The Last Broadcast

nedjelja, 29.01.2006.

Cimer. Svadba. Gade mu se zene. Krkacina. Krkaona. Krkanluk. Dio koji je prvi. Malo poslije ide onaj drugi.


I tako se nastavlja serijska tradicija krkaone deluxe u glavnom gradu nekog tamo kraljevstva koje je ko fol ujedinjeno. Sa zebnjom ocekivah Marisinu reakciju na moj izbor jerbo prosli put kad izabrah restoran bijase katastrofa globalnih omjera.

Ijopet se uprtih u skoro sad vec bivse dvore Marisi-Brus-Cimer (desit ce se uskoro velika selidba naroda i narodnosti) s posla. Ali prije toga valjalo se opremit. Pa tako istresoh citavu torbu na radni stol da se mogah naprlitat, ukljucujuci i polako lakiranje noktiju Urban Decay lakom, nijansa 'modrica' (imam vec jednu na unutarnjoj strani desnog bedra koju zaradih postenim opandrljivanjem u ladicu na poslu). I trackam se tako fino, dodjem do finalnog cina, kad uzasnuto skuzim da zaboravih maskaru! Provedoh minutu i 34 sekunde cas buljeci u ogledalo i mrmljajuci sebi u bradu "Sta ce mi maskaretina, moze to i 'vako.", cas histerizirat "Pa ne ide to tako, oci mi nisu definirane!!" Znala sam sto moradoh napravit: unic u prvi Boots i zgrabit sto se zgrabit dadne. Stono i napravih. Musko nijesam. Sto mi onda drugo preostaje da budem? A tamo neko zensko snizeno u pola cijene, sta ja znam.

Unjedrih u dvore. "Picko, nisi mi donijela to-i-to." To Marisi meni poradi cinjenice da se pojavih bez Bajadera i bez DeVeDeja koji joj trebah vratit. Sut' i ne zajebaj, reko' joj, idem se iscmakat s Brusom. Sto i napravih. I zasjedoh na super deluxe, dapace i vrlo funkcionalnu stolicu koja se okrece. Ko prava uredska. Koju su Brus i Marisi dobili mukte. Kao, nasla se jednom nekako misteriozno u hodniku sa natpisom TAKE ME. Nes' ti muke i nauke i stajanja u redu u Ikea-i. Isprobah je (spustih vlastitu guzicetinu na nju svom snagom). Izdrzala je. Bilo je OK, mogoh nastavit dalje.

Kao sto vec obicaji i tradicija traze, tandrkasmo po iTunes i drekasmo se naglas. A Brus se mrgodio jerbo je laprdao na portugalskom na telefonu. Opet je bilo "Kako ti se ne svidja Eroz Ramazzotti???" Paaaaaa, NE! Ali znam da mi je obecala tamo nesto sto je pocinjalo sa L. I imalo je O negdje u toj rijeci. To su sve bile informacije koje su zlata vrijedile. Jer nije mogla nac' nista sa L i O. Ali bila sam uporna i cijedila joj mozak kroz cjediljku. Tako da je na kraju ipak nasla. I da, pocinjalo je sa L. Bijah u pravu, po obicaju. Onda se malko puno ipak trgnuh na Marisine besmrtne rijeci: "Ne znas tko je Tiga - ne znas? Pih, pa to ti Cimer slusa." Pazljivo sam zapamtila ovu cinjenicu i spremila je u dzep. Dobro ce mi doc ove rijeci.

Onda je doslo spremanje. Sjedih na VeCe skoljki (ne u cinu obavljanja ablucija nego na zatvorenoj, onako, u nedostatku stolice u kupaoni) dok se Marisi prlitala. U donjem vesu. Dakle, polugola. Trckarala je sad tamo, sad 'vamo. Mene to nije diralo. Drugim rijecima, bijah mrtva 'ladna. Brus se ipak malko bio skamenio. Marisi nije. "Ih, pa znam je dulje nego tebe, eeej, ko te shisha!" Aha, neka sad vidi, rekla mu je iz prilozenog. Sjedeci na skoljki pokaze mi ona kolekciju "Brus". Sta je to, snebivam se? Pa meni Brus ponekad fino kupi haljinu, ili gace, ili grudnjak, ili ovo, ili ono. Ajme, njojzi Brus kupuje odjecu??????? Mislim, ideja je slatka ovako u teoriji, ali da meni musko ide kupovat robu... Zgazila bih ga ko crva i rekla da se ne mijesa u zenska posla. Ali dobro, ovo je Brus, sve mu je oprosteno.

Malko se igrah i foto modela gdje me Marisi nemilosrdno uskicavala. Nije slutilo na dobro. Jerbo naime na slikama ispadnem ne kao seljak nego kategorija ispod seljaka. Di da gledam, nemoj mi uhvatit ovaj prist, ako mi ufatis podbradak i brkove ubit cu te, cek da malo sredim kosu, DI DA GLEDAM??? To sve ja njoj panicno vicem i dobacujem. Ima ona strpljenja sa mnom. Puno.

I onda uplovi Cimer u luku dvorsku. Obucen u odijelo. I kravatu. Sa Tesco (supermarket) vrecicama. Skamenih se odmah. Prozborismo njih par (rijeci, op. a.). Dosapnuh Marisi, "On se stvarno zeni??" "Da", hladnokrvno mi odbrusi ona. Cuvsi to izgledah jos jadnije od Oliver Twista kad podigne onu zdjelicu i zapita za jos jednu porciju. "On ce na vijeke vjekova bit gejpeder?" naivno pitam, a znam da trcim u susret bajonetu koji ce me ubost sa siljkom ravno u srcanu opnu. "Jasta, njemu se zene gade. U seksualnom smislu." Ovo je bilo previse. Htjedoh se bacit s prozora. Ali dvori su u prizemlju. Ne mogu se ni razbit na urbanom betonu od silne muke! Pokunjih se. Privremeno.

Krkaona slijedi. Ukljucuje i veselo utovarivanje i putovanje busom, sam cin krkanja i popratnih okolnosti. Toliko je zabavno i zanimljivo da naprosto covjek mora svisnut da bi se ponovo mogo dignut i probudit i onda ponovo procitat.

- 10:48 - Komentari (33) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< siječanj, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there