linkovi


Evo ovih par dana se bas mislin koja ce mi bit tema sljedeceg posta, pa san isla malo po blogovima da nadjen inspiraciju.i nasla san je-same blogove. Zato san odlucila napisat malo o blogovima koji san(zasad) stavila u linkove. Pa krece:
KATE
Kako san dosla do bloga i otkud je znan: hmmmmmmm, znan je tako sta su nas matere prije 14 god stavile u istu koljevku pa je od tu sve krenilo. A blog je pocela pisat pod mojin utjecajen(mwahahahahaha). Naime, ja san jedan dan predlozila da napravimo zajednicki blog koji se triba zvat izasleizkaveza.blog.hr, ali mi smo bile iznimno smotane pa ga nismo znale bas dobro napravit. Nakon toga je kate odlucila napravit svoj pa eto......
Cega ima na blogu: a kate voli pisat o svemu i svacemu. U zadnje vrime nesto filozofira o zivotu....i tako to(ja uglavnom neman zivaca to citat). Nekad jon se cak zalomi neki funny post ka npr.ovi zadnji o scenarijima s razlicitin vrstama metol pipola.
Zasto san je odlucila stavit u linkove:hmmmmmm, pa prija mi je. Iz ciste pristojnosti hehehehehe(molin te nemoj me zaklat kad dodjen u skolu.)
LEA
Kako san dosla do bloga i otkud je znan:znan je zato sta san nekad davno trenirala plivanje pa san je tamo upoznala. Nakon sta san prestala ic malo smo izgubile kontakt ali malo posli zahvcaljujuci kati(fala kate!) opet pocele druzit. Za blog san saznala jer mi je rekla da ima blog i da svratin do njega
Cega ima na blogu: uglavnon gnr, aerosmith i hammerfall stvari. Doduse nije dala novi post u zadnja 2 miseca ali uvik se nadje nesto novo za procitat.
Zasto san je odlucila stavit u linkove:opet onaj razlog sta mi je dugogodisnja prija ali ne mogu rec da nema dobrih postova. Samo da jon kazen da napise vise novi faking post jerbo cu je zaklat kad je sljedeci put vidin.
STEFO
Kako san dosla do bloga i otkud ga znan: jednog dana andrea bila malo na chatu i javila se nekon korculaninu. I tako zapoceli neku pricu.......nakon toga andrea pitala njega da jon posalje sliku a on jon da adresu svog bloga.......od tada redovito tamo
Cega ima na blogu: uglavnom black metal stvari. Ali ka sta on kaze zalomi se koji post o panteri i slicnim bendovima(obratite pozornost na opis bloga). Ima i slikica nekih likova sa korcule a par od njega samog(hehe stefo ocemo jos!). najjace na blogu su pravila black metala.heheh norsk arysk blak metal!
Zasto san ga odlucila stavit u linkove:pa na njega trosin na iljade bonova pa ako mi zafali love da mogu lakse doc do njegovog bloga komentirat. A i blog je jeben.
p.s. hepi rodjendan(25.2)
THRASHER
Kako san dosla do bloga i otkud ga znan: pa eto prosla san malo po katinon blogu i sinjala nekog lika koji cesto i opsirno komentira. Pisa je relativno zanimljive komentare. Pa san svratila do njegovog bloga da vidin o cemu on jos pise.ostavih komentar i odtad ga redovito citan. Sinjan ga svako nekoliko po gradu al on nikako da se posteno javi (c-c-c)
Cega ima na blogu: ama bas svega. Od muzike do njegovih svakodnevnih dogadjaja. Jednom je cak bia toliko dobar da jo objavia slike sebe i njegovih prijatelja. Poticen ga da nastavi tin puten. E da skoro zaboravih: Ljudi, coviku fale komentari! Zato mrs tamo i komentirajte!
Zasto san ga odlucila stavit u linkove: ka prvo i prvo zato sta redovito ostavlja kilometarske komentare(fala josipe!). a i nemogu se pozalit da mi je mrsko citat njegove postove. Uvik ima nesto pametno za procitat.
CEPO
Kako san dosla do bloga i otkud ga poznan:pa otprilike slicno ka i kod thrashera samo sta onaj dio sa kilometarskin komentaria kod njega definitivno ne vridi. Ako se on ikad siti ostavit koment to je stvarno cudo. No dobro, dakle surfan ja cesto po njegovon blogu uglavnon zato da bi mu rekla da ode do mog bloga komentirat.
Cega ima na blogu:makarska,punk,makarska,punk,makarska....................uglavnom tako nekako. S obziron da nisan iz makarske i ne slusan punk, koncentriran se na slike kojih ima po najmanje 50 u svakon postu. E da i neka malo cesce objavljuje one bisere. Onom biseru ˝mama ti je˝jos se smijen.
Zasto san ga odlucila stavit u linkove: jer svako nekoliko objavi neki funniasti post. Ali uglavnom zato sta ima par zgodnih prijatelja od kojih cesto objavljuje slike hehehehehhehe.
KIRK
Kako san dosla do bloga i otkud ga znan: jednog dana andrea opet bila na chatu i javia jon se neki rogertaylor. Poceli pricat, malo se sprdali i andrea ga natirala da posalje sliku. Posla mi je jednu di je izbrisa facu. Andrea popizdila. Luka(kirk) je obeca da ce poslat sliku sa facon kad on dobije moju. Ja poslala, pa on posla pa se nastavili nesto e-mailat. I sad se cujemo svako nekoliko priko maila. A i nedavno san ga po prvi put vidila uzivo u duje. Hehe lik je skroz lud(u dobrom smislu).
Cega ima na blogu: a i on svako prijestupne napise post. Postovi su uglavnon o njegovin svakodnefnim dogadjajima . a i nisu nesto predugi. Ali zato ima prejebenu pozadinu.(ovo cudno zvuci)
Zasto san ga odlucila stavit u linkove:hehe jer san mu jedanput rekla da ako mi bude komentira da cu ga stavit u linkove. On komentira, ja otisla do blog.hr-a.
p.s. sritno s curon.


I eto.hehe ima da meni zbog ovoga posvetite koji post. Hehe zajebajen se. Ajte pozz.


 
25.02.2007. u 18:02 /-/ K /-/ Komentari -(13)- /-/ P /-/ # /-/ ^
 


novi postek


rofla evo bilo je i vrime da se i ja malo ocrnin pa van evo slike s mashkaraludrofl

hehe ovo smo ja i jean lik.on bi inace triba predstavljat stevea urkela iz pod istim krovom. aj zamalo mu uspilo.

ja i kate. ona je ka bila vampirica. tribala je u gradu kupit gumene zube al ih nie nasla. hehe isla je po ducanima i pitala prodavacice da imaju li zuberoflroflludlud

na ledja san zalipila live to ride ride to live harley davidson
eto ako iz slika niste skuzila sta san bila onda van je sad jasno.i tako....hehe jedva san vidila kroz ove cvike.mislin da san bila jedina osoba s cvikama usrid noci.a morate priznat da san izazito zenstvena u ovoj obleki(a izraza)

za kraj:
sta kazes žaku kad postane metalac?
-stej hevinjami


 
21.02.2007. u 18:46 /-/ K /-/ Komentari -(6)- /-/ P /-/ # /-/ ^
 


letece pome


Iako ce naslov rijetki svatit, on nema veze sa poston. Jednostavno san morala to napisat =)u svakom slucaju, svako ko ikad ode zalazi moga je vidit da vec neko vrime nit ne pisen postove nit nesto puno komentiran. A eto ovih dana je bilo tako , a sta cu ja .iman ogrniceni internet, pa ne smin puno, ne izlazin jer mi mater misli da pusin travu(zamisli(a bolesti)), obaveze u skoli- natjecanje i druge picke materine........itd. i tako ja jednostavno nikko da oden po blogovima, a o pisnju novog posta da i ne prican. Ukratko, zadnji dani su se uglavnon izgledali ovako: spavan,jeden, skola,spavan,jeden, skola, spavan........skuzili ste tok.........eventualno nekad nadjen nekoga za dopisivat se(hehe).i tako.......aj da se ovaj post ne sastoji smo od mog grintanja, evo neki shit sta san nasla. Mozda san vec objavila ali nea veze ako opet. Hehe ponavljanje je majka znanja:
50 Ways To Annoy A Metalhead
1. Tell them every metal band worships the devil.
2. Ask if all black metal bands are trying to copy KISS or just most of them.
3. Hide their joint under their library card.
4. Ask if they know of any other cool bands like Slipknot.
5. If they're listening to metal, tell them it sounds like some mainstream band. Doesn't matter who.
6. Say it's all a ripoff of Iron Butterfly anyway.
7. Ask if they've given their souls to Jesus yet.
8. Vaguely imply that you're gay and would like their company for the evening.
9. Record over their Cannibal Corpse albums with other Cannibal Corpse albums and see if they ever notice the difference.
10. Refuse to accept their fake I.D.
11. Ask how much Dio got paid for his role as Stuart Little.
12. Use the phrase "cookie monster vocals" and act like it's the funniest, most original thing you've ever come up with.
13. If they're listening to metal, tell them "These guys don't have talent. Now (insert any mainstream band here), those guys have talent!"
14. Say "What is vinyl?"
15. Point out how homosexual Manowar is. If they agree, tell them the only thing more homosexual is Black Sabbath with Dio.
16. Tell them it all sounds the same.
17. Admit that Cliff Burton was a dirty hippy who had already peaked musically.
18. If they say they love 80s metal, ask them what ever happened to Poison.
19. Tell them you like underground music too, like (insert the newest overhyped fashionable loud-ish band from the radio)
20. Point out that Tarja from Nightwish can't sing.
21. Insist that Emperor videos would be better if they used a dance troupe.
22. Ask if Mayhem is Marilyn Manson's band.
23. Divert their CD shipments to the local Jewish community center.
24. Write "God Loves You" on their Venom backpatch.
25. Point out that just about every genre of music has an underground with bands who have integrity, so metal really isn't that unique.
26. Post under their nickname on a power metal board and say Ray Alder nutss all over John Arch.
27. Take out the Iron Maiden disc and put in 50 Cent.
28. Give them a spiky pop-punk haircut while they sleep.
29. Pronounce "Celtic Frost" correctly.
30. If they're over 25, say that people can still rock even if they have an unplanned child or two and drive a grocery getter. Then point and laugh.
31. Tell them you're not hiring and to try the other Cinnabon down the street.
32. Sit quietly and applaud politely at a metal show.
33. Make them be sober for five whole seconds.
34. Ask if Randy Rhoads was on the same flight as John Denver.
35. Tell them Korn brought metal back to life in the 90s.
36. Turn the bass way up on their stereo.
37. Laugh at Slayer for stealing their name from the Buffy show.
38. Call Doro fat.
39. Call them on their horrible grammar and/or spelling.
40. Remind them that metal is partially derived from the blues. Then accuse them of being wiggers.
41. Use the phrase "balls in a vice" at least three times when talking about classic metal and/or power metal vocalists.
42. If it's a guy with long hair, address him as if he were female. Don't correct yourself about it.
43 .Be impressed with how much RoadRunner Records has improved over the past ten years.
44. Say you love Metallica's debut, The Black Album.
45. Notice that Lemmy hasn't moved his left hand in 30 years of playing bass.
46. Refer to metal as "that kill-your-father rape-your-mother stuff."
47. Ask them if their favorite band is so good, how come nobody has ever heard of them.
48. Pine for the good old days when Pour Some Sugar On Me was a big hit.
49. Tell them you used to be a metalhead, but grew out of it when you started listening to more intellectual stuff like (insert any band at all here)
50. Post a list of "Ways To Annoy Metal Fans" knowing full well that so many of them internalize everything and can't take a joke.
Eto I za kraj mogu rec samo jedno:


 
08.02.2007. u 11:27 /-/ K /-/ Komentari -(13)- /-/ P /-/ # /-/ ^
 

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

 


< veljača, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Listopad 2007 (1)
Lipanj 2007 (2)
Svibanj 2007 (2)
Travanj 2007 (3)
Ožujak 2007 (2)
Veljača 2007 (3)
Siječanj 2007 (3)
Prosinac 2006 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv