Komentari

whiteboysorebic.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • zapadnatribina

    JURJEVIĆ IPAK NIJE USPIJA?
    Problem dubrovačko-neretvanskog saveza koji je održao dvije Skupštine i dao podršku najprije Markoviću, a potom jednoglasno Štimcu, riješit će se vjerojatno po volji aktualnog predsjednika.

    "Iako za nas nije relevantno tko su ljudi koji će glasati na Skupštini, analizirali smo da druga Skupština koja je održana nije imala dovoljan broj klubova koji po Statutu županijskog saveza daje zastupnike u Skupštinu. Utvrđeno je da su sudjelovali delegati klubova koji nisu članovi skupštine, a radi se o predstavnicima nekih malonogometnih klubova iz te županije, koji nisu članovi Prve hrvatske malonogometne lige. Zaključili smo da je valjana prva skupština i da Pero Vićan ostaje njihov prijedlog za člana IO-a HNS-a", izvijestio je Hautz o problemu koji će na službenom webu tek detaljno obrazložiti.

    O tome tko su zastupnici dubrovačko-neretvanske županije koji imaju pravo glasa, načelno će odlučiti verifikacijska komisija uoči skupštine, no oni će se vjerojatno voditi za odlukama Izborne komisije. Tako je i po pitanju zastupnika Udruge Prve HNL. Rok žalbe na odluku o valjanosti skupštine dubrovačko-neretvanskog saveza je dva dana, kao i rok Žalbene komisije HNS-a da na iste odgovori...

    avatar

    07.12.2010. (21:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...