Vrgorac za Dinu!

subota , 20.07.2013.



Vrgorac je sinoć disao za Dinu Franić. U organizaciji Vrgorčana Miljenka Pervana i Mirka Vukovića sinoć je na Korzu održan humanitarni koncert čiji je sav prihod namijenjen za plaćanje troškova liječenja teško bolesne Vrgorčanke Dine Franić.

Na prepunom Korzu nastupili su: Klapa Mirakul, Nenad Kero, Nenad Vetma, Zoran Bebić, Flash Black Bend i Blueberry bend. Okupljeni su svoje priloge mogli ostaviti u nekoj od kutija za priloge, prodavala se humanitarna tombola, za koju su nagrade donirali sami organizatori, zatim trgovina Ante, caffe bar Ćuk, Promet Makarska, restorani 'Tin' i 'Pilač' i Mesna industrija Braća Pivac. Štand turističke zajednice prodavao je reklamne majice, bedževe i magnetiće čiji je prihod također namijenjen Dini Franić.

Za teško bolesnu Dinu Franić jedina nada je liječenje u Turskoj. Sa inicijalno sakupljenim sredstvima proteklih tjedana uspjela si je priuštiti početne terapije u turskoj bolnici koje su dovele do poboljšanja u liječenju zloćudne bolesti, ali bolnica ju je morala otpustiti zbog nedostatka novca za daljnje liječenje. Vrgorčani se nadaju da će skupiti dovoljno sredstava za njezin povratak u Tursku i završetak planiranog liječenja. Svojim velikodušnim prilozima su to sinoć itekako pokazali.

Ako želite i dalje pomagati Dini Franić brojke su ispod:
Broj računa: Splitska Banka 01009443060
IBAN: HR3623300033552623667


<< Arhiva >>