The Last Broadcast

utorak, 11.01.2005.

Sometimes it's NOT hard to be a woman


Ovo se veceras (da, da, postdejtam postove, katastrofa nevidjenih omjera) fino poklopilo sa mojim odugovlacenjem pranja kose. Sjeverna Koreja je najavila ljuti rat do posljednjeg daha losim i ahem, nemoralnim frizurama svojih gradjana i gradjanki. Pravila se pojavljuju u svim dostupnim medijima: televiziji, novinama, radiju. Naravno, za muskarce se preporuca da imaju sto kracu kosu (kratku naprijed, straga i sa strane). A navodno su izdali i popis losih i nadasve stetnih nuspojava ako se muso drzne pustiti malo dulje krakove: stetna je za inteligenciju; duga kosa je takodjer vrlo pohlepna, tj gladna pa usishe sve hranjive vrijednosti hrane koju covjek pojede i da ne da mozgu da se razvija. Vis' ti zle i bezobrazne kose: ti mislis da je ona dio tebe, a kad ono, vidi se da ima a mind of its own. Vrlo misteriozno. I nadasve perfidno od strane kose. Nadam se da to vrijedi samo za pripadnike takozvanog ruznijeg spola. Jerbo, ako bih se ravnala po tim uputama, ode moj mozak u nepovrat (mislim, nemam i ovako nekog bog zna kakvog mozga, ali ovo...). Takodjer se daju upute sto obuci na sebe. I kako odjeca utjece na sposobnost svih gradjana da se obrane od devijantnog i manipulistickog zapadnog imperijalizma. Veli reportaza da kaj bi onda sjevernokoreanci rekli o Karl Marxovoj kosici koja, ruku na srce, nije bila onako zbigecana po poslijednjoj modi?

A sad malo o muskarcima i njihovoj kosici. Navodno je Tony Blair morao grleno nijekati da se farba u plavo, tj. blond. Ma da, pa primijetila sam ja da mu se kosa em prorijedila, em da mu je misteriozno postala svjetlija. Upotrebljava li Just for Men, bas me zanima. Comb it in. Check it out. Rinse away/ Sjecam se da su i njemackog kancelara Schroedera imali na tapeti jerbo kakti se farba u neprirodno crno. I kao Schroeder je onda udario neku tuzbu novinama koje su izvijestavale o takvim perfidno-neistinitim glasinama (i dobio je parnicu): kao, nisu smjeli vise raditi sprdacke reportaze o njegovoj boji kose. Sad vidim da vise nije tako Elvisovski crn, nego onako, kestenjast. Mhm. Recimo, bas mi je zao muskih jerbo kakav izbor imaju pri farbanju kose? Nikakav. Just for Men, i to u nijansama kricavo-neprirodno crne a la Ivo Robic, neke blatnjavo smedje a la Tony Blair, i neke ko fol prirodne would-be chic srebrnjikave boje tipa 'srebrna lisica'. I to je otprilike to. Kakav L'Oreal, Schwarzkopf, Clairol u 345 nijansi! Ili posijedi ili budi kvazi-Gerhard. Vecina se ih i ovako i onako nece trebati bas previse farbati jerbo ce prije ocelaviti nego posijediti. Sorry guys. Kao sto Tammy Wynette NIJE rekla (vidi naslov)....

- 10:59 - Komentari (22) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< siječanj, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there