Korina Pervan je ponos generacije osmaša!

ponedjeljak , 03.07.2017.



Jutros su u Osnovnoj školi 'Vrgorac' podijeljene svjedodžbe učenicima osmih razreda, za njih 85 koji napuštaju ovu ustanovu nakon osam godina školovanja. Nakon toga su podijeljena priznanja najboljima. Ukupno je šestero učenika ove generacije sve razrede osnovne škole prošlo odličnom ocjenom i uzornim vladanjem. A u izboru najboljih u obzir su se uzimali i rezultati u natjecanjima i mišljenje Učiteljskog vijeća.

Najbolja učenica generacije – „Ponos generacije“ je Korina Pervan (8.b) iz Vrgorca koja je uz svoje odlične ocjene najbolja i zbog visokih rezultata na brojnim školskim, županijskim i državnim natjecanjima. Ostali odlični učenici svih osam razreda su proglašeni za učenike generacije. Dakle, odmah nakon Korine, nalazi se učenica Područne škole Veliki Prolog Lukrecija Šalinović, a nakon nje Nika Tolić (8.a) iz Vrgorca, Petra Bašić (8.c) iz Vrgorca, Ante Jelavić (8.a) iz Podprologa i Marko Begović (8.a) iz Ravče. Svi nagrađeni dobili su priznanja, knjige s posvetom i poklon za najbolju učenicu.

Od ove godine uvedena je i posebna nagrada razrednika osmih razreda za učenike koji možda nisu imali najbolje ocjene, ali su se istaknuli svojim vladanjem, pomaganjem slabijima i sudjelovanjem u različitim izvannastavnim aktivnostima. Nagradu razrednika osmih razreda dobio je ove godine učenik Stanko Vukojević (8.b) iz Vrgorca.

Čestitamo svim nagrađenima i želimo njima i njihovim kolegama puno uspjeha u upisu u srednje škole te u daljnjem školovanju i osobnom životu.

<< Arhiva >>