Nogometni klub Orebić

četvrtak, 29.09.2011.

Srebrić klubovima Prve i Druge ŽNL: 'Ušli ste u zabranjenu zonu!'

Image and video hosting by TinyPicZorislav Srebrić, glavni tajnik Hrvatskog nogometnog saveza, poslao je u utorak, 27. rujna dopis na adresu Županijskog nogometnog saveza Dubrovačko-neretvanske županije, točnije na ruke Branka Bebića, predsjednika Povjerenstva kojeg je imenovao HNS kada je suspendirao izabrano vodstvo Županijskog nogometnog saveza na čijem je čelu Tomislav Jurjević.

Srebrić je odgovorio Bebiću na njegov dopis, koji je isti poslao dan prije, u ponedjeljak, 26. rujna, a u kojem, piše Srebrić: 'Bebić izvješćuje HNS o tome da dio klubova Vašeg ŽNS-a ne poštuje odluku Izvršnog odbora HNS-a o tome da Vaše Povjerenstvo nadležno obavljati sve poslove Saveza, pa tako i vođenja natjecanja'.

Srebrić moli Bebića da 'klubove koji su igrali utakmice koje nisu u organizaciji Povjerenstva izvjestite o sljedećem, prvo: Svi klubovi Županijskog nogometnog saveza su dužni temeljem Statuta ŽNS-a i HNS-a poštovati odluke nadležnih tijela HNS-a i ŽNS-a, drugo: Svi klubovi su obvezni izvršavati odluke Izvršnog odbora HNS-a i tijela kojima je on temeljem svojih statutarnih ovlasti povjerio vođenje natjecanja, treće: Svi klubovi su obvezni pridržavati se odluka koje je donijela Disciplinska komisija HNS-a. Ovo se naročito odnosi na to da je gosp. Tomislav Jurjević izrečena kazna zabrane obavljanja svih funkcija u nogometu. Stoga gosp. Jurjević ne može obavljati poslove povjerenika za natjecanje i sve odluke koje donese u tom svojstvu su ništavne, četvrto: Natjecanje koje bude provodilo bilo koje tijelo osim Povjerenstva, do eventualne drugačije odluke, neće se priznati i pobjednici tog natjecanja neće imati pravo napredovanja u viši stupanj natjecanja, peto: Službene osobe - suci i delegati ne mogu obavljati nikakve funkcije na utakmicama koje nisu u organizaciji Povjerenstva. U suprotnom, smatrat će se da niti oni ne poštuju obveze koje proizlaze iz Statuta.'

Na kraju je Srebić dodao: 'S obzirom na navedeno, molimo da pozovete sve klubove Vašeg Saveza da se pridržavaju Statuta ŽNS-a i HNS-a i sudjeluju u natjecanju koje organizira Povjerenstvo'.

SREBRIĆ

Po Statutu HNS-a može se organizirati liga sa šest klubova s tim da se u tom slučaju igra višekružno - istaknuo je glavni tajnik HNS-a navodeći kako se non stop provlači u javnosti informacija kako nije moguće organizirati saveznu ligu s tako malim brojem klubova. Na naš upit, na koji način se određivalo, tko u toj Četvroj HNL-jug/podskupina 'C' može igrati, te zašto nisu uključeni svi klubovi koji su prošle sezone igrali u Prvoj županijskoj ligi kako bi ta liga brojila 12 klubova, Srebrić nije imao odgovor.

- Nisam sudjelovao u tome te vam na to pitanje ne mogu dati odgovor. Trebalo bi vidjeti s ljudima na terenu - kazao je Srebrić najavivši kako će delegacija Hrvatskog nogometnog saveza doći u našu županiju u petak ili subotu, 30. rujna ili 1. listopada.

Hoće li na tom sastanku biti pozvani predstavnici svih klubova?

- Ne, to je sastanak s članovima Povjerenstva koje vodi gospodin Branko Bebić - kazao je Srebrić najavivši kako će nakon toga, već u ponedjeljak, 3. listopada Izvršni odbor HNS-a raspravljati o situaciji u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

PRIOPĆENJE

Suspendirano vodstvo Županijskog nogometnog saveza je prije neki dan poslalo priopćenje u kojem je između ostalog pisalo: 'Hrvatski nogometni savez (HNS) je 5. srpnja 2011. pokušao održati sjednicu Izvršnog odbora, međutim budući da je za održavanje te sjednice potreban kvorum od 9 članova, a imali su samo 8 članova sa pravom glasa, odluke sa te sjednice su ništavne, o čemu su već izvješteni svi mediji, koji su odmah i reagirali prema gosp. Srebriću, čije se očitovanje iščekuje. Naime, 9 glas je bio glas Pera Vićana koji po Statutu HNS-a, Statutu ŽNS-a, Zakonu o športu, te Zakonu o udrugama ne može biti član Izvršnog odbora jer se protiv njega vodi kazneni postupak. Međutim, da je i postojao potrebni kvorum još jednom naglašavamo da su odluke nevažeće jer u njihovom donošenju sudjeluje osoba protiv koje se vodi kazneni postupak. Na toj sjednici je protuzakonito i nestatutarno, bez ikakve prethodne Statutom propisane procedure suspendiran "Nogometni savez Dubrovačko-neretvanske županije". Potražili smo u Registru udruga da li pod tim nazivom postoji registrirana ikakva Udruga i dobili odgovor da NE POSTOJI'.

- To treba razmotriti - kazao je Srebrić o spomenutom glasovanju Pera Vićana na spomenutoj sjednici Izvršnog odbora HNS-a na kojom je donesena odluka o suspenziji vodstva ŽNS-a na čelu s Tomislavom Jurjevićem i donijeta odluka o uvođenju povjerenika.

Kada je imenovano povjerenstvo istaknuto je kako će ono pripremiti novu Skupštinu Županijskog nogometnog saveza. Srebrić nije znao odgovor na pitanje: Koji je krajni rok da se održi nova Skupština ŽNS-a? Dodao je samo kako su klubovi, koji su protekle nedjelje počeli natjecanje u Prvoj i Drugoj županijskoj ligi, natjecanja koje ne vodi Povjerenstvo na čelu s Brankom Bebićem, 'ušli u zabranjenu zonu'.

Tonči Vlašić

- 08:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 27.09.2011.

NK OMLADINAC- NK OREBIĆ

U drugom kolu ŽNL Orebić ide na gostovanje Omladincu na otok Lastovo.Nekima igračima ovo putovanje biti će prvi posjet udaljenom otoku pa smatramo da je to jedan ljepi izlet.U prvom kolu Omladinac je poražen u Dubrovniku dok je Orebić poražen od Grka.Utakmica na Lastovu nije za vađenje Orebićanima ali se nadaju pozitivnom rezultatu.
Image and video hosting by TinyPic
Tkoje OMLADINAC iz Lastova nedjeljni protivnik NK OREBIĆA
Image and video hosting by TinyPicLASTOVO - Protekle sezone suvereno su vladali u 2.ŽNL-i naše najjužnije županije gdje su prvim pratiteljima pobjegli za devet bodova. Otprilike dvostruko toliko nautičkih milja treba im inače da za gostujuće utakmice sa najudaljenijeg otoka Hrvatske stignu do najbližeg dijela njene obale i to, pogađate - brodicom bez reda plovidbe! Za NK Omladinac iz Lastova - hrvatski 'Maritimo' kako ga prema poznatom portugalskom prvoligašu sa daleke Madeire zbog pučinskog obilježja svog otoka znaju nazivati, nova nogometna sezona znači će viši rang natjecanja, a time i puno više prijeđenih nautičkih milja, nove pomorske izazove i znatno zahtjevnije nogometne utakmice...

- Proteklo smo prvenstvo odigrali odlično, gotovo u jednom dahu, tek uz jedan kiks kod kuće protiv trpanjskog Faraona, ali smo im zato uzvratili pobjedom na njihovom terenu. Cijela momčad na čelu sa najiskusnijima - kapetanom Đanijem Borovinom, te prvim strijelcima Danijelom Žarkovićem i Ivanom Juricom odigrala je odlično, dokazali smo da nam je mjesto u višem rangu natjecanja - rekao nam je sportski direktor kluba Mario Barbić.

Bez obzira kako se nova liga nominalno zvala, novo natjecanje za 'plave' sa Lastova u svakom će pogledu biti zahtjevnija i ne samo u natjecateljskom smislu. Zbog reorganizacije u sadašnju 1.ŽNL Dubrovačko-neretvansku iz 4.HNL trebali bi se vratiti Župa Dubrovačka, Gusar iz Komina i Slaven iz Grude.

- Jasno je da će uz starosjedioce - Croatiu Gabrile, Dubrovnik, Orebić, Hajduk 1932, Metković, Maestral, Grk i Jadran to biti iznimno jaka liga koja će zahtijevati ne samo znatno deblji klupski račun nego i puno jači igrački kada - kaže Barbić dodajući kako je u dosadašnjem natjecanju klubu minimalno trebalo 80 tisuća kuna, dok se u višem rangu ta cifra penje na gotovo dvostruki iznos.
Image and video hosting by TinyPic Kao jedini sportski kolektiv na otoku klub od općine dobiva 'zlata vrijednih' ali ipak nedostatnih 30 tisuća kuna, ostatak se namiruje uz pomoć sponzora. Uprava na čelu sa Predsjednikom Ivanom Iveljom i sportskim direktorom Mariom Barbićem dala se stoga u nimalo lak zadatak pronalaženja novih sponzora, kojih istina za volju na otoku od samo 800-tinjak duša i nema baš mnogo. No bez obzira na to 'omladinci' se nadaju da će među lastovskim prijateljima nogometa naći svoje 'mecene' i na jesen barem u financijskom dijelu donekle bezbrižno krenuti u elitno društvo dubrovačko-neretvanskih županijskih prvoligaša. Veliki motiv i želja svih je da godinu 2012. kada klub slavi 85 godina postojanja dočekaju ostankom u društvu najboljih županijskih ligaša.
- Ne mislimo plesati samo jedno ljeto - tvrde u upravi kluba sa Luža, no za to su nam potrebne i neke igračke prinove. Nekoliko novih mladih igrača sa Lastova biti će priključeno radu prve momčadi. Uprava i stručni štab, u kojem su trener Stjepan Jurica i njegovi pomoćnici Antonio i Srđan Antica, pokušat će privoljeti neke od slobodnih igrača na korčulansko-pelješkom, u nogometnom smislu ipak oskudnom tržištu, da se pridruže momčadi koja je u protekloj sezoni napravila zaista sjajan rezultat. Red je, kažu oni, da se ta momčad i poimenično spomene. Dakle...
Vratari - Joško Rešić i Ivan Rako - igrači obrane Krsto Kvinta, Đani Borovina, Andrijan Srlan, Igor Šantić, Vedran Crnić, Kristijan Simić, Ante Čihoratić
Vezni red - Leone Katić, Lovre Lešić, Ante Pavličević, Viktor Šantić, Ivan Barbić,
Napadači - Daniel Žarković, Ivan Jurica, Nino Ivelja i Masimo Antica. Konkurenciju u momčadi za slijedeće prvenstvo pojačati će i novopridošli - Mateo Crnić, David Genzić, Željan Pavličević i Hrvoje Bošnjak.
Image and video hosting by TinyPic
Tekst - Nenad Kosović
Fotografija - Dinko Oreb
s markopolosport prenio
Nedjeljko Ćendo




- 06:30 - Komentari (4) - Isprintaj - #

nedjelja, 25.09.2011.

NK OREBIĆ-NK GRK 1:4

Danas na igralištu Trstenica odigrana je prvenstvena nogometna utakmica 1 ŽNL gdje su se sastali NK Orebić i NK Grk Potomje .Prvo poluvrjeme 0:0 a u nastavku pravi potop Orebićki momci kao da nisu postojali. Orebić je stvarao šanse i pogodio četri prečke ali lopta danas nije htjela u mrežu. To su iskoristili potomjani i preko brzih napadača kontrama zadavali glavobolje obrani Orebića .Nema šta svaka čast gostima i tom pobjedom su se revanširali za lanski poraz koji su pretrpjeli na svom igralištu.Utakmica sportski i fer .

Igralište na Trstenici. Gledatelja 200. Sudac :Robert Hausvička - Dubrovnik
Strijelci: 0:1 Čepo 47 (11 m) . 0:2 Radović (53), 0:3 A.Ivanković (60),
1:3 T.Bikić (80), 1:4 A.Ivanković 86
Ostali rezultat 1.kola:
Hajduk 1932 - Jadran 3:0, Dubrovnik 1919 - Omladinac 1:0

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

- 18:42 - Komentari (20) - Isprintaj - #

petak, 23.09.2011.

NK OREBIĆ-U NOVU SEZONU SA SLJEDEĆIM IGRAČIMA

NK Orebić u novu sezonu nakon odlaska Čepa,Salacana ,Čola,Vitkovića,Miloviaća ,Stojana
ulazi sa znatno mlađim sastavom, treba se naglasiti da su se vratili iz drugih klubova:
Poša -BŠK,Bezek,Žrnovo ,Tolj HNK Dubrovnik,Tadija Stanišić Jadran Smokvica
Javorčić Rat Kuna, uz njih su Grego,Kazogaj,A.Stanišić,Vrgoć,Jovica Šuvak,Turić.
I.Tolj,I.Roso,Radić,M.Stanišić.BikićT.Bikić.N.Mustapić,Vekarić,Mrgudić ,Grljušić,Kapiteli,
Žarak,T.Roso.M.Roso
za mjesec dana prava igranja imaju M.Tolj i P Tolj Šabić i Tešvić.
Trener Svetko Bikić i dalje će forsirati mlađe na kojima za par godina želi graditi budućnost
NK Orebića.Ova momčad će konkurirati za nedjelni meč u prvom prvenstvenoj utakmici sa NK Grkom iz Potomja.

- 20:51 - Komentari (3) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 19.09.2011.

POČETAK PRVENSTVA 25.09.NK OREBIĆ -NK GRK 16.30

Image and video hosting by TinyPic

Napokon se sve zna pa u nedjelju kreće 1ŽNL DBK gdje će biti sedam klubova pa će tako nakon prijateljske utakmice sa Grkom nastaviti i borbu za bodove . Početak prvenstva NK Orebić -NK GRK Potomje nedjelja 16,30 sati igralište Trstenica.

- 19:05 - Komentari (14) - Isprintaj - #

nedjelja, 18.09.2011.

NK OREBIĆ - NK GRK Potomje 1:1

Image and video hosting by TinyPic
Dana 18.09.2011 godine na igralištu Trstenica pred 200 gledatelja odigrana je
prijateljskanogometna utakmica u kojoj su se sastali NK Orebić i NK Grk iz
Potomja.Utakmicu je sudio M.Zukić iz Korčule.Poluvrijme 1:0
Gol za Orebić postigao je Alen Stanišić u 4o,minuti a za NK Grk A.Ivanković
u 6o.minuti. Za Orebić su nastupili :
Jokanović,Bezek,Grego,Mustapić,Poša,Bikić,Turić,Radić.Roso Mrgudić,
Stanišić,P.Tolj,M.Tolj,M,Stanišić,N.Bikić.Katalinić.B,Roso,Mikulić.Tešvić.M.Roso.
Za NKGrk su nastupili:
Violić,Tomić,Violić,IvankovićA.Ivanković,M.Brajenović,Daničić,Radović,Šešelj
Čepo,Roso,Grljušć,Tolj.I.Rudan,
Vječiti derbi pelješca prošao je miroljubivo 1:1 .Igra tvrda gosti su se branili i
kontrama su pokušavali doći do domaćih vrata što im je i uspjelo u 6o,minuti
preko ivankovića.Orebić je od 60 minute igrao sa igračem manje jer je zbog
dva žuta kartona isključen Tino Bikić.

- 20:10 - Komentari (1) - Isprintaj - #

četvrtak, 15.09.2011.

NK OREBIĆ -NK GRK ,Potomje

Dana 18.09.2011 godine na igralištu Trstenica u orebića sa početkom u 17,3o sati odigrat će se prijateljska nogometna utakmica gdje će se sastati NK Orebić I NK Grk.

- 20:31 - Komentari (8) - Isprintaj - #

NK OREBIĆ - NK ŽRNOVO 4:1 prijateljska

Danas 15.09.2011 godine sa poćetkom 17,10 sati na igralištu Trstenica odigrana je prijateljska nogometna utakmica u kojoj su se sastali NK Orebić i NK Žrnovo.Utakmica prava prijateljska gdje su obe momčadi u igru uvodili sve raspoložive igraće i tako dopronjeli da neki igrači i službeno odjenu dresove jedne i druge ekipe.U utakmicu NK Orebić i Žrnovo treneri su postavili svoje standarne igrače gdje su igrom u prvom poluvremenu dominirali igrači Orebića i preko I.Rosa i Mrgudića vodili sa 2:0. U drugom poluvremenu iako bolji i fizički spremniji igrači Orebića primaju zgoditak.tada igrači mlade i perspektivne ekipe Orebića ubacivaju u veču brzinu i preko Bikića i Poše povećavaju rezultat na 4:1 i tada je priča završena. U igru ulaze i mladi Žrnovci i Mladi Orebićani ali se rezultat ne
mjenja u danas dobroj i fer utakmici.
N.K.OREBIC nastupio je u sastavu Jokanović ,Grego,Bezek Poša,Vrgoč,Stanišić ,I Roso,M.Tolj.Bikić,Mrgudić ,Vekić još su igrali B.Roso,Vekarići,Vekarić T,Katalinić,Kordić,P.Tolj,M.Roso.Radić.
N.K.ŽRNOVO Tešvić,Jeričevič,Budimir,Brčić,Batarilo,Bakarić,Marković,Marelić,Stanišić
StojanŠestanović,Mertil,Biliš,cebalo,Skokandić,Perdija,Poša,B.Cebalo.

- 19:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NK OREBIĆ- NK ŽRNOVO

Danas,četvrtak na igralištu Trstenica odigrat će se prijateljska nogometna utakmica između NK Orebića i NK Žrnova.Utakmica počima u 17,15 sati.

- 05:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 12.09.2011.

Nastavlja se rat za nogometni jug: stiglo priopćenje

Prije neki dan najavljen je početak natjecanja u Četvrtoj hrvatskoj nogometnoj ligi – jug, i to u podskupini 'C', u kojoj bi igralo pet klubova iz Dubrovačko-neretvanske županije (Gusar Komin, Slaven Gruda, Župa dubrovačka, Croatia Gabrili i Metković). S druge strane održan je ždrijeb i napravljen raspored Prve županijske nogometne lige u kojoj je tih istih pet klubova sa još njih sedam.

Kad se zna sastav podskupine 'C' Četvrte HNL – jug jasno je kako su u njoj klubovi, koji su na strani Pera Vićana, a koji su na izborima krajem prošle godine podržavali izbor Vlatka Markovića za predsjednika HNS-a, a ne Igora Štimca. Marković je tu bitku dobio, i dalje je predsjednik HNS-a, ali u najjužnijoj hrvatskoj županiji došlo je do promjene. Izbore je dobio Tomislav Jurjević, kojeg je, kao i novoizabrani Izvršni odbor Županijskog nogometnog saveza Dubrovačko-neretvanske županije potom suspendirao Hrvatski nogometni savez.

Suspendirano vodstvo Županijskog nogometnog saveza danas se oglasilo priopćenjem.

- Pokušat ćemo cjelokupnoj javnosti do kraja razjasniti sve nejasnoće vezane za uvođenje povjerenika i početak natjecanja u županijskim ligama – piše u priopćenju u kojem dalje stoji: 'Hrvatski nogometni savez (HNS) je 5. srpnja 2011. pokušao održati sjednicu Izvršnog odbora, međutim budući da je za održavanje te sjednice potreban kvorum od 9 članova, a imali su samo 8 članova sa pravom glasa, odluke sa te sjednice su ništavne, o čemu su već izvješteni svi mediji, koji su odmah i reagirali prema gosp. Srebriću, čije se očitovanje iščekuje. Naime, 9 glas je bio glas Pera Vićana koji po Statutu HNS-a, Statutu ŽNS-a, Zakonu o športu, te Zakonu o udrugama ne može biti član Izvršnog odbora jer se protiv njega vodi kazneni postupak. Međutim, da je i postojao potrebni kvorum još jednom naglašavamo da su odluke nevažeće jer u njihovom donošenju sudjeluje osoba protiv koje se vodi kazneni postupak. Na toj sjednici je protuzakonito i nestatutarno, bez ikakve prethodne Statutom propisane procedure suspendiran "Nogometni savez Dubrovačko-neretvanske županije". Potražili smo u Registru udruga da li pod tim nazivom postoji registrirana ikakva Udruga i dobili odgovor da NE POSTOJI.

Osim suspenzije nepostojećoj udruzi donesena je i odluka o uvođenju povjerenika za vođenje svih poslova u toj nepostojećoj udruzi. Zakon o športu, Zakon o udrugama, Statut HNS-a, Statut ŽNS-a ne poznaje termin povjerenika. To bi bilo isto kao da Županijski nogometni savez suspendira neki klub koji je član Saveza i uvede nekoga da upravlja i vodi sve poslove toga kluba tj. udruge. Takvo što je i moralno i zakonski neprihvatljivo o čemu imamo i potvrde Varaždinskog i Dubrovačkog ureda državne uprave!!!

Budući da ti "povjerenici" dovode u zabludu klubove članove Županijskog nogometnog saveza Dubrovačko-neretvanskog, te suce i delegate ŽNS DN, svakodnevno ih nazivajući, upućujući im raznorazne prijeteće poruke, pozive za nastupanje u nekim njihovim ligama, kao članovi Izvršnog odbora sukladno svojim ovlastima i disciplinskom pravilniku te Statutu na našoj zadnjoj sjednici donijeli smo odluku o pokretanju postupka o njihovoj SUSPENZIJI. Na istoj sjednici smo također u skladu sa Statutom donijeli odluku o početku natjecanja 1. i 2. Županijske nogometne lige, te seniorskih i veteranskih malonogometnih liga. Prva županijska nogometna liga bit će sastavljena od slijedećih 12 klubova: NK Croatia, NK Orebić, NK Grk, HNK Dubrovnik 1919, NK Hajduk 1932, ONK Metković, NK Slaven, NK Župa dubrovačka, NK Gusar, NK Jadran Smokvica, NK Maestral, NK Omladinac. U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi nastupaju: NK Iskra, NK Rat, NK Faraon, NK Žrnovo, NK SOŠK, NK Putniković, NK Enkel. Obje lige počinju 25. rujna. Natjecanja mlađih uzrasta počinju u listopadu. Cjelokupni raspored bit će objavljen u nedjelju 11. rujna.

Na zahtjev Plenuma klubova, a u skladu sa Statutom ŽNS DN donesena je i odluka da se klubovima koji se ne pojave na zakazanim utakmicama prvo izriče suspenzija, a onda ih se isključuje iz članstva Županijskog nogometnog saveza Dubrovačko-neretvanskog. U slučaju isključenja ti klubovi ostaju bez matičnog saveza i ne mogu nastupati u niti jednom natjecanju niti HNS-a, niti ŽNS-a.

Na kraju, zahvaljujemo županijskim ligašima na pozivu na Plenum klubova, te im zahvaljujemo na još jednom ukazanom povjerenju za upravljanje Savezom u ovim turbulentnim vremenima – stoji u dopisu Izvršni odbor ŽNS Dubrovačko-neretvanske županije.

POSLJEDNJA VIJEST

Početak natjecanja u podskupini 'C' Četvrte hrvatske nogometne lige – jug, koja je trebala početi u nedjelju, 11 rujna, odgođen je za sedam dana. Tu je odluku je potpisao Branko Bebić, povjerenik kojeg je imenovao HNS.

- 18:46 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Raspored prvog dijela Prve ŽNL

Županijski nogometni savez, kako je i najavio u priopćenju izdatom u petak, 9. rujna, objavio je raspored natjecanja u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u kojoj bi trebalo igrati 12 klubova. Utakmice 1. kola bi se igrale u nedjelju, 25. rujna s početkom u 16.30 sati.
Županijski nogometni savez, kako je i najavio u priopćenju izdatom u petak, 9. rujna, objavio je raspored natjecanja u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u kojoj bi trebalo igrati 12 klubova. Utakmice 1. kola bi se igrale u nedjelju, 25. rujna s početkom u 16.30 sati.

RASPORED/Prvi dio sezone 2011./2012.

1. KOLO

SLAVEN – GUSAR

OMLADINAC – HAJDUK 1932

ŽUPA DUBROVAČKA – CROATIA

JADRAN – GRK

OREBIĆ – DUBROVNIK

METKOVIĆ – MAESTRAL

- 18:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NK OREBIĆ-NK MAESTRAL odgođeno

Dana 11.09.2011 godine trebala se odigrati prijateljska nogometna utakmica NK Orebića i NK Maestrala iz Krvavca ,Orebićani tako nemaju sreće u takvim utakmicama jer prošlu nedjelju nisu se mogli skupiti Dubrovčani sada se nisu skupili Krvavčani. To nogometaše Orebića nije omelo već su igrali Juniori i prva momčad,Utakmica je poslužila kao malo žešći trening gdje su stariji pobjedili rezultatom 8:1.Rasploživi strelci Bikić 3 i Stanišić 3 uz Vrgoča 1 i Matka Stanišića 1 prikazali su dopadljivu utakmicu jedini gol za Juniore postigao je Pero Tolj. U četvrtak na igralištu Trstenica gostuje susjed sa Korčule nogometaši NK Žrnova koje trenira Nikša Skokandić.

- 13:01 - Komentari (3) - Isprintaj - #

NK OREBIĆ - NK VINJANI DONJI 4:0

Dana 11.09.2011 godine veterani NK Orebića gostovali su u Vinjanim Donjim gdje su po prvi put igrali sa istoimenom ekipom . Uz prekrasno vrjeme utakmica se igrala po reflektorima i naši nogometaši su nanjeli uvjerliv poraz domaćinima od 4:o.

- 12:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 09.09.2011.

NK OREBIĆ - NK MAESTRAL ,KRVAVAC 11,09.2011

U Nedjelju na igralištu Trstenica sa početkom u 17,15 sati odigrat će se prijateljska nogometna utakmica starih sportskih prijatelja i to NK Orebić i NK Maestral ,Krvavac.Ekipa Maestrala u prošlom prvenstvu u ! ŽNL zauzela je drugo mjesto a samo ispred njih je bila ekipa Croatije -Gabrile.

- 19:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 06.09.2011.

LIGA 12,POTVRĐENO SINOĆ U STONU

Sinoć u Stonu sastali su se prestavnici Županiskog Nogometnog saveza gdje su izvučeni parovi za sezonu 2011/12 i odlučeno je da ligu sačinjava 12 klubova što je i za očekivati a za očekivati je da i neko od njih i ne nastupi te će biti izbačeni iz lige.Tako će u prvom kolu na Trstenici 25.09.2011 NK Orebić dočekati HNK Dubrovnik.NK Slaven-NK Gusar,NK Omladinac- NK Hajduk,NK Župa -NK Croatija.NK Jadran-NK Grk NK Metković-Maestral.
II.Kolo 02.10. NK Hajduk -NK Slaven,NK Croatija-NK Omladinac,NK Grk -Župa,HNK Dubrovnik-NK Jadran,NK Maestral-NK Orebić,NK Metković-NK Gusar.
Učesnici lige su:
HNK Dubrovnik - Dubrovnik
NK Slaven - Gruda
NK Gusar- Komin
NK Omladinac- Lastovo
NK Hajduk - V.Luka
NK Župa - Čibača
NK Croatija - Gabrile
NK Jadran - Smokvica
NK Grk - Potomje
NK Metković - Metković
NK Maestral - Krvavac

NK Orebić - Orebić

- 07:45 - Komentari (5) - Isprintaj - #

subota, 03.09.2011.

N.K."OREBIĆ" - N.K."FARAON" 3:O

Image and video hosting by TinyPic
ostale fotografije s utakmice pogledaj:OVDJE
Danas 03.09.2011 godine sa početkom u 17,30 sati naigralištu Trstenica
odigrana je prijateljska nogometna utakmica između NK Orebića i NK Faraona iz Trpnja.
Početak utakmice pripao je mladim Orebićanima koji su svojom pas igrom nadigrali
goste i samo zahvaljujući sreći prvo poluvrjeme završava sa vostvom Orebića od 1:o golom
Kordića U drugom djelu utakmice trener Bikić uvodi mlade snage svi juniori i tada
do izražaja dolazi igra od noge do noge gdje pravu raskoš svog talenta pokazuju
Marko Tolj ,Šabić ,Stanišić i Kordić i rezultat od 3:0 je podnošlljiv za borbene goster iz
Trpnja kojima su nedostajala četvorica igrača iz prve postave.
Utakmicu je sudi Mate Opšivač iz Metkovića.
Za NK Orebić su nastupili : Jokanović,Vekarić,Mustapić,Grego,Stanišić,Poša,Kordić,
Bikić.Mrgudić.Roso,Miletić,Tolj,P,Roso B,Tolj M,Stanišić,Javorčić,Šabić.
Golove za Orebić postigli su Kordić 2 i Matko Stanišić.Trener Svetko Bikić
Za NK Faraon su nastupili:
Dominiković,Radetić,Katić,Brljević,Mastilica,Miljak,
Milović, Milović T,Čutuk,Gavran,Koludrović. Trener Marko Vujčić -Maki predsjednik Donko Grgić.

- 20:26 - Komentari (1) - Isprintaj - #