The Last Broadcast

nedjelja, 06.06.2004.

My mind is a useless pit where nothing stays and nothing sits


Citam intervju sa Frank Brunom, nekadasnjim boksacem i njegovoj borbi sa depresijom. Kako zivot izgubi smisao kad prestane slava i pocinje pravi zivot. Kako se sva ona rutina otprije raspline i nema se vise za sto zivjeti. Prije 2 godine stanje mu se naglo pogorsalo i morala ga je hitna pomoc odvesti u bolnicu. Najzalosnije u svemu tome je bila reakcija nekih medija poput (da, pogodili ste, spomenut cu ga i opet) The Suna: naslovnica mu je glasila “Bonkers Bruno Locked Up”. Nekako mi ga je uzasno bilo zao: kao, on je boksac, pa hrgan od covjeka, kak sad on moze prolupati, pitali su se ljudi. Kao ima para, ima sve, a zapravo nije imao nista. Karijeru nije zavrsio u “blaze of glory” nego sa totalnim porazom od strane Mike Tysona. Razveo se od zene. Umro mu je najbolji prijatelj. Nervni slomovi i opcenito mentalne bolesti (mental illnesses) se jos uvijek smatraju tabu-temom. Uobicajene reakcije su “daj se saberi”, “nije ti nista, imas sve, a kak mozes sad bit depresivan?”, “ljudi, ovaj je lud, prolupao je”, “mjesto mu je u ludari” i slicno. Slicne reakcije je dozivio i Adam Ant (pravo ime Stuart Goddard) koji boluje od manicne depresije. Prije 3 godine je upao u neki pub i izvadio pusku te izazvao incident. Slicna prica kao sa Frank Brunom, gubitak slave, razvod. i uobicajene reakcije sa strane tabloidne stampe. Stvarno bijedan rezon. Ali na zalost, jos uvijek prisutan. I te kako.

- 20:25 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2004 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Boxeve ionako nitko ne cita, moze se stavit svakojaka svakakavo jaka stvar.

    Blagoteleci osvrt na sve i nista; tj, kaj tak puses ko kravosrc!
    Radiotelevizija "Moravski plićak"

    Novo, novo, novo! Meron na deke! Klikni i osvoji emocionalnu i duhovnu nagradu! Moze i broncanu medalju. Ima Strizivojne, sode bikarbone, mesine, a ponajvise ciste i nevine ljubavi.
    Image Hosted by ImageShack.us


     

    Odje kopirajta neima poradi jednostavne cinjenice da nemam bas kaj pametno, ni kvalitetno za reci. Dakle, mozete me slobodno pokrast. Fala.



    "Dress as though your life depends on it, or don't bother."
    Leigh Bowery

    "Women aren't cats, we aren't pets, we are just people trying to cross the freaking street to get an ice-cream."
    Beth Ditto

    BAJ POPJULAR DIMAND
    Nu, mail!

Linkovi


Caught out there