The Last Broadcast

četvrtak, 22.02.2007.

Riba i po', kila i po'. Posto ribetina?


Drzalo je bure vodu dok majstori nisu otperjali. A sad, mila majko, kud koji mili moji.

Veceras se bacakah u plicaku u kadi i zakljucih poraznu cinjenicu: obim trbusine narasto je negdje otprilike koliko i kvadar svjezearmiranog betona. Odnosno, primjetih da tu nesto vise ne stima. Nikad se toliko ne napipah same sebe ko tad. Pipaj obim donje trbusine. Gornje. Bokova. Guzicetine (mislim si, fino, fino, pocela si vozat ovece kofere otpozadi). Pa je preslo na ruke. Bicepse. Tricepse. Vrat. Stipanje obraza. Usiju. Lubanje. Svega do cega se uspjeh docepat. Nije mi trebala vaga da premudro zakljucim da se zasalih ko jagnje pred razanj.

Najbolje se u kadi vidi koliko si dug i sirok (pozamasno, u ovom slucaju). Ili sjednes na carski tron i onda se na muci vide junaci. Ili ne vide, ako si musko sa pozamasnijom trbusinom.

No, zlom zlu ne trebalo, ipak izvadih vagu i usput jos obrisah prasinu na njoj. Ovog puta primjenih alternativnu taktiku skakanja na inu svom snagom (inace obicno usplahireno stajem na nju, pocevsi od malog prsta lijeve noge pa sve dok ne nagnijezdim i zadnji gram, polako, polako). No, znadoh da se nece pisati ni brisati na dobro ovog puta pa je zaskocih ko musko sto zaskoci zensko. Na prepad. Na parove razbrojs.

Da... Kila i po' gore. U normalnom svijetu hobita i muskaraca to se ni ne registrira na radaru. No, posto sam zensko i zivim u takozvanom zenskom svijetu, kila i po' je ekvivalent ko da sam netom celjust razjapila i progutala citavog nilskog konja, ukljucujuci i kljove. U prvi mah poceh psovat gacetine koje pri tom imah na sebi, jer kao, bapske gacurde teze ko cigla i po'. Ali ne lezi vraze, logika je prevadala. Odnosno, ono sto prolazi pod logiku u mojoj glavesini.

A sve zato jer vjerovah kolegi Jamajkancu koji mi prije mjesec dana ukazase na cinjenicu da sam "smrsavila" (mana sa neba svakoj zeni, pa kako ne i meni polu-zeni). Da pripomenem veselu cinjenicu koju u tom trenutku odlucih namjerno ignorirat jest da je idealna Jamajkanceva zena Gloria Hunniford. Jedva ga odvratih od strastvene zelje da si Gloriu nakelji na desktop.

Necu ni u kakav klub!

Poanta prva: sramota! Ne da je ovo rat, ovo je revolucija!

Poanta druga: nikad ne vjeruj muskarcu kad kaze da je zena smrsavila.

- 23:25 - Komentari (38) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< veljača, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there