The Last Broadcast

petak, 30.06.2006.

Necu da TO radim sa Wayne Rooneyem


Jos jedna iz (van)serijske proizvodnje "necu da...".

Svi smo mi Englezi. Odnosno, svi znamo engleski. A mozemo se po potrebi i Englezima pravit. I sad, sta, zapravo, znaci 'wag'? Kao glagol, znaci mahati. Kao, mahati repom. Kao psi i ostala repasta bica. No, sa dodatkom jos jednog majusnog slovca s dobije se jedno sasvim moderno-mondeno znacenje bez kojeg vam zivot nece vise bit mio zivjet. Naime, Wags je aktualni termin za babetine/zenturace/mile djeve bajne engleskih nogometnih reprezentativaca. Jebo neku tamo igru zvanu nogomet koja ukljucuje pimplavo mandrljanje lopte na travnatim povrsinama. Zene nam dajte, zene, babuskare, zenetine!

Svakodnevno se u vaznim vijestima pojavljuju simpaticni isjecci i kadrovi iz bogatog zivotnog repertoara zenetina. Koje su udate/hodaju/setuckaju/svijecu drze/sendvice rade ljepotanima i intelektualcima poput Wayne Rooneya, Ashley Colea, David Beckhama et al. Te zenetine su se naroljale. Stvarno cudnovata vijest. Te zenetine ceprkaju po ducanima. Uzas, ko je jos to vidio?!?! Te zenetine dernece. Pa sta ce drugo, bogati, i radit??? Nogomet gledat? Te Colleen & Wayne idu na spoj. Majko mila! Kud ovaj svijet ide?? Stvarno sokantno!

Svila i kadifa. Milina jedna! San svake prave zene i onima koje se tako osjecaju. Krkat molekule kisika umjesto pecenih kobasica. Razvlacit robu po ducanima. Bit uslikavan na svakom koraku. Probudit se sa mamurlukom u podne. Razularit se mokar i divlji. Ali ipak, to su sve male zrtve naspram one orijasko velike: da se moras probudit u krevetu, do, recimo, naseg Waynea!!! Onako, progledas kroz poluzamagljene ocurde svoje, a ono, do tebe lezi Wayne. Onako, prozirno mlijecno bijeli, sa onim zmirkajucim okicama i pjegama, kako ti sa milozvucnim Scouse naglaskom sapuce "Go on, luve, give us a kiss then." Pa da te onda pocne onim svojim zdepastim sapama pipat. Dahtat ti zavodnicki u uho (i to dahtat na liverpulskom naglasku): "All right, luve?" Ne bi pomagalo ni debelo zmirenje, ni recitiranje budisticke mantre, ni vesele misli na 49 kreditnih kartica bez limita. Eventualno saka u oko, uspaniceni vrisak tipa "Koji mi je djavo, sta ja radim sa ovom moruzgvom od covjeka??" i bjezanje glavom bez ikakvog obzira. A mozda eventualno, dok se ocajnicki pokusavas izognut slinavo-balavim poljupcima ljupkog Waynea, da mu ispod brka (a moze i brkova) skreses nesto tipa "Ostavi me na miru, matere ti, ish tamo, igraj, trckaraj, spuzvom ledja Svenu peri."



Colleen & Wayne.


Mozda bi ipak bjezo od mene da se nakrkam cevapa, luka, ajvara i kajmaka? Slaba vajda od toga, s obzirom da u 14 i po' godina otocarenja jos ne nadjoh prave cevape.

Tezak je to kruh sa sedam i po' kora.

*luve = 'vako se "love" kaze na "liverpulskom".

- 10:00 - Komentari (31) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there