The Last Broadcast

utorak, 24.05.2005.

(All night!) We've been talking to liars. And it's (All right!) just not in the style of tigers.


The time has come to... galvanize!

Dakle, doslo je do toga da me dijeli otprilike 24 sata od La-la land. Shodno s time, groznica pakiranja se obrnuto-proporcionalno povecava. Raste nezaustavljivom brzinom sinusiodne krivulje (ne garantiram znanstvenu osnovu ove izjave jer sluzi u lose stilske svrhe). Moj zivot je jedna velika kampanja, pa tako i kod pakiranja igram glavnu ulogu prigodnog kampanjca. Bez ikakvih lista. Kaj ce mi liste? Pre-analno! Otprilike bi se moglo svesti na ove glagole (imperativ jednine): bacaj, trpaj, guraj, drpaj, zivcani, pickaraj, treskaj. Ne nuzno tim redosljedom.

Problem je u tome sto mislim da ce mi ama bas SVE trebati. Efikasnost na djelu: dakako! Umjesto da fino razmislim logicno, ja zgrabim cijeli red onog sto visi na vjesalicama i cijeli red onog sto ne visi na vjesalicama, ispobacam to sve u kufer, pri tome ne obracajuci paznju na logicni raspored koji bi znatno olaksao stvari: cipele i teze stvari na dno, lakse na vrh. A-a. Obicno mi nestane prostora vec nakon 3 sekunde pa pocnem prigodno panicariti i hiperventilirati. Posluzim se i otrcanim trikom sjedanja na kufer i svojom doslovce pahuljasto-slonovskom tezinom pokusavam stlaciti sto se stlacit da, pa da mogu zatvoriti patent. Ali fizika i zakon mase/volumena mi je svemirska nepoznanica. Pothvat se smatra za uspjesno obavljenim onda kad patent vec doslovce puca, ali jos uvijek drzi. Zazmiri i nadaj se najboljem.

Onda ide cijeli niz vrlo bitnih dilema: u kakvom stilu da putujem? Kako odrzati stil i kulerstvo holivudske zvijezde koja lakocom jedri kroz nebrojene vremenske zone bez da joj dlaka padne s glave (one fotke slavnih kako prolaze kroz Heathrow nadnaravnom lakocom, bez da su zguzvani, nepocesljani, s ogronmin kolobarima oko ociju i bez da su izjetlagirani do boli)? Hm, da li da kvarim dojam sa onim carapama za cirkulaciju, od kojih, navodno, ne dobijes trombozu vena koji se pretvori u pulmonarni embolizam, s kojim nas plase na dugim letovima? Hocu li dobiti sjedalo u sredini pa cu do veceja morati gaziti po ljudima? Da li da natandrcim neki casual stajl ili da se uglamurishem do boli (make way, a VERY important person coming through!)? Kako da sakrijem cinjenicu da mi je kufercina iz Marks & Spencera, a ne Louis Vuitton? Takodjer cu morati nesto napraviti u pogledu toga sto je tamno plavi i izgleda ko svaki drugi. Na pokretnoj traci gdje se podize prtljaga redovito upadam u delirijska stanja panike jerbo shvatim da ne prepoznajem vlastitu prtljagu pa buljim prenapadnom koncentracijom i capam svaku drugu torbu. A tek kad na imigracijskoj kontroli vide moju putovnicu, pitaj Boga sto ce mislit! Samo da opet ne bude Step aside, Ma'am...

Skupih vec greatest hits od The Cult pa cu sa njima zapoceti opcenarodno drezdenje po kalifornijskoj pustinji. U LA cu se relativno konzervativno drzati Snoop Dogga (domaca zadaca koju mi je Marisi naredila). A mislim da cu ozbiljno morati proraditi i na tome da mi se u fantazijama pojavi i nezaobilazni Michael Madsen. Nadam se da necu obrukati LA Woman sa svojim ober-turisticko-seljackim ponasanjem i zvirlanjem u svaku turisticku rupetinu. Bas sam se jucer bila zgrazavala na Oxford Streetu kako turisti hrle na najseljackije standove koji su tamo raspobacani strateskom preciznoscu, kupujuci seljacke suvenire poput majica sa oznakom podzemne, raznorazne Rooney i Vieira dresove, minijaturne double decker buseve i slicno. A sama cu se fino nasadit na Sunset Boulevard, Rodeo Drive i Beverly Hills; a tek kad cu se uzivit u Scorseseov Casino, bolje da me nema! Zapravo, necu jerbo mi je za kladjenje svejedno, ali udisat cu atmosferu. A u pustari cu bit Louise. A Boze moj, kucne pomocnice i seljaci moraju imati nekakve fiksne ideje!

16 sati saftanja u avionu za LAX, via Cincinnati/Kentucky International. Delta Airlines. Make way, Croatians coming through! Odo'!

Viva Las Vegas! Dead Kennedys style.

- 11:36 - Komentari (37) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< svibanj, 2005 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there