< prosinac, 2005 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Opis bloga

život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr


free web page counters

mejltu:

hani

četvrtak, 29.12.2005.

Dobrica Herself


Da nije sve tako crno na poslu, potvrđuje činjenica da mi je najbliža suradnica takozvana Dobrica Herself. A sad ću objasniti i zašto.
Ona je jedna od onih rijetkih ljudi koji ti nikad, baš nikad neće reći ništa ružno. Ona je jedna od onih koji o svima misli dobro. Ona je jedna od onih koji će te utješiti kad ti je najteže.
Da ne bi sad ispalo da je savršena, ipak treba dodati da će ta ista cura zaboraviti tvoj rođendan, da ti neće kupiti čokoladicu u kiosku iako ju je dobila već 500 puta od tebe, da će ti uvaljati i svoj posao dok ona švrlja po netu i piše mailove. To su sve ustvari ružne stvari i uopće nije za očekivati to od nje. Bez obzira na to, ona je i dalje Dobrica Herself. Zato što je zaboravila rođendan jer je najzaboravljivija osoba na svijetu i sve mora pisati na post it papiriće. Zato što ti daje svoj posao jer želi da i ti nešto naučiš. Zato što ti nije kupila čokoladicu jer ujutro kad kupuje novine ne zna ni kako se zove.
Zato što će za onog koga cijeni, poštuje i voli uvijek raditi gluposti poput muljanja šefice, zato što će te pustiti doma ranije kad ideš na wellness weekend, zato što neće nikome na svijetu reći da svaki dan dolaziš na posao u 10 do 9, zato što će piti sa tobom šampanjac na Badnjak sat i pol prije odlaska u Španjolsku na godišnji.

Zato što je ona jednostavno Dobrica Herself. I zato hvala joj što mi uljepšava uredske dane.

p.s. za sve one koji su pomislili da imam sklonosti prema istom spolu, ne, nemam.



| komentari (4) | print | # |

<< Arhiva >>