U prodaji 47. broj Vrgoračkih novina - prvih novina Vrgoračke krajine

ponedjeljak , 31.12.2012.



Na 36 stranica ovog broja možete pročitati pregršt zanimljivih i vrlo raznovrsnih članaka iz života naše male zajednice. 47. Vrgoračkih novina u božićno-novogodišnjem je duhu.

Razmatramo najnovije pokušaje eksploatacije pijeska na Sedri u Dragljanima od strane gradskih vlasti, usprkos brojnim ranijim zabranama. Tematiziramo i slučaj pretvaranja Čačkove peći u Majićima u pretovarnu stanicu za otpad. Značajan prostor smo posvetili 26. sjednici Gradskog vijeća gdje je donesen gradski proračun za 2013. godinu. Pišemo i o zahtjevu mjesnih odbora za snižavanje cijene legalizacije objekata u našemu kraju. U ovom broju možete pročitati desetak članaka o tome kako su Vrgorčani obilježili božićne blagdane. Donosimo i pregled najzanimljivijih izjava u našemu gradu u 2012. godini. Za čitatelje smo priredili i tematski kalendar "Stari Vrgorac" za 2013. godinu. Uz sve to možete pročitati i čitav niz zanimljivih vijesti iz Vrgorske krajine iz prosinca.

Svoj primjerak Vrgoračkih novina u Vrgorcu možete kupiti u trgovinama Jukić, benzinskoj postaji Pivac, trgovini Ante, trgovini Mario i pekarni Jadran.

Izvan Vrgorca novine će biti dostupne za nekoliko dana i to u: Makarskoj (Diskont Pivac, Zrinsko Frankopanska 36), Splitu (Mesnica Pivac, Stari Pazar bb) i Zadru (Mesnica Pivac, Dalmatinskog sabora 2). Na prodajnom mjestu u Zagrebu još radimo.

Kupnjom Vrgoračkih novina omogućujete njihovo daljnje izlaženje. Hvala na čitanju!

<< Arhiva >>