Izašao jubilarni 60. broj Vrgoračkih novina!

subota , 28.06.2014.



Svjetlo dana ugledao je jubilarni 60. broj Vrgoračkih novina – prvih novina Vrgoračke krajine. U slavljeničkom duhu počastili smo vas sa čak 48 stranica, s najvećom količinom i raznovrsnošću članaka objavljenih u jednom broju dosad.

U ovom broju možete pročitati: vrlo opširan izvještaj sa burne 9. sjednice Gradskog vijeća Vrgorca, reportažu o mjesnom odboru Draževitići, intervju s Ivanom Šarićem, bivšim predsjednikom HSP-a Ante Starčević Vrgorac, analizu europskih izbora u Vrgorcu, reportažu s fešte Svetog Ante u Dugim Njivama, kao i s Dana jagoda u Vrgorcu, reportažu iz Kašča o graničnim problemima nakon ulaska Hrvatske u Europsku uniju, analizu turističkih potencijala Vrgorca, fotoizvještaj o komunalnom neredu u gradskim zgradama, fotoduplericu posvećenu predškolcima, članak o problemima mještana Velikog Prologa i Dusine s bukom s autoceste, novinske članke o Vrgorcu iz 1987. godine i slično.

Svoj primjerak Vrgoračkih novina u Vrgorcu možete kupiti u trgovinama Jukić, benzinskoj postaji Pivac i trgovini Ante. Ne propustite nabaviti ovaj jubilarni broj.

Izvan Vrgorca novine će biti dostupne za nekoliko dana i to u: Makarskoj (Diskont Pivac, Zrinsko Frankopanska 36), Splitu (Mesnica Pivac, Stari Pazar bb) i Zadru (Mesnica Pivac, Dalmatinskog sabora 2). Na prodajnom mjestu u Zagrebu još radimo.

<< Arhiva >>