Bili ste pripadnik "Crnostrika" i imate ratnih fotografija? Radi se izložba, javite nam se!

četvrtak , 01.12.2016.



U sklopu obilježavanja skore 25. obljetnice postrojavanja 156. vrgorsko-makarske brigade Hrvatske vojske planiran je opsežan program u Makarskoj, a pridružuje mu se i Vrgorac. Naime, Grad Vrgorac i Gradska knjižnica Vrgorac u sklopu svoga dijela programa rade na skromnoj izložbi ratnih fotografija 3. bojne 156. brigade, poznatim „Crnostricima“.

Organizacija izložbe je na vrhuncu, pa koristimo pozvati sve veterane 3. bojne da se jave ukoliko kod kuće imaju ratnih fotografija bojne (ili novinskih članaka, dokumenata i drugog) kako bi ih se moglo skenirati i prikazati na izložbi. Fotografije će vlasnicima biti vraćane odmah nakon skeniranja, a na izložbi će biti naveden vlasnik svake fotografije. Izložba se radi skromnim sredstvima, ali od srca i jako nam je važna kvantiteta, ali i kvaliteta fotografija.

Ukoliko ste u mogućnosti doprinijeti izložbi možete se sa svojim fotografijama javiti u Grad Vrgorac (službenik Teo Dodig), Gradsku knjižnicu (knjižničar Jure Divić) ili na facebook stranicu Vrgorac nekad (Branko Radonić).

Molimo za hitnost, jer nemamo još mnogo vremena do zaključenja organizacije izložbe koja će, prema rasporedu programa Udruge 156. brigade, biti otvorena 18. prosinca.

Unaprijed hvala.

<< Arhiva >>