Nogometni klub Orebić

subota, 26.02.2011.

BŠK-ZMAJ SUTRA SA PRIMORCEM IZ BIOGRADA

Danas se nastavlja igrati u 3-HNL Južna skupina a sutra na Zlinjama odigrat će se posljedna utakmica redovnog kola a u goste dolazi Primorac iz Biograda. Zmaj je na njihovu terenu lani doživo poraz od 0:2 i to je prilika da im Zmajevci uzvrate. BŠK Zmaj se nalazi na odličnom 10 mjestu te na kontu ima 25 bodova, zadnja je Mladost koja je sakupila 11.

U Županiskom kupu centar Metković Gusar je pobjedio Neretvanca iz Opuzena rezultatom /4:3/ nakon
1:1. u Metkoviću je istoimena momčad ONK Metković poražena od trećeligaša Jadran Luka Ploče rezultatom 0:2.Treći par je Maestral -Neretva a ta utakmica nije odigrana poradi nekih davnih dugovanja prema ŽNS Dubrovnik ,a ista će se odigrati naknadno.

Pelješčani još čekaju svoje utakmice kad se vidi tko će sve nastupati u tom kupu jer mnogi odustaju
iz finacijskih problema.

Korčulanski kup će se odigrati u Nedjelju i to Žrnovo,Omladinac ,Jadran i Hajduk , BŠK Zmaj će kao gost igrati finale sa pobjednikom niže rangiranim momčadima.

- 15:41 - Komentari (1) - Isprintaj - #

četvrtak, 24.02.2011.

MARKOVIĆEV ČOVJEK -U IZBORNOJ KOMISIJI DOBIO DVJE GODINE ZATVORA

Željko Ščrbočić član izborne komisije na skupštini 17,prosinca osuđen je na jedinstvenu zatvorsku kaznu od dvje godine.
Ovaj bjelovarski saveznik Zdravka Mamića gulit će vrjeme iza rešetaka zbog gospodarskog kriminala počinjenog u Česmi,istom onom divnom poduzeću iz kojeg se sredinom devedesetih prema nogometnim visinama vinuo Dinamov gazda.
I ovo je jedan od razloga da se poništi prosinačka skupština.

- 13:37 - Komentari (2) - Isprintaj - #

srijeda, 23.02.2011.

UEFA-PRIZNAJEMO POSTOJEĆEG IZABRANOG PREDSJEDNIKA VLATKA.M.

Kad mi sami ne možemo rješiti stvari u svojoj kući nogometa odlučila je to napraviti UEFA.Ne priznaju dva predsjednika već jednog i to Vlatka Markovića.Nadamo se da je ovoj sapunici došao kraj. A UEFA je ovaj zaključak objavila na svojoj službenoj stranici.

- 09:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 21.02.2011.

ŠTIMAC-MARKOVIĆ-ŠTO SAD -KREĆE PRAVNA BORBA?!

HNS- ne može imati dva predsjednika a trenutno stanje u Hrvatskom nogometu upravo je tako što sad?!

1.Mora se predati zapisnik sjednice uredu državne uprave.

2. U roku 30 dana ured mora objaviti rješenje /potvrditi ili osporiti promjene u uredu HNS/

3 Mora se utvrditi je li skupština ilegalno sazvana.

4Jesu li svi delegati pravovaljani

5. Jeli se smjelo na skupštini birati predsjednika ili je za to trebalo odrediti termin sastanka
izborne skupštine.

PORAŽENI SE MOGU ŽALITI MINISTARSTVU UPRAVE KOJE O TOME MORA ODLUČITI U ROKU OD DVA MJESECA.

ODLUKA ĆE BITI PRAVOMOĆNA I NA NJU NEMA ŽALBE.

- 17:52 - Komentari (1) - Isprintaj - #

nedjelja, 20.02.2011.

ŠTIMAC NOVI PREDSJEDNIK HNS-SRUŠEN MARKOVIĆ

Danas 20.veljače u Zagrebu sa početkom u o9.oo sati održana je izvaredna skupština HNS gdje je Igor Štimac sakupio dovoljan broj glasova i izabran je jednoglasno za novog predsjednika HNS.

- 10:26 - Komentari (3) - Isprintaj - #

subota, 19.02.2011.

U HNS -OVOJ SRAMOTI GUBI SAMO NOGOMET

OVAKO NEŠTO MOŽETE DOŽIVJETI SAMO U NAŠOJ LJEPOJ HRVATSKOJ.JEDAN ODVJETNIK ČITA ZAKONE ZA ŠTIMCA A DRUGI ČITA ZA MARKOVIĆA KO JE U PRAVU SAMO DRAGI BOG ZNA UMARAMO SE GLUPOSTIMA JER SE U NOGOMET UVUKLA VELIKA LOVA NE DOKUČIVA ZA MALOG ČOVIKA.U SVEMU OVOME GUBI SAMO NOGOMET .NEĆETE VJEROVAT DA JE NA UTAKMICI HNK DUBROVNIK - HNK HAJDUK NETKO PO NALOGU UGASIO STRUJU PA SU SE IGRAČI KUPALI U HLADNOJ VODI .ZA VJEROVATI ILI NE TKO JE TU UMJEŠAN MOŽE SE PREPOSTAVITI.DOKLE ĆE NAS VODITI POLITIKA.

- 20:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŠTIMAC NE POSUSTAJE -SUTRA ĆE SE VIDJETI KO MUČI OVAJ NAPAĆENI NAROD

ŠTIMAC NE POSUSTAJE NAJAVLJENU SKUPŠTINU ZA SUTRA U ZAGREBU ĆE ODRŽAT SA CILJEM DA ĆE BITI KVORUMA .NE VJERUJE DA ĆE SE UHNS MJEŠAT FIFA I UEFA STOGA JE ODLUČAN DOBITI GLASOVE 25 PETORICE SKUPŠTINARA TE BITI IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA HNS.

- 20:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŠTIMČEVU SKUPŠTINU 20.VELJAČE NE PRIZNA FIFA I UEFA

IZVAREDNU SKUPŠTINU HNS KOJU JE SAZVAO IGOR ŠTIMAC 20.VELJAČE NAJVJEROJATNIJE ĆE SE ODRŽAT TE ĆE BIRAT NOVOG PREDSJEDNIKA HNS.NAIME ČELNI LJUDI FIF-A I UEFA gos.GIONNA INTONTINA I JEROME VALEKEA PO NJIHOVIM PROPISIMA SMATRAJU DA JE SKUPŠTINA KOJU SAZIVA IGOR ŠTIMAC NELEGTIMNA TE DA NEĆE PRIZNAT NJIHOVE STAVOVE I ODLUKE.DALI ĆE HRVATSKA IMATI DVA SAVEZA ,DVA PREDSJEDNIKA DVJE LIGE TO ĆEMO VIDJETI U SLJEDEĆIM DANIMA.

- 08:34 - Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 18.02.2011.

PRAVDA SPORA ALI DOSTIŽNA

- 13:22 - Komentari (3) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 14.02.2011.

SPEKTAKULARNA PROSLAVA 100G HAJDUKA U OREBIĆU

Torcida Orebić također je noć pretvorila u dan kao i cijela Dalmacija.Toćno u 00.00 s bakljama veliki mul u Orebiću pretvorio se sa BAKLJAMA u veliko slovo T i sa vatrometom proslavili stogodišnjicu Hajuka,također na vrhu Sv.Ilije zapaljeno je nekoliko baklji s oblikom velikog slova H.Tako da je gorijela cijela dalmacija od ISTRE PA DO DUBROVNIKA.Hvala svima koji su ućestvovali na ovom velikom događaju.
HAJDUK ŽIVI VIJEĆNOO





POGLED NA MUL S ILIJE


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Dio ekipe koja je kriva za bakljadu na Iliji
Foto:P.D.S.Ilija

- 17:20 - Komentari (4) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 07.02.2011.

TORCIDA OREBIĆ SPEKTAKULARNO ĆE PROSLAVITI 100GODINA HAJDUKA IZ SPLITA

Image and video hosting by TinyPic
PROGRAM PROSLAVE:
Poćinje velikom KARUSELOM kroz mjesto Orebić te u 23.30 veliko okupljanje na velikom mulu.Toćno u 00:00 na velikom mulu dolazi do paljenja baklji te velikim vatrometom te pijesmom zaželiti sretan 100-ti rođendan našem voljenom klubu Hajduku iz Splita.Torcida Orebić poziva sve navijaće,prijatelje te sve mještane da doju u što većem broju.
SAMO HAJDUK VIJEĆNO ŽIVI
Organizator ovoga događaja je Torcida Orebić

- 21:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

U BENKOVCU I KNINU BEZ IGRE -31.03.1991 POLITIKA OKUPACIJE POČELA


Image and video hosting by TinyPic

Utakmice Velebita-Zmaja i Dinare -Mračaja nisu odigrane zbog već tada poznate političke situacije agresora na našem području.Mračaj je došao te su ga prestavnici Dinare pričekali u Vrlici te su se autobusom Dinare trebali odvesti na utakmicu kroz barikade ali po izjavi delegata Gabrijela Adamca nisu htjeli igrat utakmicu i utakmica je odgođena .Rat je počeo.Prvesnstvo prekinuto i igrano bez Dinare i Velebita to je bilo 31.03. 1991 da bi pod pritiskom tada HNL Jug Orebić bio prisiljen igrati utakmicu sa Dinarom iz Knina ili će biti izbačeni iz natjecanja.Naši Hrabri igrači iako nisu bili kompletni otišli su u Knin i odigrali utakmicu , te su sve novine pisale da se utakmica u Kninu odigrala nakon tri mjeseca .Orebić je tada nastupio sa deset igrača .Trener Ivko Grego,Predsjednik Juro Mateljak vođa puta Gorjan Mateljak.Orebić je nastupio u sastavu.Obradović,Imamović,Jurić,Pandđič,Petković,Mihaljević,Mustapić,Cetinić,Padovan,Jerković i naš Ziro.Još jednom bravo naši povjesna utakmica da se ne zaboravi 26,05.1991 Sportski centar gledatelja 300.Sudac Miljević-Benkovac.

- 20:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 06.02.2011.

N.K.OREBIĆ I PREKO BARIKADA ZA LIJEPU NAŠU-Domovinski rat-1990-91

- 21:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #