DVADESETI broj Vrgoračkih novina - prvih novina Vrgoračke krajine

ponedjeljak , 27.09.2010.

U prodaji je jubilarni DVADESETI broj Vrgoračkih novina - prvih novina Vrgoračke krajine. Ovim brojem slavimo i punu godinu kontinuiranog radu sadašnje redakcije, i ponosni smo što pred čitatelje možemo staviti dosad najbolji broj novina i to na čak četrdeset stranica.
U ovom broju donosimo veliki intervju sa veteranom Domovinskog rata Pavlom Radonićem, u kojem možete pročitati vrlo detaljan opis brojnih akcija u kojim je sudjelovala Vrgoračka satnija u Domovinskom ratu. Donosimo i opširni izvještaj sa desete sjednice Gradskog vijeća, kao i specijalni raport – rang listu aktivnosti vijećnika na sjednicama Vijeća. Donosimo veliku reportažu sa prvog Moto partya na Paklini. U ovom broju nalazi se i duplerica sa slikama svih 20 brojeva Vrgoračkih novina. Isto tako, u cijelosti prenosimo što se sve događalo tijekom otkrivanja spomenika žrtvama četnika u Rašćanima. Tu je i poduži izvještaj sa tribine Vrgoračkih novina – Stop nasilju nad ženama. Puno prostora posvetili smo mladima, predškolcima, osnovcima i srednjoškolcima. Uz to donosimo tekstove o sajmu u Zavojanima, jematvi, putu KUD-ova u Češku, problemima novozelandskog iseljenika Ive Tolića u vezi sa obnovom stare kuće na Radoviću i sl.
Uz sve navedeno, u novini se nalazi i cijeli niz vijesti i vijestica iz Vrgorske krajine, osvrt na sportske događaje, Vrgoračka vaga, kolumna filmska preporuka mjeseca, dječji kutak, nagradna zagonetka, rubrika Bez komentara i slično.
Svoj primjerak Vrgoračkih novina u Vrgorcu možete kupiti u trgovinama Jukić, diskontu Pivac, trgovini Ante, trgovini Mario i pekarni Jadran.
Izvan Vrgorca novine će biti dostupne za nekoliko dana i to u: Makarskoj (Diskont Pivac, Zrinsko Frankopanska 36), Splitu (Mesnica Pivac, Stari Pazar bb), Zadru (Mesnica Pivac, Dalmatinskog sabora 2) i Zagrebu (Profil Megastore, Bogovićeva 7).

Kako smo i naveli u novinama, ovo je naš dvadeseti broj. Po mom subjektivnom dojmu daleko najbolji. Ovom prilikom molimo sve naše čitatelje da nam mailom, SMS-om, komentarom ili bilo kako drugo, komentiraju, hvale i kude svih dvadeset brojeva naših novina ili ovaj projekt u cijelini. Potpisane komentare ćemo objaviti. Uživajte u čitanju!

<< Arhiva >>