The Last Broadcast

utorak, 15.02.2005.

Fairytale of London


Danas pocinje cetverodnevna turneja predstavnika Medjunarodnog olimpijskog odbora po Londonu, s namjerom da ocijeni da li nam metropola zadovoljava kriterije po kojima bi mogla pobijediti da 2012. odrzi olimpijske igre. Svi su se, po obicaju, uzjogunili, glavni budje poput Tesse Jowel (ministrica za kulturu i sport) i Lord Coea (Sebastian Coe, bivsi trkac), osmjesi padaju, puze se po koljenima, uvjerava se da je London taj pravi. Javno misljenje je da London nema sanse da pobijedi, ali da velika vecina (74%) ipak podrzava kandidaturu Londona. Mogli ste vec lagano zamijetiti da ja nisam jedna od njih. Da li ce London uspjeti pobijediti Pariz i New York? Vec prije je bilo govora kako Pariz ima prednost u prijevozu (pih, pa valjda mislim da Zagreb ima prednost u javnom prijevozu od Londona) i u tome sto su sva igralista gdje bi se igre odrzavale relativno blizu centra. Pa covjeku ne treba 10 sati da dodje sa jednog mjesta na drugo. Citala sam da je ove londonske odbornike najvise frka kad ce ziri sici dolje u podzemnu. Ohoho, i treba ih biti frka i te kako! Bas me zanima koju liniju ce isprobati: Northern Line (jednu od najsmrdljivijih)? Ili ce mozda uzivati u carima Circle Line (fantomska linija koja se pojavi kad je najmanje ocekujes)? Ili mozda District Line (koja je konstantno sjebana preko vikenda poradi radova na pruzi)? Dijapazonu izbora nema kraja! Onda, glavno olimpijsko selo bi kao bilo u Stratfordu, bogu iza nogu (istocni London), kojeg bi onda trebalo povezati sa centrom. Ali necemo sad o tome, jelda, glavno je da zabljesnemo ziri sa fensi-smensi domjencima i dokazemo (bez dokaza, dakako) kako je London spreman potrositi gomilu para, kako je spreman isprsiti se. A ziri se bas nameracio doci u London sada, kada imamo frku sa gradonacelnikom Ken Livingstoneom, koji ima i svoj blog. Ima li ga Vlasta Pavic, a? A? Aj, nek se netko pohvali. Ontopic: naime, nesto se bio zakacio sa novinarom londonskih dnevnih novina (Evening Standard) koji je Zidov, i odbija se ispricati. Posljedica toga bi mogla biti da mora dati ostavku.
Ne mogu smislit kampanju (a vidim da ima jos i jos istomisljenika: negdje nas 906, ali 'ajde de). Nekako mi izgleda prebahato. Ono, mi smo najbolji i mi MORAMO pobijediti. To ce nam donijeti toliko novaca, podici ugled u svijetu, dokazat cemo svima da smo toliko mocni da mozemo organizirati nesto takvog kalibra. A sad, to sto su nam je zdravstvo u penisu, skole nemaju novaca ni za grijanje, prijevoz, ah, o prijevozu sam vec previse divanila... Pocistimo prvo u svom dvoristu, ljudi moji. Sad nam jos dolaze i izbori u svibnju, ali da, mi svi imamo novce. Da, i ovce i krave i konje i svu ostalu krupnu i sitnu stoku. Samo pameti i zdravog mozga nemamo. Marisi, juhu, spremi se za olimpijski porez kad se vratis. Zivjeli pasnjaci!

PS Bugenvilija i eviltwin su krvavo zaradili cevape i burek.

- 11:14 - Komentari (11) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< veljača, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there