The Last Broadcast

petak, 23.06.2006.

Metropolske zavrzlame


Bus po vrlovitim krivuljama zagorskim. Metropola. Moja bivša škola na putu do Autobusnog kolodvora. Prijateljevanje. Ugodno žensko ćaskanje 1. Ekstremna vrućina i sparina. Smrdljiva Petica. Još smrdljivija Četvorka. Čaj sa tučenim vrhnjem. Ugodno žensko ćaskanje 2. Prvi puta u životu Cinestar. Klimatizirano. Imaju dobre Wc-e. Neugodno žensko dramatiziranje sa moje strane. Film. Margarita je jedno fino alkoholno piće. A Pierce Brosnan je dlakav. Ima i sijedih dlaka po trbuhu. Shvatih da još uvijek imam dobro uho za stadionske hitove poput ovoga. Upravo poradi toga vraća mi se nada u život. Kraj filma. Nogomet. Utakmica u Radićevoj. Točeno Tomislav tamno pivo. Pola litre. Ugodno žensko ćaskanje 3. Kamenita vrata. Gornji grad. Lapidarij i neka sjećanja. Donji grad. Sparina. Palačinke sa Nutellom na Cvjetnom. Kazalište. Tramvajska stanica. Presjedanje. Stan. Sparina. Ugodno žensko ćaskanje 4 do jutarnjih sati. Sutradan autobus strave i užasa koji pretiče i ruši sve pred sobom.

A to sve samo da mogu reći: umjesto da sam primila planetu koja bi se mojim imenom zvala, primih trećerazredni stiropor u vreći za krumpir. U žaklju. Ko mi je kriv. Nekad ni to nije loše.

- 12:50 - Komentari (37) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there