The Last Broadcast

utorak, 04.10.2005.

Mali Andrija ide u zemlju Down Under, plus svi Lee Marvinovi sinovi


Kao prvo: hissyfit alert (oliti kutak za morona tjedna). Nagrada ovog puta ide drugom po redu nasljedniku na nase velebno, prestizno i nadasve jedinstveno prijestolje. Cek, lazem: nije drugi. Nego je treci (nakon Williama i Harryja). Posto su ONI specijalni (hm, dalo bi se to protumaciti u vise nijansi) nas Andrija je odbio bit friskiran na australskom aerodromu. Cak ni to, nego nije mu se dalo da ga carinski sluzbenik prepipa sa onim metalnim detektorom). Pa je jadnik malo izgubio zivce. Sasvim razumljivo. Mislim, ne zna li ona gnjida od sluzbenika tko li je on, eeej? Bog, batina, glupan i tupan - sve to u jednom (4 za 1, nije lose; stono bi odje rekli value for money: guaranteed). Srecom, sluzbenik je imao ponesto soli u glavi i nije ustupio ni pedalj australske zemlje (ee, da nam je vise takvih aduta monarhija kao takva bi odavno bila odapela). Tako treba, reci ti Andriji popu pop, a bobu bob. Bio bi to jedinstveni scenarij ravan kakvom ultra patriotskom filmu koji bi se s usta na usta generacijama prepricavao: Andrija ne ustupa pedalj, sluzbenik ne ustupa pedalj. Sad, Andrija se sigurno drao nesto tipa Ne znas li ti pobogu, slugo, da su moj preci IMALI Australiju, i jos je imaju (sto je prakticki istina, op. a.)? Da me The Sun nece sutra opanjkat i oprat na mrtvo ime strmopizdio bih te u Tower pa da te gavrani operusaju. Ti ces meni zapovjedat, mamicu ti?!!!



Blago nama.


Sva sreca, razum sumnjivog porijekla je ipak prevladao (kolektivni uzdah olaksanja). Andriju su ubacili u neku sobetinu gdje je morao mozgat par minuta o svojim postupcima. Dakle, Andre, sto smo danas naucili o zivotu opcenito? Da ne valja bit napuhani, prepotentni moron sa egom velicine Sibira? Bravo. Sjedi. Pet.

Erm, a sad idem ispunjavat formular za UK drzavljanstvo. Gdje cu se na kraju svega morat NJOJZI zaklet da cu je sluzit i tome slicno. Oli li ONA prica rvacki? Ne. Dakle, put mi je sirom otvoren. Mahati zastavom (i zastavicama) znam. Dabogda se usrecili sa mnom.

Neki se krizaju tokom turbulencije, a ja cu ubuduce ovaj clanak nosit sa sobom jerbo kunem se da svaki puta kad ga prekjucer nastavih citat, turbulencija bi neobjasnjivo prestala. I mozda se u medjuvremenu infiltriram u Klub sinova Lee Marvina. Posto sam isti Lee Marvin. Dakle, zadovoljavam kriterije. Usprkos tome da zene nemaju pristupa. Malo sutra.



- 11:12 - Komentari (24) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< listopad, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there