Zoran Milanović posjetio Vrgorac

petak , 04.11.2011.



Predsjednik SDP-a i premijerski kandidat Kukuriku koalicije Zoran Milanović posjetio je danas Vrgorac, u društvu gospodarskog stratega SDP-a Branka Grčića i predsjednika ŽO Splitsko-dalmatinske županije Arsena Bauka. Boravak je započeo radnim sastankom sa domaćinom susreta, predsjednikom GO SDP-a Vrgorac Radom Bobancem. Nakon toga, Milanović je posjetio mesnu industriju „Braća Pivac“ gdje je zajedno sa domaćinima – Nenom, Ivicom i Miljenkom Pivcem obišao pogon. Nakon obilaska, koji je bio zatvoren za medije, Milanović je odgovarao na pitanja novinara. Rekao je kako da usprkos anketama koje daju veliku prednost Kukuriku koaliciji, ništa još nije gotovo. Rekao je kako će ova predizborna kampanja biti najjeftinija dosad, i da mu je drago zbog toga.
Osim o dnevnoj politici, Milanović je iznio i svoje impresije ostvarene tijekom posjeta MI „Braća Pivac“. Rekao je kako je tvrtka nastala i ostala u obitelji, i kako ona može biti primjer poslovanja za druge u Hrvatskoj.
Po završetku druženja sa novinarima, Milanović i njegovi suradnici povukli su se u prostorije MI „Braća Pivac“ gdje su održali razgovore sa braćom Pivac, koji su bili zatvoreni za javnost, ali kako neslužbeno doznajemo, nije bilo govora o mogućim Pivčevim donacijama za kampanju Kukuriku koalicije.

<< Arhiva >>