OPREZ: Ovako se špijuniraju poruke na Viberu, Whatsappu i Facebooku! - Susretit će se u sredini

četvrtak , 20.12.2018.

Pazite šta pišete: Zbog greške u WhatsAppu hakeri vide vaš chat










Click here: OPREZ: Ovako se špijuniraju poruke na Viberu, Whatsappu i Facebooku!






Kompanije za razvoj ovih softwarea prvenstveno svoje produkte namjenjuju roditeljima, koji tako mogu pratiti svoju djecu, s kim se i na koji način dopisuju, no kao i sve — te aplikacije su podložne zloupotrebi. Sav hakovani materijal puteom ove aplikacije se se sabira na jedno mjesto. Postoji nekoliko verzija koje se mogu pronaći, a postoje verzije za Viber, WhatsApp, Facebook i Instant Messenger. Copy9 Daleko najpopularnija aplikacija za špijuniranje, a dizajnirana je kao hakerski alat.



OPREZ: Ovako se špijuniraju poruke na Viberu, Whatsappu i Facebooku!

Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Sav hakovani materijal puteom ove aplikacije se se sabira na jedno mjesto. One nose generalni naziv SpyApps, pomoću kojih možete pratiti nečije razgovore putem Vibera.



OPREZ: Ovako se špijuniraju poruke na Viberu, Whatsappu i Facebooku!

Facebook ponovo uvodi novitet: Vaši statusi više neće biti isti! - Napomena: Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu.



OPREZ: Ovako se špijuniraju poruke na Viberu, Whatsappu i Facebooku!

Popularna društvena mreža ovim potezom pokušava potaknuti korisnike da u statusima koriste samo tekst. Testiranje ove nove opcije je započelo, a korisnicima će omogućiti da odrede nakon koliko će vremena njihov status nestati s Facebooka, piše Independent. Ovu je opciju uočio jedan od korisnika Facebooka i podijelio je na BuzzFeedu te time podsjetio na vrijeme kada su statusi bili samo rečenice, a ne i fotografije, filmići i slično. Čini se kako je nova opcija inspirisana Snapchatom. Novi, kratkotrajni updatei i statusi će biti ograničeni na 101 slovni znak, a korisnici će sami odrediti vrijeme koliko će biti vidljivi na mreži, kao i gdje će biti vidljivi. Opcija podsjeća na alatku Facebook Stories putem koje su korisnici dijelili fotografije i videe i koji su se nalazili na vrhu News Feeda. Iako su se pokazali uspješnima na Instagramu i WhatsAppu bili su totalni promašaj na Facebooku. Napomena: Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.



How to Restore Chat History, Contacts and Files for Viber in Android or Windows
Korporacije ga redovno koriste, kao i roditelji — ali se ova aplikacija i mnogo zloupotrebljava. Instalacija je poprilično User Friendly, a radi u incognito modu, tako da neko koga pratite uopće neće biti svjestan da to radite. Testiranje ove nove opcije je započelo, a korisnicima će omogućiti da odrede nakon koliko će vremena njihov status nestati s Facebooka, piše Independent. Trenutno ga u svijetu koristi 250 miliona ljudi, ali ono što niste vjerovatno znali — jeste da na online radnjama postoji nekoliko softwarea koji su kompatibilni sa Viberom, a suštinski služe sa špijuniranje tuđih razgovora. Suštinski, Spy 9 ima opcije TheTruthSpyja, mSpyja i SpyEre na jednom mjestu, što je čini daleko najmoćnijom aplikacijom — kada je hakovanje i špijuniranje u pitanju. One vam daju apsolutno sve što želite znati o nečijim razgovorima. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. TheTruthSpy Ova aplikacija vam omogućava da pratite sva kretanja na nečijoj mobilnoj spravi.

[Poruke za muvanje preko fb|Pornici s matorkama|Zene za sex u splitu]






Oznake: Facebook, ponovo, Uvodi, novitet:, vaši, statusi, više, neće, biti, čisti

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.