The Last Broadcast

četvrtak, 17.06.2004.

One, two, three, four


Pa ne mogu vjerovati: jos jedan clan Ramonesa je na putu prema vjecnim lovistima. Ako je vjerovat The Rolling Stone-u, Johnny Ramone-u su odbrojani dani (rak prostate): vec 4 godine se bori sa time i izgleda da je borba usla u finale. Prvo Joey, onda DeeDee, i sad jos Johnny. Joey je dobio i svoju ulicu u NYC, bilo je svecano otvorenje bas kad sam se zatekla tamo. I uslikala sam tablu, bas kao pravi odurni turist. I CBGB's: jos sam se fino namjestila pred ulaz i ulupala par fotki tako. Nisam bila jedina, tak da me nije bas bilo toliko sram. A sjecam se kad su dosli svirat u Dom sportova, a mi smo bas tada bili na maturalcu. Upravo smo stigli u Budimpestu i sjecam se da sam sa frendicama oplakivala cijeli koncert na koji nismo mogle otic. Onda smo se "ubile" sa nekom kvazi-Pepsi Colom, stockom i nekim kvazi-cipsom.

Jos samo da pripomenem u useless corneru, da je novi muz Jennifer Lopez, Marc Anthony, novopecenoj zenici kupio japanke koje su kostale 13,000 GBP. I ovako japanke smatram najvecim zlom sto ga je covjecanstvo ikad izmislilo. Ruznije obuce jos nisam vidjela. Mrzim ih iz dna duse i prije bih odglumila Lady Godivu nego obula takvu nakaradu. Strava i uzas.

Jos i ovo: navodno su Svicarcima obecali po jednu kravu svakome ako danas pobijede Engleze. Zivio feudalizam! Daily Mirror

- 10:40 - Komentari (16) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2004 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there