njih, par je potvrdio ovog vikenda kad su se, nikad zaljubljeniji, jedan drugome zavjetovali na ljubav.


Ovaj tekst je iz magazina Story. Ispričavam se što ranije nisam obavjestila o Christininom vjenčanju. Nisam mogla zbog privatnih problema, no sada je nadam se sve to iza mene pa ću vas i dalje nastojati redovito obavještavati o novostima u Christininom životu i naravno objavljivati hrpetinu slika!!

Kliknite na sliku za uvećani prikaz!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 22:06 - Let´s get dirrrty (4) - Ne treba ti - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

dirrrty or not

Opis bloga

Da svima bude jasno, jebe mi se živo što Vi mrzite Christinu
Ja ju volim- so kiss my ass
Za razliku od nekih, negativne komentare ne kanim brisati



Hit Counter
Hit Counter



Music By Shimmering Graphix




Linkovi

Officialsite
Christinin twitter
Mail:dirtyxtina@net.hr



IME : Christina Maria Aguilera

SPOL : Žensko

NACIONALNOST: Amerikanka

DATUM ROĐENJA: 18.12. 1980.

MJESTO ROĐENJA: Staten Island, New York, USA

ZANIMANJE: glumica, prvenstveno glazbenica

OBRAZOVANJE : Ingomar Middle School u Wexford, Pennsylvania
North Allegheny High School in Wexford, Pennsylvania (maturirala 1999.)
Mickey Mouse Club


TATA : Fausto Aguilera (vojnik; roditelji rastavljeni)

MAMA: Shelly Kearns (podrijetlom iz Irske; violinistica, svira i klavir; predsjednica Christininog fanclub)

SESTRA: Rachel (mlađa; rođena 1986)

POLUSESTRA: Stephanie (mlađa)

POLUBRAT: Michael (mlađi; rođen 1996), Casey (mlađi)

OČUH: Jim Kearns

POČETAK KARIJERE: Hit singl Genie in a Bottle (1999)