The Last Broadcast

ponedjeljak, 21.08.2006.

Nazovi Semjuela kad zmijetine popizde


Zmije u avionu. 'Oce li tako prevest u rvackim kinima? Ili Semjuel i zmijetine lete avionom u prvoj klasi? Hm, hm. Uglavnom, film koji je steko kultno sljedbenistvo putem interneta konacno dodjose i u moje odaje. Ko ga ne bi zelio pogledat? Semjuel protiv gajbe najotrovnijih zmijica ikad - ma, ko bi tome mogo odolit?

Uglavnom, htjedoh viditi i to cudo razvikano. Prica ide nesto otprilike ko: mladi havajski covik je svjedokom brutalnog ubojstva od strane Brus Li-izgledajuceg kriminalca. Kriminalci ga 'oce likvidirat. Onda uskace Semjuel i odvodi svjedoka (kvazi-zgodnog surfera, kao sto to obicno biva, jel') sa Havaja u ElEj (Los Angeles) avionom. I onda nastupa belaj. U avionu.

Kriminalci su pametna i inteligentna bica, jelte, pa se mudro dosjete da u avionski gepek ostave gajbu zmija ljutica. S namjerom da zmijice potamane citav avion pun putnika, ukljucujuci i 'zgodnog' surfera svjedoka, a bogami i Semjuela. Kad se zmijice sjete ispulit iz gajbe, e, onda pocinje belaj i po'.

Razmile se po avionu i onda je to razlog za puno vriske, cike i komedije. Ali to nisu neke obicne zmije ljutice, bogati, to su zmijski dobermani!!! To se nameracilo na ljude, to skace, to rezi ko doberman, to te gleda drito u oci prije nego te napadne! Meskoljih se u sjedalu, usprkos apsurdnosti citave situacije. Mislim da Marisi nece htjet ovo ic gledat. A i nekako se sjetih one odurno dugacke zmijetine koju prepolovih na pola sa iznajmljenim Chevroletom u sred pustinje Mojave prosle godine. Ne mogu se oteti dojmu da ce mi zmijski glavni bog doc na vratanca kad-tad. To je prokletstvo.

Ali nes' ti lukavih zmija kad postoji jos lukaviji Semjuel El Dzekson, aka heroj. Semjuel je jedini koji zna rec popu pop, a bobu bob. Jedini koji zna potamanit tri-cetiri zmijetine odjednom (samo ih scapi za rep i onako pljas-pljas raskashi po zidu). Nes' ti majci Semjuela ic zajebavat!

Onda ide red zaljubljivanja: znas vec da ce zgodna i vrckava i plavokosa i sisata stujardesa zavrsit sa 'zgodnim' surferom; da ce poluzgodna i ne-vrckava i pametna-jer-je-brineta glavna stjuardesa zavrsit sa Semjuelom. Vuk sit, koza cijela, a zmijetine u avionu.

I tako se razmjenjuje red zmijetina koje su se nameracile na putnike, red Semjuelovog heroizma. Za sve to vrijeme ponekad cak nije nikog ni bilo u pilotskoj kabini. Bogati, znam da je to sve ultramodernizirano, autopiloti i sve (zmijice mile su se pobrinule da pilot i kopilot budu sredjeni do daske), ali ljulja se avion (zmijice su pregrickale neke krucijalne kablove, ali nes' ti hidraulike, to leti ko da je uslo u neku manju turbulencijicu nad austrijskim Alpama) tamo-amo, ko na povjetarcu, a ne ko da ide do djavola jer nitko ne sjedi za 'volanom'! Periodicki Semjuel ulazi u kabinu i nesto prtlja okolo, ona brineta-stjuardesa isto tako prtlja sa Semjuelom (najnormalnije, jelte).

I sad, nekako je situacija dosla pod kontrolu. Ali onda bi' neka zackoljica i zmijetine se ponovo pocese ispuljivat i plasit i rezat i grist sve oko sebe. E, onda dolazi kultna Semjuelova izjava (navodno su to nasnimili nakon sto je film bio gotov jer su fanovi na internetu tako trazili):

That's it! I've had it with these motherfuckin' snakes on this motherfuckin' plane!

Samo im ti reci, Semjuel!

Raznio Semjuel i par avionskih prozora, da se rijesi onih preostalih zmijetina koje nije stic spljeskat po zidovima. Dekompresija? Pih, neima neke dekompresije sve dok je Semjuel glavni! Svi sretni i veseli sletise na LAX (Los Angeles International) zahvaljujuci erm, pilotu-putniku. Pilotu kojem je jedino iskustvo pilotiranja bilo slijetanje i polijetanje u video igri na PlayStation 2. Kao sto to obicno i biva. Ako mi iduce nedjelje pilota strefi neka zmijska kletva, e, onda znam koga cu trazit da sretno izvoza avion do Splita.

Vrckavo-zgodna-plava stjuardesa je dala broj 'zgodnom' surferu svjedoku koji je reko da ce je DEFINITIVNO nazvat. Iz svoje zatvorske celije dok bude svjedocio, dakako. Semjuel je pak pozvo na veceru onu ne-vrckavo-poluzgodnu-pametnu stjuardesu koja je rekla da rado prihvaca tu ponudu. A tek pjesma koja ide na kraju, uf! Gorgonzola sir na kvadrat. Prema toj pjesmi, recimo, Bon Jovi ispadaju avantgarda a la The Residents. Mozete je nac i slusat do besvijesti odje.



Cobra Starship

Cica-mica-gotova je prica. Mislim da ce bit i nastavak. Jedva cekam!

- 11:15 - Komentari (30) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< kolovoz, 2006 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there