studeni, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Travanj 2010 (1)
Ožujak 2010 (1)
Veljača 2010 (2)
Siječanj 2010 (1)
Prosinac 2009 (3)
Studeni 2009 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off
design by Bahata =)

Glavni likovi

LUMINA WHITE (17)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Najljepša i najbogatija djevojka u Engleskoj, djevojka najpoznatijeg mladog zavodnika Zapadne Europe, Lucifera Darka. Oduvijek je željela promijeniti svijet i riješiti se bezjaka i ne-čistokrvnih, ali još joj se nije pružila prilika. Svojim izgledom i savršenom osobnošću osvojila je mnogo ljudi, ali ima neprijatelja jednako mnogo kao i prijatelja. Osobito mrzi one koji su u vezi s ne-čistokrvnima. Bila je u Slytherinu, ali je napustila školu.

LUCIFER DARK (18)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Luminin dečko, poznati zavodnik koji se odlučio promijeniti samo da je zadrži. Nitko ne zna da je on zapravo ubojica bezjaka koji obožava iskorištavati ljude. Većina ljudi ga prezire iz dna duše, ali mu se ulizuju zbog neopisivo velikog bogatstva. Na njegovo savršeno lice i tijelo pale su mnoge djevojke, a skoro isti broj ih je i zažalio zbog toga...

EVANGELLICA CALYPSO BOMMBRADO(17)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Luminina najbolja prijateljica, jedina djevojka u koju ona ima povjerenja. Odrasle su zajedno i totalno su nerazdvojne. Da nema nje, Lumina ne bi imala iskrenih prijatelja. Jako je draga i nikad ne bi lagala prijateljima, ali je prisiljena čuvati mračne tajne stare obitelji White...

JACK WHISPER (21)
Image Hosted by ImageShack.us

Luciferov najbolji frend, pripadnik autohtonih obitelji Engleske. Jako je dobra osoba, a uskoro bi se trebao oženiti nepoznatom djevojkom, što njemu ne smeta. Uvijek ima vedar pogled na život i smeta mu trenutačan rat bezjaka i čarobnjaka.

SIOBHAN LENNOX (16)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Irkinja, također čistokrvna čarobnica, još pohađa školu u Hogwartsu. Trebala bi se udati za dečka kojeg još ne poznaje, Jacka, Luciferovog najboljeg frenda, koji također ne zna ništa o njoj. Nitko od Lumininog društva je (još) ne poznaje.

ELIZABETH ,,EFFY'' MERCER (16)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Slytherinka, čistokrvna je, arogantna, agresivna i naprosto zlobna. Prezire Luminu iz dna duše jer je Luciferova bivša djevojka te još uvijek gaji neke neriješene osjećaje prema njemu, iako to nikada nije priznala. Ona mrzi sve i svi mrze nju, osim naravno nekolicine praznoglavih glupačica i frajera koje neprestano iskorištava jer joj se neizmjerno dive.

YNAMA MIM FELIX (17)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

7. godina u Slytherinu, mješanka je (majka joj je čarobnica, otac bezjak koji je umro), vesela je i društvena, a mrzi bahatost. Slytherinka je u duši i izravno povezana s Tomom Riddleom, koji je i zove da se pridruži njegovoj vojsci, što ona i prihvaća ukoliko joj je stavi Znamen na ruku

Luminina i Luciferova obitelj

MICHAEL WHITE (40)

Hey, dad, look at me; think back and talk to me - did I grow up according to plan?

VICTORIA WHITE (38)

I cannot cry, because I know that's weakness in your eyes...

SPIKE DARK (0)

The newborn

AURUS DARK (41)


ANTOINETTE DARK (41)

Tamna Mladež

Tamna Mladež je najmračnija sekta iz redova Gospodara Tame, i ima osam članova (dolje navedeni + Lumina & Lucifer). Donose važne odluke i Gospodar Tame ima puno povjerenje u njih... Osnovala ju je Amy Morgan prije 5 godina i prima mlade do 30 godina.

AMY MORGAN (25)

Vođa Tamne Mladeži, veoma zla i opaka. Čistokrvna je i ne prizna one koji nisu. Ponosna je što je nekoć bila Slytherin, a neki govore kako je ona zapravo kći samog Gospodara Tame. Otac joj je navodno poginuo u strašnoj nesreći, ali njezina majka odbija reći tko je on. Amy je uvijek imala osobine izvrsnog vođe, ali ne vjeruje ljudima, zato nikad nije upala u neprilike koje bi joj ugrozile život.

DEMIAN LEE (26)

Amyin zamjenik. Mračan, sarkastičan, uvijek umorna, gotovo mrtva pogleda. Kad je još pohađao školu, bio je izvrstan učenik u domu Rawenclawa i svi su mu proricali svijetlu budućnost poput aurora. No, postao je mračna i ne baš prijateljski nastrojena osoba... Amy jedino u njega ima povjerenja jer ga je ona navela da im se pridruži.

LUCIUS MALFOY (23)

Nekadašnji Luminin ljubavnik i danas ima veliku ulogu u njezinom životu. On je, poput Lucifera i nje, iz autohtone obitelji, ali najčešće se ne ponaša tako. No ipak, zna biti jako dobar prema ljudima do kojima mu je stalo. Ubija bezjake bez imalo grižnje savjesti, a dobrovoljno se pridružio Smrtonošama kad mu je bilo 17 godina. Ovisan je o alkoholu i drogi magilusu, koji koristi puno ubojica.

MANUELLA GOTH (21)

Uvijek šuti, ali nitko ne zna što joj se mota po umu. Izuzetno vješta u ubijanju. Čistokrvna je, ali roditelji su joj poginuli dok je još bila mala pa je možda upravo to razlog njezine vječne šutnje. Članovi Mladeži joj vjeruju jer ona jedina nije kadra odati neku veliku i važnu tajnu.

AUGUSTUS ENIGMA (24)

Uvijek nastupa diplomatski, Lumini jedino on djeluje normalno. Specijalnost mu je skrivanje tragova, a nekoć je radio u Ministarstvu, na Odjelu Tajni. No, kako je jedini mješanac u Tamnoj Mladeži, manje je cijenjen. svi misle kako je zagrijan za 5 godina mlađu Serenu, no on to nije potvrdio.

SERENA SIDRA (19)

Serena je mirna i promišljena osoba, ali stravična u svom bjesu jer se nikad nezna što bi mogla napraviti. Dobra je glumica što je čini savršenom za špijunske zadatke. No to je i u neku ruku mana za njezine kolege jer nikad ne otkriva što misli i ako išta kaže dali je to istina ili se samo pretvara. Njezin odnos s ostalima uvelike određuje njezino raspoloženje, a kad je dobro raspoložena voli se zafrkavati i bodriti suradnike. Kao prijateljica je vrlo pouzdana. Vješta je s čarolijama prikrivanja i preobrazbe. Čistokrvna, kao ostatak Mladeži.

... i na kraju 4. box koji je svima dosadan XD, ali morala sam i njega iskoristiti za gluposti...

Blog je zaštićen Copyrightom © i to znači da ne smijete ništa kopirati s njega. Likovi Lucifera, Lumine, Petre i Spikea, a također i fabula objih priča moje su djelo i ako vidim da ih je netko preuzeo bez mog dopuštenja, prijavit ću njegov/njezin blog administratoru. Smišljajte svoje priče i ne kradite tuđe ideje!


Which HP Kid Are You?



MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com



subota, 28.11.2009.

Uvod...

Priča se događa u Engleskoj 1977. godine. Glavni likovi, Lumina i Lucifer, naizgled su savršen ljubavni par čija veza ne smeta nikome. No, oboje kriju mnoge mračne tajne i, kad bi se otkrile, svi bi grdno zažalili.
Teška su vremena i potrebno je činiti stvari koje u normalnim situacijama nitko ne bi, bezjaci se skrivaju, bivaju ubijeni, a mračan oblak smrti nadvija se nad Europom. Gospodar Tame se polako uzdiže i skuplja sljedbenike, a nitko ga ne može zaustaviti...
Hoće li izbiti rat ili će se sve smiriti? Kako će sve utjecati na misterioznu vezu dvoje najčistokrvnijih mladih čarobnjaka svijeta?

Eto, nisam točno znala što da još napišem. Ali, trebam likove. Ostavite mi opise u boxevima i molim vas da se potrudite da opis bude usklađen s vremenom i prostorom priče. Nadam se da ćete se odazvati.

Bye-bye!!!!



Give me a whisper (16) | print | #

Sljedeći mjesec >>