rujan, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


komentari da/ne




Opis bloga

Don`t cry because it came to an end. Smile because it happend.


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Dj.Balasevic Za tr...




online

.

Image Hosted by ImageShack.us
...TONKA...

Image Hosted by ImageShack.us
...TONKA...

Image Hosted by ImageShack.us
...LANA...

... broji od 13.09.'07 ...
Counter
Counter

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


mala Lanathumbup

Dizajni Malog Vampyra

Tonkabelj

>Barbara<

Barbyyes

Žef d Mudrizujo

Mia d' z-mia

~Friends Forever~

leeepi dizajni

Neki naši (ne)poznati bendovi:


Dioniz

Embrio

Orion

Image Hosted by ImageShack.us

Ime: Igor

O meni:
Ja san komplicirani ekonomist koji najviše uživa u sobi slušajuć power i death metal dok igra na Countera.
Važno je znat da volin njoke i fantu od limuna. Još važnije je da svakim danom odajem počast velikom Golmanu, Mudracu i Malom Anđelu :)
Slušan: Nightwish, Embrio, Within Temptation, Sonata Arctica, Alogia, Dream Evil, Hibria, Opeth, HIM, Crna Udovica, Shamrock, Heaven Rain, Porota, Metallica, Iron Maiden, Antitodor, Vatra, Amorphis, Kalmah, Disturbed, Sentenced, Norther, Vega, Zona Isključenja, Six Pack, Nine Inch Nails, Adastra, Đubrivo, Dioniz....i josh puno toga al uglavnom ovo nabrojano

Image Hosted by ImageShack.us

© WISH ĆE UVIJEK BITI MEĐU VAMA





Hmmm...počeo sam dosta pisat ...

Evo ovaj dan je počeo kao i svaki drugi. Ništa posebno, otiša u školu i dosađiva se, pa doma i mislih da neću na blog ni otić a kamoli napisat post danas, al eto Ines mi je rekla za nesreću koja se dogodila njenoj prijateljici i to me natjeralo da napišem ovaj post.

Često u životu govorimo da je sve nepošteno kad se neka tragedija dogodi i bijesni smo na život i na sve oko sebe, ali ipak trebamo shvatiti da nije život samo takav i samo nesretan.U životu ima puno sretnih trenutaka i događaja samo što nas oni nesretni puno više obuzmu i osijećaniji smo kad se oni dogode. Trebali bi naučiti više cijeniti dobre stvari u životu makar to bile neke male sitnice jer kasnije nam može biti žao što nismo ranije cijenili neke stvari ili neke osobe koliko smo trebali a možda je sad kasno za to i nekad jednostavno poželimo nekome reći puno toga što prije nismo jednostavno vidjeli, ali je kasno. Nemojmo tratiti vrijeme, kojeg nemamo, na gluposti i na loše trenutke nego naučimo cijeniti svaku sitnicu jer ta sitnica nekome znači sve. I nikad nemojte sebi reći da vam je najgore u životu jer to je možda i istina, ali istina s kojom će vam i biti gore. Zato rađe sagledajte sve greške i promijenite neke stvari u životu i pomozite drugima da nauče cijeniti više sretne trenutke i da se i oni promijene.

Nemojte sve ovo shvatiti depresivno nego se probudite iz takvog života i pogledajte ga drugim očima. Ne treba nikad zanemariti loše trenutke, samo im ne treba pridavati veliku važnost i dozvoliti da nas takve stvari umore.Kad smo sretni onda trebamo dati sve od sebe da nas taj osjećaj obuzme i da što više osoba oko nas bude sretno.

Znajte da uvijek utječete na nekoga i kad ste nesretni, i ta osoba je nesretna. Zato ako ne radi sebe, budimo sretni radi drugih.No znajte da je uvijek najbolje, ali ujedno i najteže biti sretan zbog sebe u takvim trenucima.

Evo za kraj jedna pjesma (za mene najljepša pjesma) koja vas može i raspoložit, a i rastužit.To je na vama...



13.09.2007. u 19:46

|(14) | ..... | ..... | ..... |






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.