Preporučio me Đelo Hadžiselimović

19.06.2020., petak

Utvrđivanje kreditne sposobnosti

Kuc kuc.
Uđite.
Dobar dan.
Dobar dan, dobro nam došli. Izvolite, molim vas sjednite, udobno se smjestite. Zanosna službenica više nego ljubazno dočekala me u klimatiziranoj prostoriji. Stisnula je neki gumbić i za 4.6 sekundi pojavio se prezgodni visoki muškarac koji je na tacni nosio limunadu sa dvije kocke led.
Molim vas poslužite se. Jeste li možda za neki sendvić ili slično?
Udobno smještena, držeći limunadu i gutajući očima (u granicama pristojnosti) zgodnog malog od limunade, pristala sam i na sendvić. Donio ga je jedan drugi muškić, vjerojatno mali od sendvića, grom te jbo još zgodniji od malog od limunade.
Onda smo prešli na službeni ali ništa manje ugodan dio od uvodnog. Zanosna službenica me vrlo obazrivo upitala koliko bi mi zapravo bespovratnog kredita trebalo..... 2, 4, 6 ili 8 miliona kuna ili eura, ovisno što izaberem, tj koju valutu.
Dok sam žvakala sendvić i pijuckala limunadu zaista se nisam mogla odlučiti koji iznos uzeti. Zanosna službenica je naravno iščitala moju dilemu, stisnula još neki gumbić i pojavila se frizerka, maser, pedikerka, manikerka i mislim nekakav joga guru koji je na samom dolasku izgovarao neku mantru. Dotična mantra me toliko ''rasvijetlila i prosvijetlila'' da sam bez ikakve dileme upitala imaju li bespovratni kredit u iznosu od 11 miliona kuna, jer mislim da je 11 moj sretan broj.
Vrlo uzbuđena zanosna je radosno ustala sa stolice, primila mi desnu ruku i poljubila u istu. Onda su nakon potpisivanja nekakvog bezveznog papira s radom nastavili i maser i frizerka i pedikerka i manikerka, a guru je stajao iza mene i mantrao i dalje (to me baš smirivalo).

Dakle, tako bi to izgledalo u našim snovima, a realno to ovako izgleda

- 14:39 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Steeeelaaaaaaa

Nađemo se neki dan prijatelj i ja na kavi, a on s podočnjacima da bi mu i svaka panda pozavidjela. Rekoh pa što je bilo bajo moj??
A on bezvoljan, ne da mu se ni odgovoriti na pitanje.
Pa daj čovječe što je bilo, govori, nemoj da primijenim inkvizicijske metode.
A što je bilo, što je bilo.... bilo je!!
Znaš zgradu u kojoj stanujem?
Znam.
Znaš da su zidovi kao flis papir?
Znam.
Sinoć me boljela glava i odlučim ranije u krevet. Rasturali me nekakvi bubnjari po glavi, ma za pozvizdit. Taman me uhvatio onaj prvi drijem kad čujem.
Čuješ što??
A..... čujem susjeda. Daj samo malo, što si takva!
Nedam!!
A daj, daj da ga metnem samo malo, budem za čas gotov. Pa nismo se seksali dva mjeseca, a rekla si mi kad prođe Nova godina.
N e d a m!!
A daj, znaš da mi je mali, ti nećeš ni osjetiti a meni će to puno značiti. (E tu joj se već umiljavao i ulizivao)
Gle nedam!!!!! Dosta mi je više mučenja s tim tvojim mali netehničarem. Odi si to ručno obavi!!
A hladno je sad u kupaonici, nisi radijator odfrknula. Bude mi se od te hladnoće još više stisnuo.
Idi si odfrkni radijator!!
Pa kak ti je srce tak kameno?!
Isto tako kako je tebi mekani!!
Pa nije uvijek tak baš, imao je on i slavnih dana....
Je, je samo mu je orden promaknuo (pa se ona podsprdno nasmije)
A daj, zašto me tako mučiš?? Puf puf i gotovo.
Pa možda ja ne želim samo puf puf.... možda se ja želim tako prasnuti da ću se još bar četiri dana smješkati ?!?!
A i ovak si stalno mrka, pa bi ljudima bilo čudno da odjednom budeš stalno nasmijana i to još pazi molim te 4 dana!
Ja mrka? Pa možda imam razlog!
A daj mi, molim te, daj samo malo!!!!
To daj - ne dam je potrajalo, nisam štopao ali sigurno sat, sat i pol.
Zvrrrrrrrrrrr (to sam ja zvonio na susjedova vrata)
Otvara susjed vidno zajapuren i s najtužnijom facom koju sam ikada vidio.
Recite susjed.
Da kažem!! E pa dragi susjed recite molim vas susjedi da joj i ja poručujem da vam dade to jel p* i da više mirno zaspemo i vi i ja!!
Stelaaaaaaaaaa
No što je, što se dereš!!!!!
Susjed je došao reći da mi daš p*, ako ne vjeruješ evo još je čovjek tu pa nek ti sam kaže!!
I jel mu dala?
Je, čuo sam 4 duga i 6 kratkih uzdisaja (mislim susjedovih) a onda sam čuo susjedu - eto ti vrag te jebi i da me nisi tražio do 01.08. jel jasno?!?!?!?!?



- 14:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

16.06.2020., utorak

NEDOVRŠENA PRIČA


Neki dan sjedim s prijateljicom, pijemo kavu, ja pušim, ona ne i razgovaramo. Tako je, fino kulturno razgovaramo, ne tračamo nikoga. Vidim snuždila mi se ona nešto, nije vedra kao inače.
Reci mila, što te muči, vidim ti po obrvama da nešto ne štima.
Ona se lecne, pipne obrve i kaže: Pa šta mi ne valja s obrvama, nisam ih valjda nejednako počupala?
Aj ne serendaj, nego dušu otvaraj, srce ranjeno i razveži jezičinu.
Snuždi mi se ona na to još jače. Rekoh samo nemoj sad odmah bečat, ako bude trebalo zasliniti ćemo kasnije obje.
Dobro. Evo ovako ti je to bilo.
Znaš onaj moj, taj bi i dalje skoro svaki dan. Gladan more biti al bez seksića e to nikako.
Ajde samo ti mene vodi kroz priču, neću te ja prekidati. Evo razvezi kao Šeherezada 1000 i jednu minutu, u uho sam se pretvorila.
Onda se ona malo zasmijulji i čini mi se porumeni pa kaže:
A et' nije da i meni nije drago i dobar ti je on u tome. Nikad nije samo na sebe mislio i da ga samo on podvrisne pod kraj.
Nego..... voli on da ja za početak budem gore. Kad gledamo kakav vestern udari me po guzi i promrmlja - a vidi moja jahačice kakvog konja glavni glumac jaše ;) Takvog i ti imaš moja Pokahontas ;)
Pa dok mu tako naslonim sise na facu on frkće, stenje, cokće i samo vjerojatno svemirci razumiju pojedine monologe.... ili Bušmani, nisam sigurna.
Onda ona opet sagne glavu i stane pričati.
Dobro i gdje je jbeni problem ako ti je dobro i lijepo?!
Paaaa problem je..... A jbg super ti je to meni bilo dok sam bila mlađa. Sad i bez tog našeg jahanja i bez opravdanog razloga svako malo me uhvati grč u desnoj nozi i to dolje od stopala, preko lista i bome sve do guzice. I kad ti ovaj moj mene tako posadi sva se ukočim jer osjetim kako mi taj grč kreće odozdo pa sve do dupeta a završi u kuku. I što ću jadna, jašem, jašem, on me plješće po dupetu a ja stišćem zube i molim se da grč što prije popusti. Ali ne mogu svaki put šutjeti kad me grč zaboli, pa ti ja ciknem jooooooooooj i malo se pofrčem u stranu, a ovaj moj zaključi da me uhvatio grč tamo dolje i da ja to od užitka jaučem. Pa me ljubi, pa miluje, pa lud od sreće šapuće oooooo jahačice moja, sredio ja tebe. Ali nema stajanja, druga etapa nam je tu. Onda ti on mene baci na leđa, mislim si o hvala dragom Bogu, pa ispružim nogu, dobro je grč je popustio. Ali već u idućoj sekundi prebaci ti on meni baš tu desnu nogu na svoje rame i da ga jbe cijeli svijet pred oči mi iskoče slike mučenja srednjevjekovne inkvizicije i sve si mislim sad će od nekuda iskočiti netko i na nogu mi nabiti španjolsku čizmu, ili će mi svezati ruke i rastezati me na onom kotaču. Pobunila bih se, rekla nešto, zavapila, ali ne mogu koliko štićem zube pa se bojim da jezik ne bih pregrizla. Onda me okrene i navali odozada. Klečim a u dupetu već osjetim prvi val boli od grča i mislim si kako mi se desni guz odlijepio prema gore . A onda čujem frrrrrrrr njakiiiiiii grc grc aaaaaaaaaaaaaaa Etnaaaaaaaaaaaaaa...... Dobro je, svršio je!
- 08:19 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  lipanj, 2020  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Lipanj 2020 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi