< listopad, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Opis bloga

život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr


free web page counters

mejltu:

hani

četvrtak, 13.10.2005.

sama doma i sexy pričice ltd edition


Došla sam konačno doma s posla. Tamo negdje iza šest. Predugačak radni dan.
Ušla sam u stan. Mirisalo je na novi tekući sapun od aloe vere i pohani sir od jučer. Skinula sam cipele i novi svijetlo rozi kaputić. Oprala sam ruke s novim tekućim. Mirisale su još satima na alou. Polako sam skidala najlonke s nogu, ko u nekom jeftinom porniću. Pa suknju i majcu. Ostala sam samo u topiću i navukla sam tajice.
Jedna od must have stvari ove sezone je novi album od FF: you could have it so much better. Nafrljila sam ziku najviše što je išlo. Ionako sam ljuta na susjedu, samo laje po hodniku sa onim svojim glupim psom kojem kita visi do poda. Probudi me svojim ultrasoničnim glasom već u 7 ujutro. A moram se dići tek u 7.15. zato sam joj u inat i puštala takve stvari koje inače ne slušam. Nek mi pozove murju. S njima sam si dobra.
Natočila sam si čašu bambusa. Da čašu, kriglinu od 0.5l. Ne znam točno zašto. Ali je bilo fino. Plesala sam divlje po cijelom stanu. I pjevala na sav glas. Sigurno je zvučalo dobro jer nisam znala riječi. Pa sam se samo derala.
Onda mi je to dosadilo pa sam išla prati suđe. I saugati. I izglancala sam i ogledalo od packi. I onda sam malo jela i gledala exploziv na rtl-u. Veli teta da sve više hrvata posjećuje sexy shopove. Asti teme. Po čemu su to zaključili? Otišli su u 2 sexy shopa i pitali stričeka a kaj vi mislite jel dolazi više hrvata nego prije. A oni su mudro rekli: da da. Pa ČAK i žena. Da, nezamislivo. I žene ponekad dođu. Uglavnom kupuju nekome poklon. Barem tako one kažu.
Bila sam i ja jednom u sexy shopu. Toliko su nemaštoviti što se tiče ponude za žene da više nikad nisam došla. Tražila sam „poklon“. Za sebe. Htjela sam neku sexy odoricu za posebnu priliku. Našla sam je NE. Niti u onom drugom ni trećem nije bilo više sreće.
Oprostite, ako netko zna gdje se prodaju sexy odorice neka mi javi. Sigurno će mi trebati. Jer je fora skroz. Na primjer, medicinska sestra, sobarica i te jeftine pričice. Ali ja sam vidla nešto u jednoj seriji što mi se jako svidjelo. Dat ću si šivat. Jer dok tak nekaj dođe do Hrv. ja ću to moći kupiti svojoj unučici. A ono kaj nude u sexy shopu je puno pornića i onda još pornića i onda još malo pornića. Onda ima malo vibratora i par kompleta donjeg rublja. Koje sucks. Ono bolje i ljepše i više sexy vidiš u getrou.

Jedna žena koja ide sa mnom na eng rekla mi je jučer na hodniku da sam ja njoj jako zanimljiva i neobična. Da ona ne zna šta je to na meni ili u meni, ali da imam ono nešto. Jebote sreli smo se pet puta na eng. i žena mi upada s tim spikama. A nije lezba, jedino ako je postala od nedavno jer je bila udana. WTF????



| komentari (6) | print | # |

<< Arhiva >>