Nogometni klub Orebić

petak, 31.12.2010.

S R E T N A - N O V A - 2 0 1 1 - G O D I N A !

SVE NAJBOLJE U 2011 GODINI SVIM SPORTAŠIMA , SPORTAŠICAMA I ONIMA KOJI ČITAJU OVAJ BLOG ŽELI "NK O R E B I Ć "

- 16:51 - Komentari (3) - Isprintaj - #

četvrtak, 30.12.2010.

MALONOGOMETNI TURNIR "OREBIĆ 2011"

U NEDJELJU 02.01.2011 GODINE NA IGRALIŠTU OSNOVNE ŠKOLE OREBIĆ ODIGRAT ĆE SE PRVE KVALIFIKACISKE UTAKMICE PO SKUPINAMA U NOVOGODIŠNJOM TURNIRU KOJE ORGANIZIRA "NK OREBIĆ".IZVUČENI SU PAROVI PO SKUPINAMA I TO.

Skupina A - METEOR,LOVIŠTE,FACEBOOK I LAV Skupina B-RNK KORČULA TORCIDA KORČULA,NK OREBIĆ-juniori RK KORČULA ,Skupina C ŽRNOVO,LUMBARDA,TRPANJ,VIGANJ. Skupina D-DALMATINAC,ALUTERM,TAHITI

O9.01.2011 GODINE ODIGRAT ĆE SE UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO SA POČETKOM U 17,OO SATI A ZATIM FINALNA UTAKMICA U 18,OO SATI. UZ PEHARE PREDVIĐENA JE I NOVČANA NAGRADA ZA TRI PRVE MOMČADI ,NAJBOLJI STRELAC I NAJBOLJI GOLMAN TURNIRA DOBIVAJU PEHARE.

- 21:53 - Komentari (3) - Isprintaj - #

srijeda, 29.12.2010.

NK OREBIĆ -NK PUPNAT 2:4,PUPNATU BOŽIĆNI TURNIR U-10

U finalu Božićnog turnira u Korčuli sastali su se NK Orebić i NK Pupnat. U utakmicu bolje je ušla ekipa Pupnata te povela 3:0 da bi uporni mladići Orebića postigli dva gola i smanjili na jedan razlike te digli dvoranu na noge ali dalje nisu mogli Pupnat je postigao još jedan gol za konačan rezultat.Za pohvaliti je ponašanje jedne i druge ekipe koji su se ponašali sportski i krajnje fer a pamtiće se rezultat 2:4 za Pupnat i pehar ove godine putuje u njihovo mjesto.U utakmici finala U-15 pobjednici turnira su ekipa NK Hajduk V.Luka koja je na ovom turniru dominirala u svim segmentima sportske igre što se i pokazalo u dvje utakmice postigli su 17 zgoditaka.

- 17:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MNK ŽRNOVO-MNK ČARA 1:0 BOŽIČNI TURNIR ŽRNOVU

Završen je deseti jubilarni božićni turnir Kutija furmina pod balonom u Korčuli. U finalu su se našle dvje susjedne momčadi otoka Korčule Žrnova i Čare.Pobjednik Božićnog turnira Korčula 2010 je ekipa Žrnova ,koja je sretno i spretno desetak sekundi prije kraja postigla gol preko Marelića i tako su postali pobjednici Božićnog turnira .Uz pehar za prvo mjesto ekipa Žrnova je dobila i pet tisuća kuna.Ekipa Čare za osvojeno drugo mjesto pripala je novčana nagrada od dvje i pol tisuće kuna.Sada se ekipe malo odmaraju a za par dana ponovno na malo igralište sada u Orebiću 2011. U finalu prigodnu rječ je imao predsjednik Županiskog nogometnog saveza Tomislav Jurjević.

- 17:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 27.12.2010.

MNK ČARA-MNK ŽRNOVO.FINALE KUTIJE FURMINA KORČULA 2010

Došao je i taj dan sve se zna osim pobjednika kutije fulmina Korčula 2010 Božićni turnir.Finalisti turnira su Žrnovo i Čara .Čara je 2009 bila u finalu te izgubila od Lumbarde visokim rezultatom ,sada imaju priliku doći do samog kraja.Žrnovo sa pojačanjima velikog nogometa a Čarani samozatajni priželjkuju iznanađenje.jednoj i drugoj ekipi želimo fer i športsku borbu neka pobjedi ,bolji,sretniji i spretniji.

- 12:59 - Komentari (3) - Isprintaj - #

nedjelja, 26.12.2010.

MNK ŽRNOVO -MNK DALMATINAC 1:0,SUDAC ŠEPAROVIĆ REŽIRAO FINALE

Danas 26,12.2010 godine odigrana je utakmica polufinala u kojoj su se sastali MK Žrnovo i MNK Dalmatinac.Obje ekipe pojačane sa igračima velikog nogometa ,ali puno bolja momčad u prvom poluvremenu bila je ekipa Dalmatinca te u sedmoj minuti sudac Šeparović ne sudi stopostotni kazneni udarac za Dalmatinca i prvo poluvrjeme završava bez zgoditaka. U drugom poluvremenu gruba igra igrača Žrnova našto suci ne reagiraju i kad moraju a morali su kazniti Denisa Šeparovića jer je na podu bez lopte namjerno udario Mata Vitkovića .Pred kraj utakmice Žrnovčani dolaze do vostva od 1:0 i taj rezultat uspjevaju održati do kraja iako su Dalmatinci imali pregršt prigoda za poravnanje. Tjekom utakmice bilo je dosta diskutabilnih odluka sudaca na štetu nogometa a ne Dalmatinca pa sve u svemu možemo reći finalnu ekipu je režirao sudac Šeparović.Postojala je mogućnost da dođe i do fizičkih obračuna takmaca poradi subjektivnog suđenja pa možemo konstatirat što je nama sve to trebalo par dana ići u Korčulu,žrtvovat vrjeme za blagdane a dođemo tamo i perfidno nas pokradu.

- 21:57 - Komentari (14) - Isprintaj - #

četvrtak, 23.12.2010.

NK OREBIĆ -MALONOGOMETNI TURNIR "OREBIĆ 2011"

NK OREBIĆ uz pokroviteljsvo općine Orebić organizira tradicionalni turnir "OREBIĆ 2011".


Prijave za turnir primaju se do 27.12.2010 godine do 12,oo sati.


Prijave se mogu najaviti na MOB.tel. 098-312-584.


IZVLAČENJE PAROVA ODRŽAT ĆE SE 28.12.2010 GODINE U 18.OO SATI CAFFE BAR DALMATINAC- OREBIĆ.


PREDVIĐEN JE BOGATI NAGRADNI FOND ZA TRI PRVOPLASIRANE MOMČADI KAO I POKALE ZA NAJ BOLJEG IGRAČA,STRJELCA I GOLMANA.


ZA SVE POJETIOCE NA TURNIRU TJEKOM FINALNOG POLUVREMENA ODRŽAT ĆE SE TOMBOLA SA BOGATIM FONDOM NAGRADA.SVAKA ULAZNICA KUPLJENA NA IGRALIŠTU ULAZI U FOND ZA IZVLAČENJE.


OVOM PRILIKOM SVIM GRAĐANIMA I GRAĐANKAMA NK OREBIĆ ŽELI SRETAN I BLAGOSLOVJEN BOŽIĆ.UPRAVA I IGRAČI "NK OREBIĆA"

- 13:27 - Komentari (1) - Isprintaj - #

srijeda, 22.12.2010.

MNK DALMATINAC - MNK KORČULA 2:1

Danas je odigrana utakmica četvrtfinala Božićnog turnira Korčula 2010 gdje su se sastali Dalmatinac i Korčula .Korčulani su došli do vostva od 1:0 i to je bilo sve od Korčulana razigrali su se Salacan i Vitković i uspjeh nije izostao te njihovim golovima Dalmatinac je prva momčad koja je osigurala polufinale gdje će igrati sa boljim iz susreta Žrnovo-Čara.

MNK Dalmatinac :Obradović,Vitković,Karić,Turić,Salacan,Bikić,Stanišić,Obradović S,Vekić,voditelj Bozidar Petričević.

Ova ekipa u lanskom polufinalu ispala je od ekipe Čare i eto prilike da im se duboko revanširamo za poraz u polufinalu i napokon da jedna ekipa sa pelješca osvoji prvo mjesto u jubilarnom 1o božićnom turniru u Korčuli.

- 19:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NK OREBIĆ-golmani koji su branili boje našeg NK Orebića

Za NK Orebić branili su sljedeće osobe: Jovo Despot,Ivica Borovina,Miho Miletić,Frano Juraković,Miho Razlog,Andro Alesić,Ante Mrgudić,Jakša Mateljak,Slobodan Obradović,Joško Đeldum,Miro Jezerčić,Bogoje Vlado,Željko Marić,Bruno lukinović,Miro Roso Rizah Mešković,Joško Jovica,Josip Unković,Ivo Radić,Zdravko Dužević-Caka,Čolo k,Alen Stanišić,Željko Mihaljević,Toni Roso Dubravko Kurtović,Toni Škorić, Ivo Mateljak Tonko Žarak ako ima još koji neka se javi sa isprikom.

- 14:32 - Komentari (3) - Isprintaj - #

NK OREBIĆ-KAPETANSKU TRAKU ZASLUŽENO SU NOSILI

NK Orebić je odigrao mnogo prijateljskih i službenih utakmica u svojoj dugogodišnjoj povjesti a kapetani momčadi u prvoj momčadi bili su : ANTE KOSOVIĆ,MATELJAK GORJAN ,ALEN STANIŠIĆ,TINO BIKIĆ,MATKO ČEPO,PETAR MUSTAPIĆ,IVICA RADOVIĆ,DUŠKO RIKALO,STEVO KEKEZOVIĆ,ŽELJKO ČEPO,MIHO MIOČEVIĆ,IVO JURJEVIĆ-MALI VUKAS.MATO MUSTAPIĆ,GREGO MARKO MIJO KURAJA,GREGO IVKO,NEDJELKO ČENDO,VELJKO ZOKIĆ,IVICA TOLJ,MILAN TOLJ,SLOBODAN OBRADOVIĆ,ŽELJKO MIHALJEVIĆ,JOZO ROSO,ALFREDO BENKOVIĆ,EĐIDIO FORETIĆ.MIHO MIOČEVIĆ,HRVOJE FABIJANOVIĆ TONKO
KAPITELI.NIKŠA NOGALO.DRAGAN ŠKORIĆ.MATKO TURIĆ. Ovom prilikom nebi htjeli nikoga izostavit i povrjedit stoga molimo ako ima ko kakvih saznanja neka nam dostavi imena da možemo unjeti u post -.

- 12:53 - Komentari (1) - Isprintaj - #

PREDSJEDNICI " NK OREBIĆA "

NK OREBIĆ u dugoj športskoj povjesti vodili su Predsjednici: SMILJAN KURTOVIĆ,JURO MATELJAK,IVO RADIĆ,TOMISLAV JURJEVIĆ,TOMISLAV ANČIĆ,JAKŠA MATELJAK,FRANO IVANKOVIĆ.NEDJELKO ČENDO PETAR MUSTAPIĆ sadašnji dole navedeni Marjan Lovrinčević.


SLUŽBENI NAZIV IGRALIŠTA:TRSTENICA ,OREBIĆ

SJEDIŠTE: OREBIĆ,ULICA JOSIPA BANA JELAČIĆA

PREDSJEDNIK "NK OREBIĆA"-MARIJAN LOVRINČEVIĆ,OREBIĆ,ŠKVAR

ŠPORTSKI DIREKTOR: MIRO ROSO,VIGANJ

TRENER : DUŠKO RIKALO,OREBIĆ

- 12:37 - Komentari (1) - Isprintaj - #

NK OREBIĆ U DUGOJ POVJESTI SU VODILI SLJEDEĆI TRENERI:

U devedesetogodišnjoj povjesti NK Orebića treneri su bili : IVICA RADOVIĆ,ANTONIO VULETIĆ,ALEKSA VULETIĆANDRO JURJEVIĆ,BRUNO LUKINOVIĆ,BUCALO KRSTO,GREGO IVKO,GREGO MARKICA,MATELJAK GORJAN,SVETKO BIKIĆ,SLOBODAN OBRADOVIĆ,MILAN PETROVIĆ,DELEVSKI DEJAN ,RIKALO DUŠKO,KRISTIJAN KAPITELI,MATKO ČEPO I JOŠKO FARAC FRANKI VEKARIĆ ,Ako smo nekoga preskočili ispričavamo se ,te ćemo grešku ispraviti.

- 10:24 - Komentari (1) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 20.12.2010.

NK OREBIĆ -TORCIDA KORČULA 2:6

Odigrana je utakmica između NK Orebića juniori i MNK Torcida Korčula.Bolji i zasluženo su pobjedili Korčulani sa rezultatom 6:3 i kao prvi u svojoj skupini sa Dalmatincom prošla dalje .Mladi Orebićani tim rezultatom ispali su iz dalnjeg natjecanja.Sada nastaje ono pravo pa se već u križanju sastaju MNK Korčula i Dalmatinac i ta utakmica širom otvara vrata finala zato idemo navijat za naše Dalmatince koji su i favoriti božićnog turnira Korčula 2o1o.

- 09:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 18.12.2010.

MNK DALMATINAC-SV.TODOR 8:0

Danas su se nastavile utakmice božićnog turnira "kutija furmina" pod balonom u Korčuli i svoju utakmicu su odigrali MNK Dalmatinac i MNK SVTodor.Dalmatinac je pobjedio visokim rezultatom 8:0 i dali su do znanja da je utakmica sa Torcidom Korčula bilo zavaravanje protivnika i da su glavni faforiti za osvajanje božićnog turnira u Korčuli . U dalnje natjecanje u skupini idu Dalmatinac i Torcida Korčula.Sada dvje momčadi iz svake skupine idu u križanje i nokaut sistem.

- 18:11 - Komentari (1) - Isprintaj - #

MNK TORCA DALMATINAC-ŽRNOVO 3:3

Na božićnom turniru "kutija furmina" pod balonom u Korčuli odigrana je zadnja utakmica u skupini gdje su naši "torca"Dalmatinac igrali nerješeno sa Žrnovom 3:3.Svaka minimalna pobjeda Orebićanima je odgovarala da bi išli dalje ali to se nije dogodilo pa je ekipa Torca Dalmatinac ispala iz dalnjeg sudjelovanja.Šteta jer za našu ekipu su nastupali legende velikog nogometa kao što su Slišković,Čepo M.Čepo Ž,Marić,Roso,Mihaljević,Prižmić,Gugić.Naprjed u borbu za božićni turnir idu Lumbarda i Žrnovo.Većeras ekipa Dalmatinca igra protiv SV Todora i nadamo se da će naša ekipa pobjediti i proći dalje.

- 10:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 16.12.2010.

BOŽIĆNI TURNIR OREBIĆ 1998Image and video hosting by TinyPic (SVEČANO POSTROJAVANJE)

N.K.Stolac
N.K.Reprezentacija Dubrovnika
N.K.Reprezentacija Konavala
N.K.Hajduk
N.K.Neretva
B.Š.K.Zmaj
N.K.Korćula
N.K.Orebić

Finalisti ovoga turnira bili su N.K.Orebić i N.K.Neretva.Rezultat:1:4
Image and video hosting by TinyPic

- 11:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DERBI MNK TORCA DALMATINAC- NMK LUMBARDA

15.12.2010 godine nastavljeno je razigravanje po skupinama na božićnom turniru"kutija furmina" pod balonom u Korčuli.u drugom kolu sastali su se Torca Dalmatinac Orebić i NMK Lumbarda.U neizvjesnoj utakmici bolji su bili Lumbarđani i pobjedom od 4:3 nastavili borbu za obranu naslova od prošle godine. Golove za Orebić postigli su Ž.Čepo i S.Marić.U petak momčad Torce Dalmatinac igra protiv ekipe Žrnova i pobjedom ulazi u dalnje natjecanje što je i dobro jer za Torcu igraju mnoga poznata imena pa će turnir dobiti na popularnosti i kvaliteti.

- 10:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 14.12.2010.

NK OREBIĆ IZNENADIO-DALMATINAC RAZOČARAO

Danas 14.12.2010 godine NK Orebić je u skupini "B" odigrao utakmicu sa SV Todorom i u toj utakmici juniori NK Orebića su iznenadili Korčulane i pobjedili 4:3 dok je u drugoj utakmici takođe u skupini"B"Dalmatinac Orebić razočarao i izgubio od Torcide Korčula.Ekipa Dalmatinca koja je jedan od favorita božićnog turnira"kutija furmina" dopustila je jednu nošalanciju te su utakmicu odigrali sa drugom postavom i naravno došao je poraz od 3:2 .Nije upitno da će Dalmatinac proći skupinu i da će pobjediti SV Todora ali takvu neozbilnost vodstvo Dalmatinca ne smje dopustiti.Golove za Dalmatinca postigli su Tino Bikić i Alen Stanišić.

- 20:15 - Komentari (1) - Isprintaj - #

N.K.OREBIĆ 1999Image and video hosting by TinyPic

U ovo zimsko vrjeme kad se nema šta raditi od ove velike zime ,posjetit ćemo se na neka ne tako davna vremena. Pisat će mo blogove i stavljati slike nogometaša i uprave NK Orebića .

- 11:11 - Komentari (1) - Isprintaj - #

TORCA DALMATINAC-UZALUDNI POKUŠAJ V.KORČULE 6:3

Dana 13.12.2010 godine na Božićnom turniru"kutija fulmina" pod balonom u Korčuli ,odigrana je utakmica MNK TORCA DALMATINAC,protiv UZALUDNI POKUŠAJ -VETERANI KORČULE naši pelješćani su pobjedili 6:3 što se i očekivalo.Naime za ekipu Torce kako smo i najavili igrali su Roso,M.Čepo .Ž.Čepo,Slišković zatim Prižmić iz Zmaja Blato i Gugić očekuje se MarićiŠtimac u sljedećim utakmicama te su uzeli breme za favorita turnira i na njima je samo kako će se oduprjeti mlađim i upornim ekipama a po imenima su stvarno dobri ali ne igraju imena nego glave i noge..NMK Lumbarda je razočarala svoje navijače jer ih je porazila ekipa Žrnova sa 1:2.U skupini"D" sastali su se SV.Antun-Žrnovski Makaruni utakmica po rezultatu neizvjesna i zanimljiva, pobjeda Sv.Antuna od 6.5.Škverani podrškom svojih gledatelja bila je korak do senzacije sa puno kvalitetnijom momčadi MNK Korčula koja je bod izborila u zadnijim sekundama za rezultat 2:2.Zaostala utakmica Sv.Todora i Torcide Korčula odlična puna dinamike ljepih udaraca, obrana tako da možemo reći do sada ljepotica turnira.Jest da je Torcida pobjedila 3:2 ali rezultatje je mogao biti i drugačiji i na drugoj strani.
Večeras su sljedeće utakmice: 17.oo Sveti Todor -NK Orebić,18,00 Dalmatinac-Torcida Korčula derbi kola,19.oo Čara-Red Buul i u 20,00 PP Korčula.Ferialos.

- 09:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 11.12.2010.

NK OREBIĆ-MNK DALMATINAC 0-5,Božićni turnir Korčula

Danas u Korčuli pod balonom započeo je božićni turnir .U prvom kolu ždrjeb je htio da se sastanu dvje ekipe iz Orebića ,MNKDalmatinac i NK Orebić.Rezultat je 5:0 za iskusne starije igrače Dalmatinca ekipu Orebića prestavjaju juniori istog kluba stoga rezultat ne čudi jer je Dalmatinac je jedan od favorita Božićnog turnira "kutija furmina" u Korčuli 2010.

- 20:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 10.12.2010.

KORČULA -SUBOTA POČETAK TURNIRA "Škatula fulmini"

Na Božićnom turniru pod balonom u Korčuli iz Orebića će sudjelovati 5 ekipa i to NK Orebić,Torcida Dalmatinac i Dalmatinac Orebić te dvje mlađe dobne skupine U-11 i U-15.Momčadi su poredane u četri skupine . Čara,Dalmatinac,NMK Lumbarda i MNK Sveti Antun su nositelji skupina. U skupini "A" biti će ČARA,PP KORČULA;RED BULL i FERIALOS skupina "B" DALMATINAC OREBIĆ,SV.TODOR ,TORCIDA KORČULA I NK OREBIĆ .Skupina"C" MNK LUMBARDA,UZALUDNI POKUŠAJ-VETERANI KORČULE ,TORCIDA DALMATINAC OREBIĆI ŽRNOVO .Skupina "D" MNK SV.ANTUN,ŠKVERANI,NMK KORČULA I ŽRNOVSKI MAKARUNI.
Turnir započima u subotu u 17,oo sati gdje će se sastati Čara-Ferijalos ,18,oo sati PP Korčula -Red Bull i u 19,oo sati pelješki okršaj favorit turnira Dalmatinac Orebić-NK Orebić

- 18:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 08.12.2010.

NK OREBIĆ- U-11 na božićnom turniru u Korčuli

Na božićnom turniru pod balonom u Korčuli nastupiti će i djeca do 11 godina pod nazivom NK Orebić a voditelj ekipe Matko Čepo pozvao je sljedeće nogometaše.Nikola Vujčić,Hrvoje Rikalo,Mateo Šestanović,Ivano Čepo,Nikola Čepo,Josip Mustapić,Roko Ožić -Bašić,Luka Brigović,Lovro Tolj i Tonko Kapiteli.

- 17:45 - Komentari (1) - Isprintaj - #

TORCIDA OREBIĆ U -15,na Božićnom turniru u Korčuli

Na Božićnom turniru pod Balonom u Korčuli uz MNK Dalmatinac i Veterane Orebića sudjelovat će i ekipa U-15 pod nazivom Torcida Orebić.Za Torcidu će nastupiti sljedeći malonogometaši:Žarak,Vekarić,Katalinić,Vekić,Šabić,Nogalo,Roso,Ožić-Bšić,Kordić,Ravlić,Grljušić.Navedeni igrači nastupaju za NK Orebić koji su u svojoj dobnoj skupini u prvenstvu Pelješac-Korčula prvi.

- 11:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

VETERANI OREBIĆA,NA BOŽIĆNOM TURNIRU U KORČULI

Uz MNK Dalmatinac na Božićnom turniru "Kutija Furmina"pod balonom u Korčuli nastupiti će i Veterani Orebića.Za Veterane Orebića prijavljeni su: Mihaljević,Roso.I.Čepo.M,ČepoŽ,J.Roso,Stipković,Slišković,Gugić,Marić,Bačić,Skookandić,Štimac i Prižmić.Nema šta nekada i danas izvrsni igrači stoga treba pratiti njihove utakmice i vidjeti dokle mogu stići.

- 11:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 07.12.2010.

MNK DALMATINAC-OREBIĆ

Kao i proteklih godina MNK Dalmatinac nastupiće na Božićnom turniru kutija Fulmina pod balonom u Korčuli.Za Dalmatinca će nastupiti ObradovićSlobodan,Obradović Mate,Alen Stanišić,Tino Bikić Marko Karić,Sandro Salacan i mnogi drugi igrači malog nogometa. U lanskom turniru ekipa Dalmatinca ispala je u polofinalu od ekipe Čare iako su pet minuta prije kraja imali pozitivan rezultat od 2:0 i igrača više ekipa Čare napravila je iznanađenje te poravnala rezultat na 2:2 da bi na penale ekipa Čare prošla u finale.Nadamo se da će ove godine ekipa pod vostvom Božidara Petričevića ići do samog kraja tj finala.

- 10:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 01.12.2010.

Predsjednik ŽNS-a Jurjević uspio!

- 13:01 - Komentari (1) - Isprintaj - #