Nogometni klub Orebić

subota, 30.04.2011.

N.K. OREBIĆ OREBIĆ- MAESTRAL

U nedjelju na Trstenicu dolaze gosti iz Krvavca koji u nekoliko zadnjih utakmica imaju mahom dobre rezultate te se nalaze na drugom mjestu.
Međutim to Orebić ne zanima nego ide na pobjedu.
Bude li se igralo i zalagalo kao na Lapadu pobjeda nije upitna!!!

- 09:47 - Komentari (2) - Isprintaj - #

N.K. OREBIĆ GRKOVO NEOZBILJNO PONAŠANJE

Danas se trebala odigrati utakmica u kategoriji U-15, između Orebića i Grka iz Potomja na igralištu Trstenica.
Međutim čelnici Grkove uprave su na krajnje neodgovoran i neozbiljan način obavijestili N. K. Orebić da neće dovesti djecu na utakmicu zbog nedovoljnog broja djece.
Nije upitna spriječenost djece nego način na koji se najavio nedolazak na utakmicu.
Uz dobru namjeru upravi Grka, pogledajte protokol otkazivanja odigravanja utakmice.
Orebić je na prvom mjestu te je ostala još jedna utakmica sa Žrnovom u Žrnovu i na toj utakmici će se odlučivat o prvaku

- 09:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

N.K. HAJDUK V. L. - OREBIĆ U- 12 1 : 3

Najmlađu kategoriju, dječake U- 12 pod vodstvom trenera Matka Čepa prošlu srijedu čekalo je uvijek nezgodno gostovanje u "Luci".
Orebić nije mogao na toj utakmici računati na nekoliko prvotimaca što se i odrazilo na tijek utakmice.
Domaćini su krenuli agresivno od samog početka utakmice što je i rezultiralo vodstvom od 1-0.
Trener i igrači Orebića znaju koliko je važna ta utakmica te nakon primljenog gola "ubacuju " u veću brzinu što je uskoro rezurtiralo sa izjednačenjem.
Taj je gol umirio domaćina te su naši momci znali to iskoristiti. Nemilosrdni topnik, Dominik Jurjević, još je dva puta torpedirao mrežu Hajduka i tako postigao HAT TRICK.
Ukupno 1-3 za Orebić. Čestitke treneru i momcima na pobjedi.
Preostala je još utakmica kod kuće sa Zmajem u kojoj Orebiću treba samo bod za prvo mjesto međutim poznavajući napadačku igru Orebića, ide se na sva 3 boda.

- 09:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 25.04.2011.

HNK DUBROVNIK - NK OREBIĆ 3:1

Danas na igralištu Lapad u Dubrovniku odigrana je prvenstvena nogometna utakmica gdje su se sastali HNK Dubrovnik, i NK Orebić. Orebić je otputovao u Dubrovnik oslabjen bez par prvotimaca sa ciljem sačuvanja svoje mreže što su prvo poluvrjeme i uspjeli rezultat 0:0.U drugom poluvremenu našim igračima nedostajalo je snage i sportske sreće te je reuzltat mogao biti drugačiji ali to je ipak nogomet.Raspoloženi Šorgić tri puta je pogodio mrežu Orebića i rezultat od 3:1 je realan.NK Grk je gostovao kod vodeće Croatije i rezultatski su prošli kao i Orebić 3:1. Neretvanski derbi Maestrala i Metkovića završio je 2:1 za domaćine i tablica izgleda posve ista kao prošlo kolo.Hajduk je teško ali zasluženo pobjedio NK Jadran sa 2:1.



Image and video hosting by TinyPic
Vratar Orebića Ivo Mustapić otklanja opasnost - pred vratima Haris Zelentrović (3) i Mario Curić dvojac Dubrovnika 1919.

Image and video hosting by TinyPic
Ivan Roso (Orebić)
Image and video hosting by TinyPic
Denis Kočić puca na gol Orebića
foto Toni Vlašić

- 20:28 - Komentari (14) - Isprintaj - #

utorak, 19.04.2011.

NK OREBIĆ NA LAPAD U GOSTE DUBROVNIKU

Orebić u 17 kolu gostuje na Lapadu a čeka ga zahuktali Dubrovnik. U ovoj utakmici moguća su sva tri znaka. Favorit je svakako Dubrovnik .Orebićani odavno sa strane nisu donili koji bod pa se ne nadamo niti u Ponedjeljak 25,Travnja.U derbiju začelja sastaju se NK Jadran i NK Hajduk V.Luka.Jadran je u Orebiću bio oslabjen neigranjem Tadije S.pa i nisu napravili niti jednu šansu za gol najrelnije je neodlučeno.Maestral je protutnjao Potomjom i čekaju neprepoznatljiv Metković kojemu ove godine ne ide baš ništa od ruke.Teško da mogu nešto napraviti Maestralu jer Maestral momentalno igra najbolji nogomet ali derbi Neretvanske Kalifornije je ipak derbi i sve je moguće.Croatija bljedom igrom u V.Luci uspjela je pobjediti što je njima i najvažnije kad i slabom igrom dolaze do pobjede. U utakmici sa Grkom bodovi su unaprjed upisani na konto domaćina koji drži vidljivu razliku bodova nad pratiteljem Maestralom.


Zadnja utakmica u Dubrovniku

- 20:24 - Komentari (5) - Isprintaj - #

nedjelja, 17.04.2011.

NK OREBIĆ -NK JADRAN SMOKVICA-1:O

Odigrano je prvenstveno kolu u našoj ligi i sve je ostalo isto ,sve četri momčadi iz vrha ostvarile su pobjedu pa nije bilo iznedađenja. U Potomju domaćini nisu loše igrali ali gost Maestral šta je pucao na gol Unkovića to je ušlo u mrežu.Poraz od 3:0 je malo previsok. U Metkoviću uspavani domaćini takođe su poraženi od zahuktalog Dubrovnika poraz od 1:2 ostavlja Metković u zimskom snu te se još ne bude. U V.Luci Hajduk je pogotkom Lausa poveo i dao naslutiti da je na pomolu iznanađenje ali od toga ovaj puta ništa ,Croatijini igrači su živnuli te sa dva pogotka osigurali pobjedu .U Orebiću bodovi su bili unaprjed upisani ali borbeni i oštri igrači Jadrana svim i svačim su se koristili da bi utakmicu napravili zanimljivom i neizvjesnom, golom Salacana iz kaznenog udarca to je bilo dovolno za tri slatka boda.
Rezultati:
Orebić - Jadran 1 :0
Hajduk - Croatia 1:2
Grk - Maestral 0:3
Metković- Dubrovnik 1:2

- 20:05 - Komentari (2) - Isprintaj - #

NK OREBIĆ - NK JADRAN /Smokvica/-1:O-JEDAN TRI BODA VRJEDAN

N.K."OREBIĆ" 1

N.K."JADRAN" 0


Danas na igralištu Trstenica odigrana je prvenstvena nogometna utakmica 1 ŽNL gdje su se sastali NK Orebić i NK Jadran Smokvica. Utakmica je počela sa jednim kurziotetom a to je da gosti nisu imali rezervnu opremu te da su umjesto dresova nosili žute markere . To sve govori o ozbiljnosti gostiju.U utakmicu se ušlo sa dosta žustrine i volje a gostima se dalo na znanje tko je gazda na Trstenici. Igrači Orebića stvarali su šansu za šansom ali odlični gostujući vratar sve brani. U 37 minuti kontra Orebićkih momaka preko Kapitelija te odličnim proigravanjem za Matka Čepa kojega gostujući igrač ruši jer mu ništa nije preostalo .Kazneni udarac za Orebić i isključenje za gostujućeg igrača.Salacan namješta loptu udarac i 1:o za domaćine. U drugom poluvremenu dosta slaba sudačka trojka dovela je utakmicu do kraja ,iako je bilo udaranja protivničkih igrača bez lopte te je trebalo biti još koje isključenje. Šta reći nego tri boda i dvje domaće pobjede odvelo je Orebić u mirnije vode . Ovakvim zalaganjem Orebićani mogu i na strani otkinuti koji bod.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

- 18:55 - Komentari (3) - Isprintaj - #

subota, 16.04.2011.

NK FARAON - NK OREBIĆ - 2:4

Danas na igralištu Oliver Antunović odigrana je prvenstvena nogometna utakmica U -15 gdje su se sastali NK Faraon -NK Orebić. Orebić je bio bolja momčad te su pobjedili domaćina sa 4:2. Ovom pobjedom ekipa Orebića učvrstila je prvo mjesto u tom dobnom uzrastu.

- 18:13 - Komentari (1) - Isprintaj - #

četvrtak, 14.04.2011.

NK OREBIĆ - NK JADRAN SMOKVICA -Nedjelja 17.04.2011

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

U Nedjelju 17.04.2011 godine na igralištu Trstenica odigraće se prvenstvena nogometna utakmica 1 ŽNL gdje Orebiću u goste stiže NK Jadran Smokvica. Jadran se nalazi na posljednjem mestu i eto šanse da Orebić ostvari dvje pobjede u nizu,u što ne sumnjamo jer se naši momci polako dižu u formi.

- 12:34 - Komentari (2) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 11.04.2011.

NK OREBIĆ - NK HAJDUK V.LUKA U-12 8:0

Juče 10.04.2011 godine na Trstenici je odigrana prvenstvena nogometna utakmica U -12 gdje su se sastali NK Orebić i NK Hajduk V.Luka u ljepoj utakmici po još ljepšim danom orebićki mladi prikazali su izvarednu igru te su visokim rezultatom porazili Hajduka sa 8:0 . U momčsdi Orebića odskakaki su napadački trojac u sastavu Mustapić-Čepo - Jurjević koji su parali mrežu gostiju .Kod gostiju se svojom igrom u pozitivnom smislu pokazao broj 7.

- 13:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 10.04.2011.

N.K."OREBIĆ" - N.K."METKOVIĆ" 4 : 2 (2:o)

Image and video hosting by TinyPic
1.ŽNL- počelo doigravanje-Pobjeda Orebića,porazi Jadrana,Grka i Hajduka 1932

DUBROVNIK- Odigranim 15.kolom počelo je doigravanje u 1. Županijskoj nogometnoj ligi. Jučer na igralištu Trstenica nogometaši Orebića bili su bolji od Metkovića, te nakon dužeg vremena osjetili slast pobjede. Nažalost ostali predstavnici sa korčulanko-pelješkog područja nisu bili uspješni . U ligi za ostanak Jadran je kod lidera Croatie u Gabrilima očekivano poražen, nogometaši Grka iz Potomja pognute su glave napustili stadion u Lapadu nakon sraza sa domaćim Dubrovnikom, dok je velolučki Hajduk 1932 zapeo u Krvavcu kod Maestrala.
Rezultati 15.kola : Croatia - Jadran 3:0, Dubrovnik - Grk 2:0 , Orebić - Metković 4:2, Maestral - Hajduk 1932 3:1
izvor:markopolosport.net

- 18:25 - Komentari (1) - Isprintaj - #

utorak, 05.04.2011.

NK OREBIĆ -U DOIGRAVANJE SA METKOVIĆEM

Image and video hosting by TinyPic

U Nedjelju na Trstenicu dolazi Metković ,ni jednima ni drugima ne cvjetaju ruže ali ipak je u prednosti domaćin NK Orebić. U doigravanje Orebić će igrati sa Dubrovnikom kojemu idemo u goste,zatim Hajduku da bi doma igrali sa Grkom i provali im vratiti milo za drago u nedjelnom porazu od 3:1 na njihovu igralištu.

Lista strelaca je poprilično izjednačena a ko je vodi, najstariji i najbolji igrač lige Matko Čepo sa 40 godina .M.Čepo postigao je 8 golova a prate ga I.Rezo Croatija takodje 8 koliko ima Jozo Roso igrač Grka. Sa 6 zgoditaka prater ih M.Marušić Maestral i M.Tutavac Metković. D.Laus predvodi golgetere sa pet pogodaka koliko imaju s:rezo i Kočić HNK Dubrovnik.

- 11:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

OREBIĆ-OSNOVAN MOTO KLUB"PELJEŠAC"

Dana 03.04.2011 godine održana je osnivačka skupština Moto klub"Pelješac".Na skupštini je nazočilo oko 30 -tak posjetitelja i ljubitelja u motocikle.Za prvog predsjednika kluba ujedno i jedinog na Pelješcu jednoglasno je izabran Tolj Željko iz Orebića,dopredsjednik je Ivan Ivandić iz Trpnja a tajnik je Mirko Grepo takođe iz Orebića.Svrha osnivanja ovog kluba je druženje sa drugim udrugama na nivou ljepe naše ,kao i edukacija mladih u cilju činjenja što manje prekršaja u prometu te pridržavanje jakog strogog statuta kluba .

- 11:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 04.04.2011.

Grk Orebiću tri komada, porazi Hajduka i Jadrana

Maestral je kod kuće pobijedio Metković 2:1. U neretvanskom derbiju 14. kola Prve županijske lige, posljednjem kolu drugog od tri dijela sezone, domaćin je slavio zahvaljujući dvostrukom strijelcu Dominikoviću. Maestral je tako zadržao drugo mjesto na tablici, ulogu prvog pratitelja vodećoj Croatiji, koja je očekivano u Gabrilima slavila protiv posljednjeplasiranog Jadrana. Tri puta je mrežu momčadi iz Smokvice zatresao Stjepan Rezo, a po jednom Petar Matana i Ivan Rezo.
U Potomju, pred više od 300 gledatelja, Grk je slavio protiv Orebića. Prvi je u susjedskom derbiju pogodak postigao Toni Ivanković (24. minuta). Četiri minute nakon toga izjednačio je Alen Stanišić. U nastavku pobjedu Grku osigurali su u 63. minuti Jozo Roso te u 72. minuti Mario Ivanković.
Dubrovnik 1919. je pobjedom u gostima, slavio je kod Hajduka 1932., stigao do trećeg mjesta. Dva puta je mrežu domaćina naciljao Denis Kočić.

SEMAFOR 14. KOLO

Maestral - Metković 2:1, Croatia - Jadran Smokvica 5:0, Hajduk 1932. - Dubrovnik 1919. 0:2, Grk - Orebić 3:1.

POREDAK

1. Croatia 31 bod, 2. Maestral 26 bodova, 3. Dubrovnik 1919. 23 boda, 4. Orebić 21 bod, 5. Metković 20 bodova, 6. Grk 14 bodova, 7. Hajduk 1932. 14 boda, 8. Jadran Smokvica 6 boda.

DALJE

Četiri prvoplasirana će u trećem dijelu sezone četiri puta biti u ulozi domaćina, a tri puta gostovati dok će plasirani od 5. do 8. mjesta imati tri utakmice kod kuće, a četiri puta igrati u gostima. Ogled dva vodeća sastava nakon drugog dijela, Croatije i Maestrala je u posljednjem, 21. kolu. U prvom kolu trećeg dijela prvi je domaćin zadnjem, dakle, opet u Gabrilima Croatia - Jadran. Drugi dočekuje pretposljednjeg, treći šestoplasiranog, a četvrti je domaćin petome...

RASPORED 15. KOLA

Nedjelja, 10. travnja: Croatia - Jadran Smokvica, Maestral - Hajduk 1932. Vela Luka, Dubrovnik 1919. - Grk, Orebić - Metković.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ostale slike pogledajte:OVDJE

Izvor:markopolosport.net

- 16:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 03.04.2011.

NK GRK - NK ORERBIĆ 3:1,GRKOVCIMA SLATKI BODOVI

Danas 03.04.2011 g, na igralištu Haštrić odigrana je prvenstvena nogometna utakmica gdje su se sastali NK Grk i NK Orebić.Derbi pelješca pripao je domaćinu Grku koji su boljom igrom i htjenjem zaslužili tri vrjedna boda .Do poluvremena izjednačena igra kao i rezultat od 1:1,da bi u nastavku orebićani pali ,a domaćini dali sve od sebe i dali još dva gola za konačnih 3:1.U Vela Luci razigrani Dubrovnik odnosi sva tri boda i rezultat od 0:2 sve govori da je ekipa gospara trenutačno u boljoj formi.Groatija kako smo i očekivala otpratila je Jadran na otok Korčulu sa petardom 5:0 .Prvi pratitelj Maestral u Neretvanskom derbiju dobio je uspavani Metković sa 2:1.
U doigravanje NK Orebić kreće sa četvrte pozicije sa osvojenih 21 bodom jer je Dubrovnik sa pobjedom preskočio Orebić i sad se nalaze na trećoj poziciji,Maestral je prvi pratitelj Croatiji koja je sakupila 31,bod.


- 20:08 - Komentari (5) - Isprintaj - #

subota, 02.04.2011.

NK OREBIĆ - NK PUTNIKOVIĆI U-15 , 22:0

Nanas na igralištu Trstenica odigrana je nogometna utakmica Kadeta U-15 gdje su se sastali po prekrasnom vremenu NK Orebić i NK Putnikovići.Domaći kako smo i najavili unaprjed su upisali bodove a rezultat od 22:0 sve govori.Raspoloženi strjelci su se iskazali a za pohvaliti je igra Petra Tolja koji je svako malo parao mrežu gostiju .Mladi Orebića sa 18 bodoba nalaze se na prvom mjestu.

- 17:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NK OREBIĆ - NK PUTNIKOVIĆI U-15

Danas 02.04.2011 na igralištu Trstenica odigraće se prvenstvena nogometna utakmica Kadeta U-15 gdje če se sastati vodeća momčad lige NK Orebić i gosti NK Putnikoviće. Utakmica je zakazana za 16.oo sati .Našim kadetima ta utakmica nebi trebala biti problem samo je pitanje sa koliko golova razlike će ispratiti goste.

- 13:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #