U prodaji 17. broj Vrgoračkih novina

utorak , 29.06.2010.

U prodaji je novi, sedamnaesti broj Vrgoračkih novina - prvih novina Vrgoračke krajine. Vjerujem da će na stranicama našeg lista svatko pronaći nešto za sebe.
U ovom broju donosimo opširan izvještaj sa proslave otkrivanja spomenika borcima antifašističke borbe u Draževitićima. Tu je i izvještaj sa devete sjednice Gradskog vijeća Vrgorca. Donosimo i intervju sa poljoprivrednikom Ivicom Franićem iz Vina u kojem otkrivamo probleme naših poljoprivrednika i postavljamo brojna aktualna pitanja. U listu se nalazi i kompletan program Tinovih Dana, te već standardna rubrika „kultna mjesta Vrgorčana“ u kojoj ovaj put govorimo o gostionici „Pod marunom“. Poseban smo prostor posvetili i fotografijama sa Dana Osnovne škole Vrgorac, te koncerta Komitet benda održanog na Korzu 12. lipnja, a kojem su Vrgoračke novine bile medijski pokrovitelj. Na kraju se nalazi i povijesna crtica o područnoj školi Dragljane.
Uz sve navedeno, u novini se nalazi i cijeli niz vijesti i vijestica iz Vrgorske krajine, osvrt na sportske događaje, Vrgoračka vaga, kolumna, filmska preporuka mjeseca, dječji kutak, križaljka, no comment itd.
Svoj primjerak Vrgoračkih novina u Vrgorcu možete kupiti u trgovinama Jukić, diskontu Pivac, trgovini Ante, trgovini Mario i pekarni Jadran.
Izvan Vrgorca novine će biti dostupne za nekoliko dana i to u: Makarskoj (Diskont Pivac, Zrinsko Frankopanska 36), Splitu (Mesnica Pivac, Stari Pazar bb), Zadru (Mesnica Pivac, Dalmatinskog sabora 2) i Zagrebu (Profil Megastore, Bogovićeva 7).

<< Arhiva >>