Osnovna škola 'Vrgorac' uvela e-dnevnike

ponedjeljak , 05.09.2016.



Neda Franić, nastavnica engleskog jezika Osnovne škole „Vrgorac“ u rukama drži jedan od posljednjih papirnatih dnevnika i imenika u svojoj ustanovi, jer ona i njezine kolege od danas, početkom nove školske godine, prelaze na rad s elektronskim dnevnicima.

To se odnosi na sve odjele matične škole Vrgorac i područnu školu Veliki Prolog, dok će se u ostalim područnim školama i dalje koristiti papirnati dnevnik i imenik dok se ne stvore tehnički uvjeti da se i tamo uvedu. Škola je uspjela pojačati internetsku vezu i nabaviti stolna ili prijenosna računala i tablete za sve učionice zahvaljujući velikom angažmanu ravnatelja Krešimira Kurana, nastavnici su prošli webinar o e-dnevnicima i obuku u školi i od danas je za vrgorsko školstvo počela nova stranica u njegovoj povijesti.

E-dnevnici su jednostavan i pregledan alat koji u svakom trenutku daju informacije o svakom aspektu nastave, a i sami roditelji koji to zažele, moći će dobiti podatke o ocjenama i izostancima svoje djece putem e-maila istoga dana kada ih se u e-dnevniku zabilježi.

<< Arhiva >>