Nogometni klub Orebić

utorak, 29.03.2011.

Rezultati Županijske lige U-15 (kadeti) - grupa Pelješac-Korčula

Image and video hosting by TinyPic

Rezultati Županijske lige U-15 (kadeti) - grupa Pelješac-Korčula
Odigrano je 6.kolo Županijske lige U-15 (kadeti) - grupa PELJEŠAC – KORČULA
u kojoj su postignuti slijedeći rezultati:

PUTNIKOVIĆ: PUTNIKOVIĆ – FARAON 0:2 (Mateo Ivandić i Bruno Koludrović )
ŽRNOVO: ŽRNOVO – OREBIĆ odgođeno
Slobodan je bio NK GR

TABLICA

1. OREBIĆ... 5 5 0 0 36 : 3 - 15
2. ŽRNOVO... 5 4 0 1 46 : 2 - 12
3. FARAON... 6 4 0 2 20 : 24 - 12
4. PUTNIKOVIĆ... 6 2 0 4 17 : 17 - 6
5. JADRAN (S)... 5 0 1 4 5 : 35 - 1
6. GRK... 5 0 1 4 3 : 46 - 1

SLIJEDEĆE 7.KOLO 02.04.2011. u 16,00 sati
TRPANJ: FARAON – GRK
OREBIĆ: OREBIĆ –PUTNIKOVIĆ
Slobodan NK ŽRNOVO
u proljetnom dijelu NK JADRAN(S) ODUSTAO OD NATJECANJA
post prenesen s markopolsport.net

- 22:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 28.03.2011.

NK GRK - NK OREBIĆ -NEDJELJA O3.O4.2011 VJEČITI DERBI

U nedjelju 03.04.2011 godine sa početkom u 16,oo sati na igralištu Haštrić odigraće se derbi svih derbija sastaju se u Potomju NK Grk i NK Orebić. Orebić ulazi u crni niz i uz tri uzastopne izgubljene utakmice ide u goste.Domaćini nešto bolji jer su uz domaći porac od vodeće Croatije igrali nerješeno kod Metkovića i Dubrovnika ,stoga biti će zanimljivo kao i uvjek jer je takve utakmice znalo nekad pratiti i po 1ooo gledatelja stoga nedjelja pravac Potomje.
U Gabrilima gostuje Jadran i to je sigurno Croatiji najlakša utakmica u prvenstvu stoga su bodovi unaprjed uknjiženi.Neretvanski derbi Maestrala i Metkovića uvjek je neizvjestan i zanimljiv mala prednost Maestralu a šansa da se Metkovićani probude iz zimskog sna i pokažu da nisu zaboravili nogomet.U Vela Luci zanimljiv susret moguća su sva tri znaka najprije nula to bi trebala biti tvrda utakmica .

- 11:42 - Komentari (5) - Isprintaj - #

nedjelja, 27.03.2011.

NK OREBIĆ - NK CROATIJA 0:4

Danas 27.03.2011 godine odigrane su sve utakmice uz poraz Orebića koji se Croatiji suprostavio samo u prvih dvadesetak minuta stvorivši nekoliko šansi za gol . Nedostatkom snage i euro golom croatijinog igrača osjekle su se noge i poraz je bio neizbježan i zaslužen od danas puno bolje ekipe. U Dubrovniku je gostovao NK Grk kojemu paše gostovanja gdje se redovito vraćaju barem sa bodom pa su tako iznenadili Dubrovnik igravši nerješeno 4:4.Metković nikako da se probudi , u drugom djelu prvenstva neznaju za pobjedu ,nakon Grka bod su im uzeli i Hajdukovci iz V.Luke zasluženo.U Smokvici poraz NK Jadrana od Maestrala koji je boljom igrom i dobrom realizacijom zamrznio domaćine na 1:3 i tako se Maestral uključio za vrh preskočivši Orebić za dva boda a mislim da je prvenstvo gotovo prvak se zna a borba za doprvaka biti će zanimljiva do samog kraja.

- 21:30 - Komentari (5) - Isprintaj - #

NK OREBIĆ - NK CROATIJA 0:4,TSUNAMI U OREBIĆU

Danas na igralištu Trstenica odigrana je prvenstvena nogometna utakmica između NK Orebića i NK Croatije . Derbi samo na tablici a ne i na igralištu što smo i znali. Kad se ne trenira neradi a uprava spava nema se šta tražiti u takvim utakmicama pa se bodovi unaprjed upisuju protivničkim momčadima stoga nakon Maestrala,Faraona,Croatije tko će sljedeći napuniti mrežu Orebića.Poraz od 0:4 boli ali nada umire zadnja u boj u boj za Orebić svoj.

- 18:19 - Komentari (4) - Isprintaj - #

srijeda, 23.03.2011.

IZNANAĐENJE U TRPNJU-FARAON IDE DALJE

Danas 23,03.2011 godine na igralištu Dalibor Antunović odigrana je kup utakmica gdje su se sastali NK Faraon i NK Orebić.Za današnju utakmicu može se reći da je senzacija i Faraon u kupu ide dalje. Utakmica bez imalo špirita i volje u obostranoj nepovezanoj igri sa dva gola u prvom poluvremenu i nadom da će drugo poluvrjeme biti kud i kamo bolje ,ali u tome smo se prevarili.Nakon vodstva Orebića od 2:1 mislili smo gotovo je i Orebić ide dalje ali tako nisu mislili Faraoni te su izjednačili na 2:2 i čekali su rulet na jedanesterce .Igrači Orebića ne da nisu dali gol iz penala nego su promašivali i cjelu branku.Tako je to u nogometu kad se ne trenira i ne radi ne traži se uspjeh.U V,Luci gostovao je BŠK ZMAJ i uvjerlivo pobjedio Hajduka sa 3:0. Iskra iz Janjine deklasirala je SOŠK -iz Stona sa 5:0 i tako će se sastati sa Faraonom u Pelješkom kupu.

- 20:12 - Komentari (4) - Isprintaj - #

nedjelja, 20.03.2011.

NK OREBIĆ PORAZ U KRVAVCU 4:0

Danas 20,ožujka 2011 godine Nogometaši NK Orebića gostovali su u Krvavcu kod Maestrala.Kako smo i pisali bez treninga se ne može igrati pa ništa drugo od časnog poraza nismo zaslužili. Orebić je imao svoje šanse kod 0:0 i kod 1:0 za domaćine ali kaže se kako siješ tako ćeš i pobrat.Maestral danas bolji i golovima Veraje 2 te Marušića i Popovića visoko je porazio Orebić .Maestral je ovom pobjedom preskočio Metković i nalaze se na trećem mjestu bodom manje od Orebića. Identičan rezultat je bio i u Dubrovniku gdje je gostovao Metković .HNK Dubrovnik na svom igralištu nema milosti i ispuštanja bodova. pa je sa četri torpeda otpratio goste u neretvu.U Potomju smo se nadali iznanađenju ali lider to nije dopustio.Konstatno u ove dvje tri godine Croatija ne da igra dobro nego neda i vrh.Domaćinima su napunili mrežu i rezultat od 1:4 nije ništa nova.Derbi začelja i derbi otoka Korčule gdje su se sastali NK Hajduk i NK Jadran pripao je domaćinima pobjeda od 2:1 i ova tri boda dovoljna su da se priskoči na tablici GRK.

Image and video hosting by TinyPic
preneseno sa:nkmaestral.weebly.com




- 17:35 - Komentari (4) - Isprintaj - #

srijeda, 16.03.2011.

KUP-ODGOĐEN - Vrjeme nije dopustilo da se igra

Danas u Trpnju trebala se odigrati nogometna kup utakmica između NK Faraona i NK Orebića ista je odgođena zbog vremenskuh neprilika te će se ista odigrati 23.ožujka 2011 godine.

- 15:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NK OREBIĆ -U GOSTE FARAONIMA-KUP UTAKMICA

Danas 16.03 2011, na igralištu Dalibor Antunović u Trpnju odigraće se Kup utakmica u kojoj se sastaju NK Faraon - NK Orebić početak utakmice 15,30 sati.U drugoj utakmici igraju Sošk-Ston i Iskra -Janjina pobjednici ova dva susreta naći će se u finalu pelješkog kupa,unaprjed je od natjecanja odustao Grk- Potomje.
U skupini Dubrovnik sastaju se Gošk -Župa Dubrovačka, u ogledu ove dvje momčadi boljeg čeka susret sa HNK Dubrovnik na Lapadu . U drugoj utakmici u Grudi sastaju se NK Slaven i NK Croatija -Gabrile.

- 09:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NK OREBIĆ -TEŠKO GOSTOVANJE U KRVAVCU

Nakon pobjede nad Hajdukom nogometaši putuju u Kvavac na megdan Maestralu.Za nas možda i najnezgodnija momčad lige gdje smo većinom ostajali bez bodova jer njihovo igralište nikada nam nije odgovaralo,posebice u nedjelju
ne treba očekivati bodove iz razloga da na utakmicu idemo bez treninga a za takvo igralište treba imati i te kako snage.Šta ćemo reći mladi dolaze a volje za treninge nema uz sve uvjete koje imamo .U ostalima utakmicama bit će zanimljivo u Potomju , te se pitamo dali Grk može zaustaviti Croatiju u što vjerujemo jer igrači Grka dobrom igrom u Metkoviću očekuju pun pljen na svom Haštriću protiv lidera prvenstava. U Velaluci otočki derbi ujedno derbi začelja u kupu su Hajdukovci odnjeli pobjedu nakon jedanesteraca u regularnom vremenu bilo je nerješeno . U takvim utakmicama sve je moguće .Jadran je na svom igralištu sa Dubrovnikom napravio iznanađenje igrajući bez golova pa se nadaju da će i u V.Luci dobro igrati i uzeti barem bod.U Dubrovniku borba četvrtog i petog obje momčadi u nastavku prvenstva igrali su neodlučeno iako su obje momčadi bili favoriti tko će se uključiti u borbu za prvaka treba pričekati nedjelju.

- 09:03 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 13.03.2011.

NK OREBIĆ - HNK HAJDUK V.LUKA 1:0

Prvenstvena nogometna utakmica 1.ŽNL saastali se NK Orebić - HNK Hajduk V.Luka stadion Trstenica gledatelja 15o vrjeme oblačno pri samom kraju kiša.Suci utakmice Robert Hausvička /dbk/Edin Zukić/Korčula i Vinko Barišić /dbk/

NK Orebić-Čolo 7,Kajzogaj 6,5,Mustapić 6,5,Milović 6,5,Stanišić 6,5,M.Čepo 6,5,Turić 6,5,Grego 6,5.Salacan 6,5 Ivan Roso 7,5 Vitković 6,5.

HNK Hajduk V.Luka Surjan 6,Stipković 6,Žabica 6, Oreb 6,Joković 6,Mušić 6,Žuvela 6,Oreb 6,Gugić 6,Drušković 6,Zlokić 6.

Strelac Ivan Roso u 18 minuti za NK Orebić.

- 17:55 - Komentari (2) - Isprintaj - #

NK OREBIĆ -HNK HAJDUK V.LUKA 1:0 IVAN ROSO DEBITIRAO I RJEŠIO

Danas 13,Ožujka 2011 godine sa početkom u 15,oo sati odigrana je prvenstvena nogometna utakmica na igralištu Trstenica u Orebiću a sastali su se NK Orebić i gosti NK Hajduk V.Luka. Orebić je u utakmicu krenuo da uzme sva tri boda , sa dosta mladih igrača sa jedne i druge strane ,povrjeđeni Salacan stisnuo je zube i odlučio je pomoći mlađima sa svojim iskustvom. Uz njega su od iskusnijih još M.Čepo i A.Stanišić.Orebić bolji tjekom cjele utakmice a jedini zgoditak na utakmici uz slalom kao Ivica Kostelić postigao je Ivan Roso kojemu je ova utakmica bila debi u seniorskoj kategoriji.Dali se rađa još jedan od talenata trebamo malo pričekati da vrjeme pokaže a uvjereni smo da je on jedan od dragulja NK Orebića .Orebić je sada na drugoj poziciji . Metković je na svom igralištu igrao sa NK Grkom nerješeno 1:1
u derbiju u Gabrilima domaćin nije ništa prepustio slučaju i u dobroj utakmici porazili su Maestral 2:0.Iznanađenje kola je NK Jadran Smokvica koja je HNK Dubrovniku otkinula dva boda a mreže su ostale prazne 0:0.Prvensvo je krenulo sa iznanađenjima stoga ćemo sa zanimanjem pratiti drugi dio prvenstva.

- 17:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 12.03.2011.

OSNOVAN BILIJAR KLUB -OREBIĆ

Dana 12.03.2011 godine u Orebiću u mjesnoj čitaonici osnovan je bilijar klub Orebić.Na osnivačkoj skupštini bilo je nazočno
oko 3o ljubitelja ovog sporta .Posebni gosti bili su članovi BK Pupnat i BK Dubrovnik.Kristijan Kapiteli srdačno je pozdravio sve nazočne te je izabrano radno predsjedništvo i to Miho Domaćin,Joško Jovica i Željko Čepo.Zapisničar Nikša Nogalo.Za ovjerovitelje zapisnika izabrani su Mladen Aranbašić i Dario Mrgudić.Pri izboru predsjednika kluba jednoglasno je izabran Željko Čepo a za tajnika kluba izabran je Miho Domaćin.Ovaj sport jako je popularan u istočnim zemljama posebice Rusiji a to su primjetili sami Pupnaćani i tako svake godine nemali broj igrača iz Rusije dolaze na aktivan odmor sa svojim obiteljima u Pupnat stoga se vidi i prosporitet u budućnosti da takvi gosti dođu i u naš ljepi Orebić. Tako je općina Orebić dobila još jednu sportsku udrugu i nadamo se da će se u igru bilijara uključiti dosta mladih Pelješčana.

- 22:05 - Komentari (4) - Isprintaj - #

utorak, 08.03.2011.

NK OREBIĆ - NK HAJDUK V.LUKA-Nedjela početak prvenstva 13.03.2011

Napokon dolaskom nedjelje 13.Veljače 2011 godine na igralištu Trstenica nakon pet mjeseci nešto će se dogoditi a to je prvenstvena Nogometna utakmica tj početak drugog djela gdje NK Orebiću u goste dolazi NK Hajduk V.Luka.Velalučani su u odnosu na naše igrače u nešto boljoj igračkoj formi iz razloga što su uz treniranje odigrali i dvje kup utakmice na području NC Korčula - Lastovo . Obje utakmcije su nakon nerješenog rezultata dobili boljim izvođenjem jedanesteraca. Stoga ćemo vidjeti da kud i kamo bolji Orebićani zabilježe sva tri boda na svom terenu koji je u odličnom stanju.Takodje novost je da su se danas postavili reflektori sa ciljem treniranja tjekom noći što je bila velika prepreka igračima NK Orebića .Naime svi igrači u radnoj su obavezi stoga će nadamo se naći vremena i što bolje se pripremati za nastavak prvenstva.Orebić zauzima treće mjesto sa 18 bodova a NK Hajduk 10 bodova nalazi se na šestom mjestu.

- 19:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 07.03.2011.

NK OMLADINAC - NK HAJDUK 1932 1:1 /4:6/

Dana 06.ožujka 2011 godine na Lastovu je odigrana Kup utakmica Nogometnog Centra Korčula gdje su se sastali NK Omladinac Lastovo i NK Hajduk V.Luka u regularnom vremenu utakmica je završila 1:1 da bi Velolučani nakon bolje izvedenih kaznenih udaraca pobjedili 4:6. Na utakmici se istakao golman gostiju Surjan.
U finalu NC Korčula 16.ožujka u V.Luci sastaće se vječiti rivali NK Hajduk - BŠK Zmaj.

U prijateljskoj utakmici u Janjini domaća NK Iskra bila je bolja od susjeda NK Faraona rezultatom 6:1. NK Faraon je u pelješkom kupu domaćin Nogometašima NK Orebića a ta bi se utakmica kao i utakmica SOŠK- NK GRK
NK Iskra- Putnikovići trebala odigrati 16.03.2011 srjeda.

- 09:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 03.03.2011.

OSNIVAČKA SKUPŠTINA BILIJARSKOG KLUBA PELISAC-OREBIĆ

Image and video hosting by TinyPic
Dana 12.ožujka .2011 godine sa početkom u 18,oo sati u prostoriji čitaonice Napredak
Održat će se osnivačka skupština bilijar kluba Pelisac-Orebić.Ovim putem pozivaju se svi zaljubjenici u bilijar da prisustvuju skupštini .
Nadamo se da će se ova ideja svidjeti i to bi bio prvi klub osnovan na Pelješcu a u Županiji postoje tek tri kluba.
Sportski pozdrav te se vidimo u Subotu.

- 17:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #