Izašao 23. broj Vrgoračkih novina!

četvrtak , 23.12.2010.

U prodaji je DVADESET I TREĆI broj Vrgoračkih novina - prvih novina Vrgoračke krajine. U ovom broju na čak 40 stranica donosimo pregršt opširnih izvješća i različitih vrlo zanimljivih priča.
U ovom broju donosimo veliku priču o zbjegu Vrgorčana u logor El Shatt u Egiptu 1944. godine. Članak je napisan pomoću svjedočenja sudionice zbjega, Marije Bobanac. Radi se o još neispričanoj priči, pa vjerujemo da će biti i više nego zanimljiva Vrgorčanima. Donosimo i opširan izvještaj o 12. sjednici Gradskog vijeća gdje se najviše raspravljalo o proračunu za 2011. godinu. Tu je i velika analiza izbora za mjesne odbore, održanih 28. studenoga. Pratimo i dalje dvije velike teme – odron na Stupici, te slučaj Sanje Jelavić. Popratili smo i proslavu tridesete obljetnice Dječjeg vrtića „Pčelica“. Donosimo i nastavak priče o plaćenom i izgrađenom vodovodu u Kozici iz kojeg poslije šest godina nakon izgradnje još nije potekla voda. Donosimo i veliki članak u kojem pišemo o tzv. slučaju Primorac. Razgovarali smo sa svim akterima i prenijeli njihove stavove.
Uz sve navedeno, u novini se nalazi i cijeli niz vijesti i vijestica iz Vrgorske krajine, osvrt na sportske događaje, Vrgoračka vaga, kolumne „Pogled unazad“ i „Rock tragovi“, nagradna osmosmjerka, rubrika „Bez komentara“ i slično.

Svoj primjerak Vrgoračkih novina u Vrgorcu možete kupiti u trgovinama Jukić, diskontu Pivac, trgovini Ante, trgovini Mario i pekarni Jadran.
Izvan Vrgorca novine će biti dostupne za nekoliko dana i to u: Makarskoj (Diskont Pivac, Zrinsko Frankopanska 36), Splitu (Mesnica Pivac, Stari Pazar bb), Zadru (Mesnica Pivac, Dalmatinskog sabora 2) i Zagrebu (Profil Megastore, Bogovićeva 7).

<< Arhiva >>