HMNK Vrgorac poražen u Kninu - Vrcan ponudio ostavku

subota , 05.11.2011.



Na sinošnjem gostovanju kod kninskog Kijeva, malonogometaši Vrgorca teško su poraženi rezultatom 3:8. Nastavak je to loših igri nakon prošlotjednog poraza od Uspinjače 1:3. U toj utakmici malonogometaši Maid Ramić i Alen Lalić nisu mogli igrati jer nisu ishodili radne dozvole, koje su u međuvremenu dobivene pa su oni i zaigrali. Isto tako, kako je poznato, klub ne može računati ni na mladog Duška Martinca koji se ozbiljno ozlijedio i izbivati će sa terena do kraja sezone.

Na poluvremenu sinošnje utakmice, koji je završio rezultatom 1:6 za kninske domaćine, klupu nebeskoplavih iznenada je napustio trener Mirko Vrcan, pa je ekipu do kraja utakmice vodio Arben Ademi. Kako Vrgoračke novine neslužbeno doznaju, Vrcan je u tom trenutku ponudio ostavku na svoju dužnost trenera malonogometnog kluba Vrgorac GTP. Detaljnije informacije iz kluba o tom događaju ne izlaze u javnost, pa je zasad nepoznato jeli se radilo o spontanoj odluci uzrokovanoj lošim rezultatom ili stvarnom odlasku sa mjesta trenera.

DODATAK Najnovija informacija je da Vrcan nije dao bezuvjetnu ostavku, već je nakon loših rezultata ponudio mandat trenera momčadi na odluku Upravnom odboru kluba.

<< Arhiva >>