The Last Broadcast

ponedjeljak, 20.03.2006.

Rasna zena s manirima (ja) i gruzijski krumpiri (gomoljasto povrce)


Zasto rasna zena sa manirima?

Zato jer:

1) Mos' (sam sebe) spolno (iz)opcit ukoliko vam je jedna od linija podzemne sjebana do jajasaca, a bas tu trebate. Isprobano u petak kad se ocajnicki pokusavalo probit do cider bara sa dvije kolegice s posla i jednim kolegom gejpederom s posla. No, toliko zagrizosmo za taj cider bar da smo narucili taksi. Taksi u sredisnjem Londonu da dodjemo do, err, sredisnjeg Londona. Bog bi nas sve trebao pomest sa lica zemlje.

2) Cider svatko mora probat prije nego se ide mrijet. I to ne onaj iz ducana tipa Strongbow ili Woodpecker's koji su sinonimi za tinejdzere koji idu lokat po prvi puta iza drvenih supa. Moze se pit i perry, sto je esencijalno cider, ali napravljen od krusaka. Biddington's Extra Dry i isti takav, samo extra sweet, bijahu divni. Perry bijase quaffable. Aroma koja leluja na jeziku (restoranski kriticar has spoken!). To je alkohol koji te momentalno poput bata cakne po glavi. Nakon toga je gotovo. The end. Fin. Ende. Konec. I tako u nedogled. Jace nego pivo. Puno jace.

3) Doljepotpisana jedinka je oficijeno zaradila epitet (ne striktno epitet jer sadrzi i jednu imenicu, uz vec spomenuti epitet) classy bird. Zasto, pitate se (a mozda se i ne pitate, ko vam je kriv)? Poradi dva vrlo vazna razloga: krcuci (mozda je konstrukcijski bolje da kazem krkajuci, ali da li je to i vazno?) jedno od tradicionalnih engleskih jela zvan steak & mushroom pie (iliti govedina & gljive sa lisnatim tijestim odozgora) nekakvim sasvim nepredvidivim slucajem jedna od gljivetina je a) prvo zavrsila u mojoj torbi, na sto se je nakon toga b) odbila o knjigu sa kojom se trenutno literarno uzdizem, da bi na kraju c) zavrsila smrmosena u kisobranu koji se nalazio na samom dnu torbe. Dakle, zakljucak pod d) zamascena torba; zamascena knjiga, zamascen kisobran.

4) I, konacno, zadnja rabota poradi koje bijah krunisana classy bird titulom: slatko iskihavanje (puta 2) ravno u stol iza mene gdje sjedise jedan romanticni par na romanticnoj veceri. Neobicnim procesom sljepoce koji me je bio obavio nisam vidjela da itko sjedi iza mene. Pa htjedoh postedit kolege mog izuzetnog damskog kihanja. Okrenuh se i, usprkos pristojnom gestom pokrivanja lica, uspjeh obrukat sve oko sebe. Romanticni par bijase jednostavno osupnut. Ispricah se, ali ipak je ostao gorak ukus u ustima. Tesko zaradjenu titulu ipak nijesam odbila. Sad sam oficijelno i certificirano sofisticirana zena. London se usrecio sa mnom. Mnogostruko.

Tek toliko da se drugi dio naslova uklopi: veceras saznadoh da Gruzijceva kuma/baba/stalivec sverca gruzijske krumpire preko granice. Ole!

- 00:58 - Komentari (24) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there