Vrgorsko srce za poplavljenu Slavoniju

ponedjeljak , 19.05.2014.



Prvi paketi hrane krenuli su iz Vrgorca u poplavljenu Slavoniju. Mesna industrija Braća Pivac uputila je dvije tone konzerviranih proizvoda na ugrožena područja. Dio je dostavljen u Ministarstvo socijalne politike i mladih, a ostatak će Pivčeva distribucijska mreža otpremiti u Vinkovce.

Koordinacija braniteljskih udruga grada Vrgorca poziva sve članove HVIDR-e Vrgorac i Udruge 4. gardijske brigade Vrgorac, zainteresirane za odlazak za sanaciju i čišćenje terena (najvjerojatnije idući tjedan) da se jave na broj mobitela 099 454 8881.

Kažu nam s punktova za primanje donacija za Slavoniju da su zadovoljni odazivom građana Vrgorca. Mnogi paketi su već stigli. Sutra se očekuje dolazak najvećeg dijela zainteresiranih građana. Ponavljamo gdje možete odnijeti vaše donacije i kada.
Utorak, 20. svibnja

- Hrvatski Crveni križ Vrgorac, Trg branitelja, drugi kat zgrade, od 8 do 15 sati.
- SDP Vrgorac, Trg branitelja, drugi kat zgrade, od 12 do 18 sati.
- Osnovna škola "Vrgorac", Matice hrvatske 9, javiti se knjižničaru ili odnijeti donaciju u novi aneks škole, od 8 do 14 sati.

Stanovništvu poplavama uništenog Maglaja u Bosni i Hercegovini noćas su pun kombi hrane i drugih potrepština odnijeli pripadnici Vrgorskih nindži.

<< Arhiva >>