nemam ime. samo čičak

utorak, 14.06.2005.

dan nakon kirvaja - oprost od nastave

evo, sjedim ja ovdje umorna i iscrpljena, slušam mjuzu i razmišljam o ova dva dana. zapravo, pokušavam se sjetiti što sam sve radila tako da sve to tu napišem. pa, eto počnimo...

jučer se probudih u šest sati (opet), pa krenuh u crkvu sa svojom obitelji. inače, ako netko ne zna, jučer je bio dan grada našega, tj. kirvaj. kad ono, crkva puna profesora... jao! evo popisa prisutnih: lovrić, pavičićka, čorda, kajka, pepelka, moja profa fizike iz osnovnjaka i još neki profesori koji mi ne predaju, pa ne znam kak se zovu.
nakon mise ja sa starom i sestrom malo po štandovima razgledala i šetala se. naravno, staru sam opljačkala i kupila si nešto robice. nakon tog došla sam kući i malo se odmorila. a, onada su došle dragana i nikolina, moje best frendice. na moje veliko razočaranje, nisu mogle dugo ostati, al smo ipak zajedno pregledale štandove (za mene po drugi put). nakon što su one otišle, ja sam se još malo odmarala i onda sam otišla po anicu. e, s njom sam provela cijelo poslijepodne. prvo smo bile kod mene, a onda smo išle do štandova da si ona kupi neku majicu. dakle, to je za mene bio već treći put da tamo prolazim tak da mi je već bilo toga i više nego previše. no, što je još gore, ona je toliko izbirljiva da sam ja skoro pa živce izgubila. al cura je super, pa ne zamjeram ;)))) išle smo i do luna parka i gledale povorku nošnja, pa bile na piću u roku i tak... uglavnom, trebale smo ići i van zajedno, al meni došli neki gosti, pa sranje, tak da ja ostala doma. no, sve u svemu ok ;)))


oprost od nastave

evo, današnji dan... došla ja ujutro u školu i uvidjela da nemam prvi sat. no, eto, imala sam drugi, treći, četvrti i šesti. u razredu su se nešt dogovarali da idemo do lapeža, al od toga ništa. na kraju mi cure završile u roku i bilo je super...
i tak završila još jedna školska godina. ma koliko bilo u školi dosadno i jadno, nedostajat će mi frendovi iz razreda... pogotovo neki koji su mi otuđili cd-ove i nikako da ih vrate... eh, da... ide ljeto!!!
pozdrav od mene...

14.06.2005. u 20:21 • 3 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

< lipanj, 2005 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

icq: 315289853


online

...toliko vas ima...