Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wawoom

Marketing

PRIPREMITE KOSU ZA PROLJEĆE

Svakim danom ljudi su zaposleni svakojakim obavezama tako i zaborave i na svoju kosu. Kosa je uvijek bila dio ljepote čovijeka,ona može pojačati atraktivnost i senzualnost svake osobe.
Tjekom zime kosa se oštečuje svakojakim vajnskim utjecajima,velikim promjenama temperatura-od zagrijanog prostora gdje sa nalazi suhi zrak a kosa gubi prirodnu vlagu do vanjskih utjecaja niskih temperatura.U hladnim danima jednostavno zaboravimo na nju,večinom imamo mišljenje da i ona miruje, međutim u takvim uvjetima kosa gubi svoj sjaj prirodnu vlagu kose,svoju elastičnost a dolazi i do oštečenja vrhova.
Kao kod žena tako i kod muškaraca,kosa postaje sklona svim tim utjecajima te je i njoj potrebna također njega da nebi izgubila svoj sjaj.
Pripremite svoju kosu za proljeće; nahranite kosu hranjivim njegama, maskama koje obnavljaju keratin i kotikulu(unutranji dio) vaše kose,vratite joj prirodnu elastičnost i sjaj,regeneratori njeguju vanjski dio kose površinu vlasi,dok maske njihov koncentrirani sastojci prodiru u kosu i uspostavljaju ravnotežu vlage u kosi,katoinski sastojci i isilikonske veze štite oštečena područja,preporuka prvo prije svega odredite tip kose sa svojim stručnjakom te odredite njegu koja je potrebna za vašu kosu dok učinak kod kuče,maska se koristi na isfrotiranu kosu, nakon pranja, nanosite ju u vrlo malim količinama i provlačite niz nju tako po nekoliko puta da se ravnomjerno nanese korz cijelu dužinu ,stavite pvc foliju ilil ručnik te drzite najmanje 10-15min nakon toga u smjeru iz vlasišta prema vrhovima raščešljajte kosu jer površina vaše kose je otvorena , toplinom, zagrijavanjem se zatvara kosa maska ostaje u nutra i štiti,hrani vašu kosu.
Neka vaša kosa odiše zdravljem ,sjajem i ljepotom jer zdrava i ljepa kosa pokazuje svejžinu i njegovan izgled svake osobe.

Post je objavljen 26.03.2009. u 23:51 sati.