kako ubiti dosadu u liftu


vitaut eni inspirejšn, dajen van ovu zajebanciju:
1. Kada je pored tebe samo jedna osoba, lupni je po leđima pa se pravi da nisi ti.

2. Pritisni gumb i pravi se da te udarila struja.

3. Zadrži vrata otvorena i reci da čekaš prijatelja. Par sekundi kasnije zatvori vrata (praveći se da je netko ušao) i kaži: "E,di si buraz, šta ima..."

4. Ponesi foto-aparat i slikaj sve prisutne.

5. Pravi se da si steward. Prisutnima objasni postupak u slučaju opasnosti i na kraju im poželi sretan put.

6. Kad se vrata zatvore kaži prisutnima: "Bez panike, opet će se otvoriti."

7. Lupaj glavom o zid i viči: "Umuknite svi! Ušutite već jednom!"

8. Simuliraj zvukove eksplozije svaki put kad netko pritisne gumb.

9. Cerekaj se i bulji u nekog putnika,a onda mu debilnim glasom kaži: "Imam nove čarapeeee..."

10. Imitiraj zvukove Formule 1 kad god netko uđe u lift.

11. Ispuši nos i pokaži sadržaj svoje maramice ostalim putnicima.

12. Zviždući prvu strofu "Lijepe naše", neprestano.

13. Nasloni se na nekog i šapni mu: "Dolazi policija!"

14. Namršti se i mumljaj: "Moram u WC, moram u WC", a onda uzdahni i reci: "ups!"

15. Vikni:"Čuvaaaaj!" svaki put kad lift krene prema dole.

16. Zaderi se:"Ding!" kad god lift stane na nekom katu.

17. Ako se netko očeše o tebe, lupi ga po ruci i reci: "šuga!"

18. Skidaj rukom nevidljive bube sa sebe i vrisni: "Aaaa! Skinite ih s mene!"

19. Sumnjičavo onjuši osobu do sebe, napravi zgađenu facu i pomakni se.

20. Kad lift krene prema gore, počni skakati i jako lupaj nogama o pod, uzvikujući: "Dolje, rekao sam dolje!"

21. Cerekaj se histerično desetak sekundi, prestani i onda se zagledaj u ostale kao da su nenormalni.
a eto bog


 
19.01.2007. u 18:43 /-/ K /-/ Komentari -(17)- /-/ P /-/ # /-/ ^
 


moji praznici


Ka sta vidite iz naslova, ovaj cu put pisat o svojin praznicima i kako su prosli. Nije da nekoga bas zanima , ali eto, meni za dusu. Dakle, praznici su dobro poceli- izlazin, cujen se sa starin prijateljima i tako. Skola je prosla relativno dobro, pa se ne mogu pozalit.
Prelazimo na bozic. Inace ga obozavan, najdrazi mi blagdan u godini. Obozavan kad je cili grad okicen, kad po cili dan pustan pisme sa starog story supernova cd-a(i bodome(a brate, koja kombinacija)) i kad su na televiziji coca-cola reklame s velikin kola kamionima. Ali cini mi se ka da je ove godine to raspolozenje lagano nestalo. Ne znan, jednostavno mi je bilo napetije ostat doma i shaltat programe na tv-u nego otic do grada sa prijama ili bit sa familijon(ubiti, to mi se nikad ne da). To je sta se toga tice. Ako cemo govorit materijalno, mogu rec da je proslo dosta solidno. Mp3-ica, majica na alexia, pizza maker(ovo ce se bar cesto koristitnjami), jos par crnih stvari i slatkisa..............eto moze proc.
Posli bozica opet san izlazila, uglavnon u Duje. Ona su pocele pripreme za novu. Plan nije bija bog zna sta-otic na prokurative, tamo stat u nekon kutku i gledat podlo sve sminkerice i njihove prijatelje cajkase. Eventualno upecat nekog metal-lika da nan plati pice il tako nesto. Dakle, dosli tamo, ljudi skacu i pivaju a ja, lea i kate(imate ih u linkovima) samo tamo stojimo. I tako........ onda smo sinjale dobrog mi prijatelja koji nas je vec ionako vec bija pozva da njin i njegovon ekipon proslavimo novu. Mislile smo se ocemo li, ali eto , vecer je krenila u tom smjeru da smo samo sa njima i bile. Ne mogu se pozalit, bilo mi je odlicno. Sve neki ludi likovi samo tako. I tako smo malo skakali, pivali i sl.(dobila upalu misica(toliko o mojoj kondiciji)). Kad smo odbrojali zadnje trenutke nove godine(prema slobodnoj 5 min prije), otisli smo do stana jednog od likova. Nismo mogle sad nesto dugo ostat jer nas je katin otac triba pokupit s auton, ali tih nekakvih 45 min sta smo tamo bile ja san samo varila od smija. Mislin da su likovi iz elektro-tehnicke........ili iz tehnicke???........ ne znan, u svakon slucaju- bilo je dobro!
Onda tradicionalnom, ka iz svake godine postnovogodisnja depra. 4 dana posli nove godine nisan provirila noson iz kuce. Poludila san! I to bi ga bilo to. Ako vas muci nesanica , baren san van malo pomogla. A stas, jbg..............pozzzzz svima , posebno thrasheru, ciji komentari cine ukupno 70% svih na ovon bloguwave.ajte bog!


 
07.01.2007. u 11:11 /-/ K /-/ Komentari -(23)- /-/ P /-/ # /-/ ^
 


DIONIZ


Evo nedavno su mi u ruke dosla sva tri cd-a od splitske grupe dioniz.malo san ih prislusala i mogu rec da su dosta dobri. Najjaca stvar u njih su in definitivno rici pisama, a nemos se pozalit ni na sviranje. Sta se tice vocals(ne mogu se sitit kako se kaze na hrvatski) podsjecaju me na motorhead, sta nije nuzno losa stvar. I tako, malo san se raspitala o njima, pa cu van kopi-pejstat sta san jos nasla o njima...pa evo:

Splitska rock grupa Dioniz vjerojatno je jedina splitska aktivna autorska i izvodjacka autonomija koja prakticki egzistira i djeluje jos od pocetka devedesetih kada je i osnovana.
Dapace, jedini su splitski aktivni autorski rock bend iz toga vremena koji je snimio i objavio sluzbene albume i to za Croatia Records 1999. godine, te netom objavljeni prvi dio dvostrukog konceptualnog izdanja za Dallas Records. Inace, suradnja za Dallas Recordsom potpisana je za narednih pet godina, drugi dio albuma "Ubi bacchus ibi venus... Vol. 2" najavljen je za svibanj ili lipanj 2006. godine dok autor i osnivac, Davor Gavran, u pripremi ima citavu nisku novih pjesama koje cekaju studijsku obradu i objavljivanje u narednom periodu jer kako kaze "nakupilo se tijekom godina, uvijek smo svirali i stvarali, nikada tudje pjesme i obrade, uvijek samo svoje... zato nam je toliko i trebalo".
Prvi album "Niąta o ljubavi" sadrzi dvanaest pjesama i tek sada, putem novog koncertnog naleta Dioniza pronalazi pravi put do publike, nazalost nema ga ni u prodavaonicama Hrvatske, iako je prodan u kompletnoj nakladi i nikada nije dotiskavan.
Glavni "forte" Dioniza je i na novome albumu specifican tekstualni izricaj, koji bitno izdvaja ovaj band od niza stilski slicnih, a napose i sama koncepcija i vizija glazbe kao forme te pripadajucih sadrzaja, kao sto su omoti CD-a, videospotovi i slicno.
Danas bend (oni koji su ih slusali kazu - bolji nego ikad) funkcionira izvrsno. Od prve originalne postave ostao je Alen Pavelic, legendarni Ale bubnjar, dobri duh i glavna pokretacka osovina ove splitske cetvorke, a od prije cetiri godine clanovi su Ivan Ivanisevic, bas gitarist - inace, profesor knjizevnosti, te Mario Stojan - vrhunski gitarist, jedan od najboljih hrvatskih instrumentalista koji povremeno prati i fado nastupe pjevacice Jelene Radan.
Dioniz su dosada snimili tri video spota, nastupali bezbroj puta po brojnim motorijadama diljem Hrvatske, gostovali u nizu TV emisija na HRT-u, lokalnim TV postajama, te nekoliko puta i u Bosni i Hercegovini gdje kazu, ima vise rock 'n' rolla nego li u Hrvatskoj, pa pamte samo pozitivne dojmove iz Livna, Sirokog, Mostara itd...
Sudeci po kritikama struke, dojmovima izdavaca i prvim reakcijama publike na novi album, izgleda da vrijeme pune afirmacije ovog splitskog banda tek predstoji, oni su optimisti jer kazu - da nisu - davno bi se ugasili...
Trenutno je u izradi i WEB stranica http://www.dioniz.net/ na kojoj ce se clanovi malo podrobnije predstaviti sve brojnijoj publici, kako kroz sluzbene materijale, tako i kroz nekakve intimne i osobne anegdote.
I tako to bi bilo to za sad. Vidite da nisan opet pisala o bodomima. Obecanje je obecanje.
Pozz kati kojoj je zabranjeno ic na internet(drz se kate, proc ces ti kroz apstinencijsku krizu),lei kojoj je nesto blog zamra(lea, uvati se pisat novi post) i svin ostalima koji su tu i tamo na ovon blogu. Pozz!


 
01.01.2007. u 21:03 /-/ K /-/ Komentari -(5)- /-/ P /-/ # /-/ ^
 

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

 


< siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Listopad 2007 (1)
Lipanj 2007 (2)
Svibanj 2007 (2)
Travanj 2007 (3)
Ožujak 2007 (2)
Veljača 2007 (3)
Siječanj 2007 (3)
Prosinac 2006 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv