The Last Broadcast

četvrtak, 29.07.2004.

Guslanje jednog te istog (opet!)


Za pocetak, evo jednog interesantong clanka o Londonu i turistima. Moje misljenje je slicno onome od Colina pri dnu stranice. Ili Anthony Codyja. Grad je fantastican ako znas da se na kraju dana ipak vracas kuci. Ali za zivjet, koma nad komama. Em skup ko vrag, em prljav, em ima zaostalu podzemnu zeljeznicu (eh, mislili ste da cu zaobic tu temu!), em prenapucen, em ti treba 100 godina jahanja da dodjes sa jednog kraja grada na drugi. I sad kad ponovo radim tamo, komiram se od umora. Primjetila sam da se u Rvackoj putovanje na posao svodi od recimo mozda kojih najvise 40-ak minuta tramvajem ili nekim drugim sredstvom. Kad ja mojima doma pricam koliko moram putovat da se dokopam posla (ujutro sat i pol, na vracanju isto toliko, i to ako vlakovi polaze na vrijeme sto je vrlo rijetko) ne mogu vjerovat. I jos moram kemijat kojom linijom podzemne da idem, a da se najmanje nazivciram (teoretski nemoguce: ne mos' putovat podzemnom, a da se posteno ne nazivciras i ispickaras im sve po spisku). Ajde de kad je ljeto, ali zima: odes iz kuce kad je mrak, vratis se nakon 12 sati kad je opet mrak (po najnovijoj teoriji odlazim od kuce u 8 ujutro, vracam se oko 19:30). Jos da zaradjujem i vrtim neku masnu paru pa da kazes, ajde, neka, nego... Znam za ljude koji putuju i po 2 sata u jednom smjeru, za boga miloga. U Americi je to isto tako normalno. A da ides na posao u London autom, to samo lud covjek moze da se sjeti: em je guzvetina da ne povjerujes, em su u uzem sredistu Londona uveli "congestion charge" od 5 funti dnevno (od 7 do 19 sati radnim danom), em ne mozes nac parkiranje ma da si i sam princ Charles (kojeg je, btw, Camilla spasila od bruke: naime, nedavno je htio kupit 2 ulaznice za tombolu i platit 2 funte, ali nije imao para kod sebe, pa mu je onda Camilla platila, pih, danasnji muskarci!), a ako ga i nadjes, oderu te ko najvecu seljacinu.
Ispada da stalno blebecem o jednoj te istoj temi: nes' ti stare babetine!

Kako su me neki nasli: cijena plasticnih operacija; buffalo mozzarella; spotovi Whitesnake; ludilo alkoholicara. Zivjeli!

- 09:39 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< srpanj, 2004 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there