Ljepota kose

  ožujak, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Srpanj 2009 (2)
Lipanj 2009 (8)
Ožujak 2009 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga
bezgranična kreativnost

Linkovi
matrix

Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

26.03.2009., četvrtak

PRIPREMITE KOSU ZA PROLJEĆE

Svakim danom ljudi su zaposleni svakojakim obavezama tako i zaborave i na svoju kosu. Kosa je uvijek bila dio ljepote čovijeka,ona može pojačati atraktivnost i senzualnost svake osobe.
Tjekom zime kosa se oštečuje svakojakim vajnskim utjecajima,velikim promjenama temperatura-od zagrijanog prostora gdje sa nalazi suhi zrak a kosa gubi prirodnu vlagu do vanjskih utjecaja niskih temperatura.U hladnim danima jednostavno zaboravimo na nju,večinom imamo mišljenje da i ona miruje, međutim u takvim uvjetima kosa gubi svoj sjaj prirodnu vlagu kose,svoju elastičnost a dolazi i do oštečenja vrhova.
Kao kod žena tako i kod muškaraca,kosa postaje sklona svim tim utjecajima te je i njoj potrebna također njega da nebi izgubila svoj sjaj.
Pripremite svoju kosu za proljeće; nahranite kosu hranjivim njegama, maskama koje obnavljaju keratin i kotikulu(unutranji dio) vaše kose,vratite joj prirodnu elastičnost i sjaj,regeneratori njeguju vanjski dio kose površinu vlasi,dok maske njihov koncentrirani sastojci prodiru u kosu i uspostavljaju ravnotežu vlage u kosi,katoinski sastojci i isilikonske veze štite oštečena područja,preporuka prvo prije svega odredite tip kose sa svojim stručnjakom te odredite njegu koja je potrebna za vašu kosu dok učinak kod kuče,maska se koristi na isfrotiranu kosu, nakon pranja, nanosite ju u vrlo malim količinama i provlačite niz nju tako po nekoliko puta da se ravnomjerno nanese korz cijelu dužinu ,stavite pvc foliju ilil ručnik te drzite najmanje 10-15min nakon toga u smjeru iz vlasišta prema vrhovima raščešljajte kosu jer površina vaše kose je otvorena , toplinom, zagrijavanjem se zatvara kosa maska ostaje u nutra i štiti,hrani vašu kosu.
Neka vaša kosa odiše zdravljem ,sjajem i ljepotom jer zdrava i ljepa kosa pokazuje svejžinu i njegovan izgled svake osobe.
- 23:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

23.03.2009., ponedjeljak

DIO MENE

Dobar dan!
Npisat ću nekoliko rečenica o sebi o svom poslu, koji kako mi se ponekad čini da ga i previše volim.
Sami moj početak bio je 95' kud kamo krenuti, upisati dalje u školu sa možda malim potencijalom od struke svoje majke koja nije ostala u tom poslu , tako stigla u prave ruke gđe.Lazar Štefanije koja je prepoznala možda i dio mog talenta za struku koju sam izabrala,da nije bilo nje nebi imala sad sve ovo što imam,o čemu sam sanjala da mogu imati.
Tu je bila velika želja mnogo odricanja, kad su mnogi izlazili van ja svake subote na praksu ,kad su drugi hodali na kupanje ja opet na praksu u salon u kojem sam učila,njena želja od Gđe.da nam pokaže i dokaže što znači frizerska struka vodila nas je na mnogobrojne sajmove za frizere,stručne seminare i mnogo natjecanja,gdje je sad njen salon postao prepun medalja osvojeni prvih mjesta, na razini države i međunarodnih natjecanja,mnogobrojnih revija frizura.
Prekrasno je sada ući kod nje u njen salon ponosno i biti dio toga svega a još bolje ponosno reči "evo uspjela sam" imati ono što mi je bio cilj, zahvaljujuči vama moja "šefice" Gđa.Štefanija Lazar,imam svoj "salon za ljepotu kose" to sam ja, to je dio mene, to je ono što sam željela to je bio moj san,vrlo vjerojatno mi je moja"šefica" bila uzor u tome svemu uspjeti kao ona.
Do toga nebi došlo i da naravno nije bilo stručne osobe u školi prof.Jasenke Raus koja je sa ogromnim svojim znanjem prenjela frizersku struku u uđbenike za sve tri godine školovanja frizera, gdje se obuhvača i dio dermatologije što je isto tako vrlo bitno za struku frizera,naravno i stručni predavači u praktičnom djelu frizerstva(praktični dio frizersta nalazi se u školi) gđa.Melin Martinez.
U toj cijeloj priči bitna je želja i volja, mnogo odricanja, rezultat je uspjeh.
Ni ovog bloga nebi bilo da osoba koja je primjetila moje znanje, koja me nije svatila kao samo običnu frizerku, več da znam "malo"više od obične frizerke u čemu sam se odma i dokazala cool
Jer uvijek pokušavam naglasiti u svom poslu da nije bit našeg posla biti samo frizer več mnogo, mnogo više,frizerstvo je "UMJETNOST" .
Tako mi je ta osoba ponudila "ideju" mogučnost da se pokažem i u online svijetu,
pa tako i naravno HVALA toj osobi.


Dan nam može biti lijep, samo ako to mi želimo!
- 06:02 - Komentari (2) - Isprintaj - #

22.03.2009., nedjelja

Opatija,6.međunarodni frizerski festival

U Opatiji je odrzan 6. međunarodni festival, poslovni seminari, stručni seminari, sa mnogo noviteta iz frizerske struke, sa mnogo dizajna u kosi. Tako su bili prisutni veliki vrhunski firzeri: IVANA BAJSIĆ, DRAŽEN CRNADEK, STEVO PAVLOVIĆ, ELVIR BAJRIĆ, IVICA ZANETTI.....
i moja malenkost sretan te poznati brandovi :MATRIX, REVLON, L'OREAL PROFESSIONAL, FARMAVITA, JOJICO, ALTER EGO, SCHWARZKOPF......

U nastavku slijede neke slike iz Opatije:


Link na cijelu galeriju
- 16:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LJEPOTA KOSE

Bok svima!

Evo pokrenula sam blog sa ciljem da pružim što više informacija vezanih uz ljepotu kose, njegu kose, i sve ostalo vezano uz kosu.
Nadam se da će ovaj blog naići na što više komentara i to pozitivnih wave
- 14:45 - Komentari (5) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.