U ljudskoj je prirodi da pametno misli i nelogichno djeluje

srijeda, 01.04.2009.

ca je zivot vengo fantazija

Hola ninos,

Vratila se ja iz Miamija. Bilo mi je predivno. Nisam cula engleski bez jakog naglaska vec pet dana, tako da mi se jedva navikavan da netko govori engleski tecno, kao recimo moj sef, tako da ga pomalo ignoriram...mislim, tko je on enivejz :)
Totalna relaksacija, znachi...bez briga, pamet zapostavljena, odgovornosti zanemarene, rekla bi moja mater- sodoma i gomora, cerce.
Cim je noga moja do poda duga stupila na aerodrom u MIA, prekrstise me na brzaka u Latinosicu...pazi, likovima tamo crna kosa inicira latinsku ameriku. Tako sam se ja, da ugodim suncem opizdjenim lipotanima, struchno i besprijekorno koristila sa svojim sturim znanjem spanjolskog, odnosno savrseno izgovorenih nekoliko recenica, i savrseno se uklopila u okolinu. :)

Zanimljiva je ta klasifikacija Hrvatske u Rusiju, zbog cega sam jednu vecer bas ono izostrila zubine, jer mi je pocelo bit dosadno. I ne volim bit poistovjecena sa subarasima, isprike svim subaro-fanovima, ebiga. Pazi lik, onako prilichno naporne prirode, uleti sa mnom u neku diskusiju o mom porijeklu. Ja sebe, iskreno, smatram bas tipichnom nashom zenskom. On sav u soku kako ja ne izgledam kao Hrvatica jer da je ocekiva da bi Ruskinja *pazi logike* imala plavu kosu i plave ochi, a ne bila cigano-stilizirana kao npr. ja. haha. I ja mu njezno idem objasnit da je konj ipo i tupina nepismena rzava, i dodam onako cisto zemljopisne edukacije radi, da se HR nalazi priko puta Italije i da su nase plaze lipshe sto puta ( jedan atribut koji se ne propusta uz spomen Italije i nas u istoj rechenici ) da bi on dosa do zakljucka da sam ja Talijanka iz Hrvatske i zato sam crnka.Em sto je tema bila, kako bi rekli nashi susidi, do jaja, em sta me je tip ispila do maksimuma. No ta mala anegdota je tek jedan od milijun primjeraka ovdasnje gluposti, i nakon nekog vrimena ti dosadi. Taman kad sam iskolovala ove Amere oko mene sto se tiche znanja o Hrvatskoj, uleti mi biserko u Miamiju. A mi smo, Hrvati, morali znat sve kroz osnovnu i srednju skolu. U Americi recimo, Afrikanci uopce ne govore iz koje su drzave, jerbo znaju da Ameri ne znaju africke drzave i smatraju Afriku drzavom, nesvjesni da je to u stvari kontinent,jahahahaha.


Uglavnom, WINTER MUSIC CONFERENCE je ludilo. Bas sam se super provela, Miami je raj na zemlji, uvik se ima negdi izic, uvik je puno i uvik je ludo. Bas mi se svidja. A WMC- period je jos ludji, nema di se nesto ne dogadja, a Dj-evi sa svih strana svita haraju gradom. U isto vrime se odvija i Sony Erricsson teniski turnir, di nasi nisu bas najbajnije prosli....bia je koliko znam Milic i Karlovic....Metnit cu par slika, kad skuzin kako se to ovde radi jerbo nisam nesto blogistichna.

Nazalost, nazad sam u ovoj tuzi od grada, ka da me je neko probudija iz lipoga sna uz pleskanje i posla vamo. Zalost.




01.04.2009. u 18:14 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< travanj, 2009 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Siječanj 2012 (2)
Siječanj 2010 (1)
Travanj 2009 (7)
Ožujak 2009 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Uvodna rijec autora :)

Dragi moji, pozdrav veliki od vase Vrtirepkice i dobro vi meni dosli na moj blog.Vec vidim da ste ljudi istancanog ukusa i profinjenog nosa, jer tko ovde oko baci, sigurno je od visokih skola i profinjenih manira;)
Ovo je blog mojih refleksija na svit oko mene, namjerno pisan u dijalektu, ne zato sta ja ka ne znan drukcije, nego moja dusa cvili za Dalmacijom pa moram i to negdi izbacit. Te iste refleksije na svit oko mene, napunjene su znacajnom dozom sarkazma, da ne recen, ruganja. Molila bi sve one koji pate od sindroma osjetljivih trepavica, odnosno naglashenog snobizma i klaustrofobije, da se suzdrze virkanja u moj blog da im ne bi nastetilo.Ja osobno, vrata bloga svoga drzim sirom otvorenima prema svima, i sa bicerinima u ruci.Osim sta ce biti bogat refleksijama, nastojat cu vam odrzat pun zeludac i da vam oci gladne ne budu, posvetit cu se malo i modi i putovanjima-di sam bila, s cim se mogu pohvalit i tako :)
Stoga, jos jednom-dobro mi dosli.

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr