Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xiola

Marketing

One, two, three, four

Pa ne mogu vjerovati: jos jedan clan Ramonesa je na putu prema vjecnim lovistima. Ako je vjerovat The Rolling Stone-u, Johnny Ramone-u su odbrojani dani (rak prostate): vec 4 godine se bori sa time i izgleda da je borba usla u finale. Prvo Joey, onda DeeDee, i sad jos Johnny. Joey je dobio i svoju ulicu u NYC, bilo je svecano otvorenje bas kad sam se zatekla tamo. I uslikala sam tablu, bas kao pravi odurni turist. I CBGB's: jos sam se fino namjestila pred ulaz i ulupala par fotki tako. Nisam bila jedina, tak da me nije bas bilo toliko sram. A sjecam se kad su dosli svirat u Dom sportova, a mi smo bas tada bili na maturalcu. Upravo smo stigli u Budimpestu i sjecam se da sam sa frendicama oplakivala cijeli koncert na koji nismo mogle otic. Onda smo se "ubile" sa nekom kvazi-Pepsi Colom, stockom i nekim kvazi-cipsom.

Jos samo da pripomenem u useless corneru, da je novi muz Jennifer Lopez, Marc Anthony, novopecenoj zenici kupio japanke koje su kostale 13,000 GBP. I ovako japanke smatram najvecim zlom sto ga je covjecanstvo ikad izmislilo. Ruznije obuce jos nisam vidjela. Mrzim ih iz dna duse i prije bih odglumila Lady Godivu nego obula takvu nakaradu. Strava i uzas.

Jos i ovo: navodno su Svicarcima obecali po jednu kravu svakome ako danas pobijede Engleze. Zivio feudalizam! Daily Mirror

Post je objavljen 17.06.2004. u 10:40 sati.